Secondary Adv

FRONT GROUP

 

Përshkrimi

FRONT është kompani inovative ne tregun Shqipëtar, e cila ofron materiale dhe shërbime ekskluzive për eksterier dhe interier.

 

Eksterier
Në eksterier, ne ofrojmë materialet më cilësore të fasadave të ventiluara. FRONT është përfaqësues ekskluziv i top-brendeve evropiane Fundermax, Cembrit dhe Viroc, i disa llojeve të terrakotës, si dhe sistemeve profesionale për fasada të ventiluara.

Interier
Në interier, kompania jonë vazhdon të sjellë produkte po aq të veçanta, si linjën Compact Interior të prodhuesit austriak Fundermax, si dhe brendin inovativ portugez, Valchromat.

Produktet ekskluzive ne i shoqërojmë edhe me shërbime cilësore, si analizë të projekteve, detalizim të fasadës së ventiluar, inxhiniering dhe mbikqyrje të realizimit të projekteve, si dhe optimizim dhe prerje e paneleve, dhe përpunime të ndryshme me CNC.

Çfarë ofron

Exterior

 

Fundermax Exterior

Fundermax është lider botëror në prodhimin e kompakt panelave HPL. Kompania aplikon standardet më të larta të prodhimit, që nga lënda e parë, teknologjia më e avancuar, kontrolli strikt i kualitetit, e deri te aspekti ekologjik.

Cembrit

Cembrit është brend danez dhe një prej prodhuesve më të mëdhenj evropian të paneleve për fasada të ventiluara nga fibërcementi. Këto janë panele unike të cilat kanë një qëndrueshmëri të lartë edhe në kushtet më ekstreme klimatike. Cembrit është material modern ndërtimor i prodhuar nga lëndë të para natyrale dhe të padëmshme për ambientin.

Viroc

Viroc janë kompozit panele me përbërje druri dhe çimentoje. Kjo përbërje u jep fleksibiletetin e drurit, si dhe fuqinë dhe qëndrueshmërinë e çimentos, duke i bërë ato të përshtatshme për aplikime të ndryshme si në interier ashtu edhe në eksterier.

Terrakotat

Terrakotat janë produkte me përbërje argjile, të pjekura në temperatura të larta, të cilat shfaqin qëndrueshmëri të lartë ndaj agjentëve atmosferikë. Terrakota është krejtësisht natyrale, një material i reciklueshëm dhe shumë ekologjik, që nuk ka nevojë për mirëmbajtje.Terrakotat që ofron FRONT vijnë në pllaka njështresore apo dyshtresore me dimenzione që mund variojnë në gjatësi nga 500 mm deri në 1200 mm, dhe në lartësi nga 200 mm deri në 400 mm.

Klinker 

Klinker janë tulla të holla me përbërje dheu (argjile) të pjekura në temperatura shumë të larta (1200 gradë celcius), të cilat përdoren për të veshur murret e brendshme dhe të jashtme të shtëpive dhe ndërtesave.

Fasada e ventiluar 

është sistem modern i fasadimit, që ofron një hapësirë në mes panelit të jashtëm dhe pjesës së brendshme izoluese, për të lejuar qarkullimin e ajrit (ventilimin). Kjo siguron një varg avantazhesh përfshirë ruajtjen më të mirë të temperaturës dhe parandalimin e akumulimit të lagështisë në brendësi.

 

 

Interior

 

Fundermax Compact Interior
Fundermax ofron dizajn dhe funksionalitet edhe në pjesët më delikate të interierit tuaj. Kuzhina, banjo, korridori apo ballkoni, janë hapësira ku Fundermax Compact siguron jo vetëm bukuri, por edhe qëndrueshmëri dhe mirëmbajtje të lehtë.

Star Favorite melamine

Star Favorit jane melamine-panele kualitative, vjen i veshur ne te dyja anet me HPL. Zgjedhje e perkryer per aplikime te nryshme ne interior, si per sektorin rezidencial ashtu edhe per ate kompercial.

MDF Valchromat

Valchromat janë panele me përbërje fibrash druri të ngjyrosura edhe në brendësi. Gjatë prodhimit, fibrat impregnohen me agjentë ngjyrosës dhe lidhen kimikisht me anë të një rezine speciale, që u jep paneleve Valchromat karakteristika unike.

Shërbime

Panele Hpl, Fundermax
Panele Hpl, Fundermax
Panele Hpl me shtrese poliuretan-rezine akrilike, Fundermax
Panele Hpl me shtrese poliuretan-rezine akrilike, Fundermax
Panele Hpl me shkelqim, Fundermax
Panele Hpl me shkelqim, Fundermax
Panele Max Exterior ekologjik, Fundermax
Panele Max Exterior ekologjik, Fundermax
Panele Hpl Fundermax teksture drunore me ngjyra te perziera
Panele Hpl Fundermax teksture drunore me ngjyra te perziera
Panele per fasada te ventiluara fibercement, Cembrit
Panele per fasada te ventiluara fibercement, Cembrit
Panele me siperfaqe natyrale, jo te njetrajtshme, Cembrit Patina
Panele me siperfaqe natyrale, jo te njetrajtshme, Cembrit Patina
Panele me ngjyra te ndryshme sipas porosise, Cembrit Cover
Panele me ngjyra te ndryshme sipas porosise, Cembrit Cover
Panele me teksture drunore, Cembrit Plank
Panele me teksture drunore, Cembrit Plank
Panele me shtrese transparente per mbrojtje dhe jetegjatesi, Cembrit Transparent
Panele me shtrese transparente per mbrojtje dhe jetegjatesi, Cembrit Transparent
Panele me perberje druri dhe cimentoje, Viroc
Panele me perberje druri dhe cimentoje, Viroc
Panele me qendrueshmeri te larte, interior dhe exterior, Viroc
Panele me qendrueshmeri te larte, interior dhe exterior, Viroc
Panele kompozite, izoluese termike dhe akustike, Viroc
Panele kompozite, izoluese termike dhe akustike, Viroc
Panele me ngjyra, formate dhe trashesi te ndryshme, Viroc
Panele me ngjyra, formate dhe trashesi te ndryshme, Viroc
Panele me qendrueshmeri te larte, rezistente ndaj zjarrit dhe ngricave, Viroc
Panele me qendrueshmeri te larte, rezistente ndaj zjarrit dhe ngricave, Viroc
Panele me perberje argjile, Terracota
Panele me perberje argjile, Terracota
Pllaka njeshtresore ose dyshtresore me dimensione te ndryshme, Terrakota
Pllaka njeshtresore ose dyshtresore me dimensione te ndryshme, Terrakota
Panele me ngjyre te kuqe, Terrakota
Panele me ngjyre te kuqe, Terrakota
Panele per exterior me qendrueshmeri te larte ndaj agjenteve atmosferike, Terrakota
Panele per exterior me qendrueshmeri te larte ndaj agjenteve atmosferike, Terrakota
Panele me perberje natyrale, te riciklueshme dhe ekologjike
Panele me perberje natyrale, te riciklueshme dhe ekologjike
Tulla Klinker te holla, per veshjen e mureve te brendshme dhe te jashtme
Tulla Klinker te holla, per veshjen e mureve te brendshme dhe te jashtme
Tulla natyrale me baze argjile, Klinker Classic
Tulla natyrale me baze argjile, Klinker Classic
Tulla Klinker Multicolor ekologjike dhe natyrale
Tulla Klinker Multicolor ekologjike dhe natyrale
Tulla Klinker me model special, per ambjent te qete pa zhurme
Tulla Klinker me model special, per ambjent te qete pa zhurme
Tulla te pjekura ne temp te larte, rezistente ndaj zjarrit, Klinker
Tulla te pjekura ne temp te larte, rezistente ndaj zjarrit, Klinker
Sisteme moderne te fasadave te ventiluara
Sisteme moderne te fasadave te ventiluara
Fasada te ventiluara me kapje mekanike me percina-nitne
Fasada te ventiluara me kapje mekanike me percina-nitne
Sisteme moderne fasadimi me ngjites-adeziv per Fundermax dhe Cembrit
Sisteme moderne fasadimi me ngjites-adeziv per Fundermax dhe Cembrit
Fasada te ventiluara me klipsa te padukshem per terrakote dhe qeramike
Fasada te ventiluara me klipsa te padukshem per terrakote dhe qeramike
Aksesore specifik per sistemet moderne te fasadave te ventiluara
Aksesore specifik per sistemet moderne te fasadave te ventiluara
Panele Fundermax per bango dhe mure kuzhine
Panele Fundermax per bango dhe mure kuzhine
Panele HPL Fundermax per tavolina dhe laboratore, Max Rezistence
Panele HPL Fundermax per tavolina dhe laboratore, Max Rezistence
Panele HPL per lavamane dhe ndarjen e tualeteve
Panele HPL per lavamane dhe ndarjen e tualeteve
Panele HPL melamine per interiore,  Star Favorite
Panele HPL melamine per interiore, Star Favorite
Panele MDF Valchromat Interior
Panele MDF Valchromat Interior

Katalogu

Katalog FRONT GROUP
Katalog FRONT GROUP
Katalog FRONT GROUP
Katalog FRONT GROUP

Punë të kryera

Ujevara Resort, ne Ferizaj
Ujevara Resort, ne Ferizaj
Pierr Cardin Home Kosova Fasade e ventiluar me Hpl, Fundermx
Pierr Cardin Home Kosova Fasade e ventiluar me Hpl, Fundermx
Fasade e ventiluar, Gjilan
Fasade e ventiluar, Gjilan
Fasade  e ventiluar, Peje
Fasade e ventiluar, Peje
Shtepi banimi, Prishtine
Shtepi banimi, Prishtine
Kulla Muhaxhereve objekt banimi, Prishtine
Kulla Muhaxhereve objekt banimi, Prishtine
Kompleksi Mbreteresha Teuta, Gjakove
Kompleksi Mbreteresha Teuta, Gjakove
Mandarine Dive, Lunder, Tirane
Mandarine Dive, Lunder, Tirane
Vile private ne Hamallaj Durres
Vile private ne Hamallaj Durres
AM Clothes, Prishtine
AM Clothes, Prishtine
Karburant Uda, FunderMax exterior
Karburant Uda, FunderMax exterior
Swiss Mall ne Cagllavice Prishtine
Swiss Mall ne Cagllavice Prishtine
Arting, Prishtine
Arting, Prishtine
International Residence, Prishtine
International Residence, Prishtine
Star Favorit per kuzhine
Star Favorit per kuzhine

Partnere

fundermaxcembritekosviroc