Secondary Adv

BAUMARKET

 

Përshkrimi

BAUMARKET u themelua në vitin 1994 dhe menjëherë vendosi standarde të larta në tregun Shqiptar të shpërndarjes profesionale të veglave të punes, duke mbuluar të gjithë territorin e Republikës së Shqiperisë dhe duke ofruar gamën më të gjerë për çdo proçes në industri apo në shtëpi.
Duke paraqitur një koncept përfshirës të shitjes së produkteve (Të gjitha në një vend), BAUMARKET revolucionarizoi mënyrën e shitjes së veglave te punes në Shqipëri. I shoqëruar me një shërbim profesional, ky koncept i shitjes mundësoi realizimin e një ndryshimi domethënës për klientët dhe komunitetin.

BAUMARKET është distributor i shumë brandeve botërore, të cilat konsiderohen lider në fushëveprimin e tyre. Kjo shumëllojshmëri produktesh profesionale, krahas çmimeve më të mira, e bejnë kompaninë tonë më tërheqësen në treg.

 

Siguria juaj

Ne e kemi kuptuar që klientet tanë janë vazhdimisht në kerkim të produkteve me cilësi të lartë dhe çmim të arsyeshëm. Për këtë jemi të sigurtë që mund t’ua ofrojmë në dyqanet tona.

 

Garancia jonë

Ashtu si edhe motoja jonë, garantojmë çmimet më të mira dhe shërbimin më të mirë.
Blerja në sasi të mëdha dhe perditësimi i furnitorëve garantojnë më së miri sloganin tonë: Çmimet më të mira, shërbimi më i mirë.

Garancia e produkteve.
Për cilesinë e produkteve tona jemi aq të sigurtë sa japim deri në 5 vjet garanci për të gjitha makineritë dhe veglat elektrike. Çdo produkt që hyn në magazinën tonë kontrollohet edhe njëherë për cilësinë. Produktet me probleme i kthehen menjëherë furnitorit. Vetëm pasi një produkt ka kaluar kontrollin e cilesisë futet në listën e asortimenteve tona.

Çfarë ofron

Shërbimet tona:
-    Markat tona ekskluzive
-    Çmimin më të mirë se kudo tjetër
-    Deri 5 vjet garanci në të gjitha makineritë dhe veglat elektrike
-    Transportin dhe Montimin e tyre falas


Produktet tona:
Makineri me bateri dhe elektrike, Makineri ndërtimi dhe aksesorë, Aksesorë për makineri elektrike, Makineri saldimi dhe aksesorë, Kompresore ajri dhe aksesorë, Pajisje automativi dhe vegla dore, Shkallë dhe skela profesionale, Vegla dhe aksesorë ndertimi, Veshje sigurie në punë, Sisteme fiksimi dhe bulloneri, Makineri bujqësie dhe kopshtarie, Aksesorë për motosharra dhe motokosa, Pompa uji dhe makineri lavazhi, Ngrohje, Ndriçim, Hidraulike, Aksesorë për familje.

Shërbime

Makineri me Bateri dhe Elektrike
Makineri me Bateri dhe Elektrike
Makineri Ndertimi dhe Aksesore
Makineri Ndertimi dhe Aksesore
Aksesore per Makineri Elektrike
Aksesore per Makineri Elektrike
Makineri Saldimi dhe Aksesore
Makineri Saldimi dhe Aksesore
Kompresore Makineri Ajri dhe Aksesore
Kompresore Makineri Ajri dhe Aksesore
Pajisje Auomativi dhe Aksesore
Pajisje Auomativi dhe Aksesore
Shkalle dhe Skela Profesionale
Shkalle dhe Skela Profesionale
Vegla dhe Aksesore Ndertimi
Vegla dhe Aksesore Ndertimi
Veshje sigurie profesionale
Veshje sigurie profesionale
Sisteme Fiksimi dhe Bulloneri
Sisteme Fiksimi dhe Bulloneri
Makineri Bujqesie dhe Kopshtari
Makineri Bujqesie dhe Kopshtari
Pajisje Lavazhi dhe Pompa uji
Pajisje Lavazhi dhe Pompa uji
Aksesore per Motosharra dhe Motokosa
Aksesore per Motosharra dhe Motokosa
Sisteme Ngrohje dhe Aksesore
Sisteme Ngrohje dhe Aksesore
Aksesore Hidraulik dhe Hidrosanitare
Aksesore Hidraulik dhe Hidrosanitare
Ndricim dhe Aksesore Elektrike
Ndricim dhe Aksesore Elektrike

Katalogu

Katalog BAUMARKET

Partnere

Video

 

Filiale te Baumarket

BAUMARKET SAUK
Rruga Qender Sauk, Tirane.
Tel: +355 69 2632678

BAUMARKET Don Bosco
Rruga Don Bosco, perballe ish FILANTO, Tirane.
Tel: +355 69 2421478

BAUMARKET Misto Mame
Rr. Konferenca e Pezes Nr 8240, Ish Misto Mame, 1020 Tirane
Tel: +355 69 525 8497

BAUMARKET Autostrade
Autostrada Tirane-Durres, Km 5 .
Tel: +355 68 616 9810

BAUMARKET Kinostudio
Rruga Aleksander Moisiu, Kinostudio.
Tel: +355 67 212 7991

BAUMARKET 5 Maji
Rruga 5 Maji, Pallati Vila L, Tirane .
Tel: +355 69 242 1478

BAUMARKET Kamez
Rr. Bulevardi Blu. 1 km prane qendres Kamez
Tel: +355 69 766 6882

BAUMARKET Shkoder
Rr. Çlirimi, tek markata ne Rus, Shkoder
Tel: +355 69 400 1047

BAUMARKET Shijak
4 Rruget e Shijakut .
Tel: +355 68 666 6624

BAUMARKET Laknas
Rruga Nene Tereza, Laknas Tirane .
Tel: +355 68 565 5900

BAUMARKET Koplik
Rr. Nacionale Shkoder - Koplik, km7, Vrrake .
Tel: +355 67 274 1017

BAUMARKET Lezhe
Rr. Nacionale Lezhe Tirane, Kryqezimi Shengjinit
Tel: +355 68 543 1150

BAUMARKET ShenKoll
Perballe njesise administrative qender ShenKoll .
Tel: +355 69 339 8377

BAUMARKET Fier
Lagjia Mbrostar tek shinat e trenit Fier.
Tel: +355 69 471 1004

BAUMARKET HAS
Rruga Kosova, Krume, Has.
Tel: +355 69 657 8750

BAUMARKET Dhermi
Rruga e Drimadhesit, Dhermi
Tel: +355 689 641 4800

BAUMARKET Sarande
Lagjia Nr 1 Rr. Skenderbeu Sarande
Tel: +355 68 621 3225

BAUMARKET Fushe-Kruje
Lagjia Bakushe Visha, Fushe-Kruje
Tel: +355 68 214 5666

BAUMARKET Libofshe
Rruga Llaqi Jano, Qender Libofshe.
Tel: +355 68 601 4264

BAUMARKET Pogradec
Rruga Nacionale Pogradec-Korce km 1, Pogradec.
Tel: +355 67 664 3500

BAUMARKET Peqin
Rruga Ismail Bej Kadiu, Qender Peqin
Tel: +355 67 427 9036

BAUMARKET Kuçove
Rruga Stanilav Zuber, prane tregut industrial, Kuçove
Tel: +355 69 430 4646

BAUMARKET Golem
Rruga dytesore, afer rrethrrotullimit, Golem
Tel: +355 69 449 8444

BAUMARKET Gramsh
Lagjia Sporti 2, prane Zjarrefikses, mbrapa spitalit, Gramsh.
Tel: +355 68 231 5777

BAUMARKET Belsh
Rr. Çezma e vjeter, Rruga e Liqenit, Qender Belsh.
Tel: +355 68 902 7075

BAUMARKET Paskuqan
Paskuqan, Rruga Korabi

BAUMARKET Vore
Vore, Qendra Bibaj Group

BAUMARKET Orikum
Qender Orikum

BAUMARKET Durres
Perballe Parkut te Urbaneve, Spitalle, Durres

BAUMARKET Librazhd
Rr. Nacionale Librazhd-Pogradec, km 1

BAUMARKET Lushnje
Bulevardi Palmave, Lushnje

BAUMARKET Kavaje
Unaza Vjeter, Lagjia Nr.5, 200 m para Prokurorise

BAUMARKET Elbasan
100 m para Ures se Shkumbinit, Elbasan

BAUMARKET Luz, Kavaje
Luz i vogel, lagja Tafaj

BAUMARKET Mamurras
Lagjja Drita

BAUMARKET Bilisht
Prane BKT

BAUMARKET Korçe
Tek Pazari, rruga e Zjarrefikses

BAUMARKET Rrogozhine
Perballe Stadiumit

BAUMARKET Novosele
Qender, Novosele

BAUMARKET Livadhja
Qender, Livadhja, Konispol

 BAUMARKET Milot
Qender, Milot

BAUMARKET Fier - Shegan
Qender Fier - Shegan

 BAUMARKET BUSHAT - SHKODER
Qender, Bushat

BAUMARKET GJIRI I LALEZIT
Hyrja ne Shkafane

BAUMARKET CERME
Rruga kryesore, Çermë

BAUMARKET SEMAN
Rruga Fier - Seman Km.5, Ferme - Çlirim

BAUMARKET ERSEKE
Rruga e Deshmoreve, Qender

BAUMARKET DIVJAKE
Qender, 20m para rrethrrotullimit

BAUMARKET Peshkopi
Rruga Ahmet Bej Karasani

BAUMARKET Gosë
Rruga Kosovareve, Gosë, Kavajë

BAUMARKET Cërrik
Përballë Shkollës së mesme Gostime

BAUMARKET Gorre
Rruga Lushnje-Fier, Gorre

BAUMARKET Gjirokastër
Ura e Lumit, pranë Supermarket Aldi

BAUMARKET Lac
Lagjia Nr.1, Rr. Kryesore, Lac

BAUMARKET Rrëshen
Lagjia Jakaj, pranë Termianalit, Rrëshen

BAUMARKET Maqellar
Qendër, Maqellar

BAUMARKET Shtëpeze
Ura e Kardhiqit, Gjirokastër 

BAUMARKET Cakran
Rruga e vjetër Cakran-Fier

BAUMARKET Mollas
Mollas Qendër

BAUMARKET Durrës
Ura e Dajlanit

BAUMARKET Pajovë
Pajovë Qendër