Secondary Adv

NO-AR shpk

 

Përshkrimi

Kompania No-Ar u themelua në vitin 2011 në Durrës, Shqipëri. Që atëherë kompania është rritur ndjeshëm në përmasa dhe në reputacion. Ne kemi një portofol të gjerë të projekteve të përfunduara në sektorë të ndryshëm, duke përfshirë objekte Banimi, Tregtare, Industriale, Restaurime dhe Rinovime.

Ne kemi një reputacion të fortë për avantazhin tonë konkurrues dhe ekzekutimin e besueshëm të të gjitha projekteve të ndërmarra. Kjo arrihet përmes vëmendjes sonë të pamëshirshme në detaje dhe një ekipi me përvojë me fokusin e konsumatorit dhe klientit. Ne vazhdojmë të investojmë në praktikat moderne të biznesit dhe teknikat e menaxhimit, me qëllim që të sigurohemi që ne të mbetemi në avantazh të industrisë sonë.

Qëllimi

Të jemi zgjidhja e parë e klientit tonë për shërbimet e ndërtimit. Klientët dhe partnerët na shohin si pjesë përbërëse të suksesit të tyre. Ne do të parashikojmë nevojat e tyre dhe do mbajmë çdo premtim që bëjmë. Njerëzit tanë, fokusi ynë dhe rekordet tona për dorëzim paraqesin një rast shumë të fortë për zgjedhjen e NO-AR si partnerin e preferuar në ndërtim. 

 

Objektivi

Objektivi ynë është që të sigurojmë klientët tanë për një përvojë të sigurtë kur ne përzgjidhemi për të zbatuar projektet e tyre.

 

Ekipi i Menaxhimit

Ekipi ynë është i vendosur në ofrimin e shërbimeve dhe zgjidhjeve tek klienti, prandaj që gjithësecili të jetë I pajisur me dijet dhe njohuritë e duhura teknike dhe profesionale, zhvillohen programe trajnimi bashkë me partnerët tanë.

Çfarë ofron

Design - Build

Një ekip që punon së bashku nga fillimi deri në fund. Me një komunikim dhe bashkëpunim të hapur, me qëllimin e vetëm për të dorëzuar rezultate të paarritshme. Është nocioni që kur investitorët ulen në të njëjtën tryezë me arkitekte, ndërtues, inxhinier dhe vlerësues, lindin idetë më të shkëlqyera. Dhe këtu hapet rruga që të merren vendime per zgjidhjet më krijuese, minimizimin e kostove, programimin e proceseve për realizime sa më të efektshme. Design-Build është një metodë që u siguron pronarëve një pikë të vetme kontakti, si për fazat e projektimit ashtu edhe për ndërtimin e një projekti.

Menaxhim Projekti 

Menaxhimi i ndërtimit është një sistem i ofrimit të projektit, në të cilin ne lehtësojmë si projektin ashtu edhe ndërtimin duke organizuar njerëz, materiale dhe pajisje. Nëse na punësoni si kompaninë tuaj të menaxhimit të ndërtimit, mund të jeni të sigurt se ne do të drejtojmë çdo aspekt të ndërtimit tuaj – nga përurimi i fillimit të punimeve deri prerjes së shiritit.

- Hidro, Termoizolim tarraca të shfrytëzuara

- Shtresa niveluese

- Dysheme industriale

- Veshje, Shtrim pllakash dhe gurë natyral

- Sistemi Termoizolim me XPS

- Ndërtimi i thatë Knauf

- Hidroizolime

- Rifinitura të brëndshme

- Mur tulle

- Konstruksione metalike

- Veshje dhe shtrime mermeri

- Lyerje fasade

- Veshje fasade me suva dekorative

- Veshje fasade me pllakë

Shërbime

Betonime, shtrime betoni
Betonime, shtrime betoni
Dysheme Industriale dhe teknike
Dysheme Industriale dhe teknike
Fasada termoizoluese per godina
Fasada termoizoluese per godina
Hidroizolime dhe termoizolime tarace
Hidroizolime dhe termoizolime tarace
Kompani per punime te pergjithshme ndertimi
Kompani per punime te pergjithshme ndertimi
Lyerje fasade
Lyerje fasade
Murature (Mure tulle)
Murature (Mure tulle)
Ndarje me pllaka gipsi, tavane te varur
Ndarje me pllaka gipsi, tavane te varur
Ndertim vilash private dhe komplekse rezidenciale
Ndertim vilash private dhe komplekse rezidenciale
Nenkontraktor per punime ndertimi
Nenkontraktor per punime ndertimi
Punime armature
Punime armature
Punime me sisteme te thata gipsi
Punime me sisteme te thata gipsi
Punime ndertim i thate
Punime ndertim i thate
Punime te pergjithshme ndertimi
Punime te pergjithshme ndertimi
Rifinitura te brendeshme
Rifinitura te brendeshme
Rifinitura te jashtme
Rifinitura te jashtme
Sisteme termoizolimi me XPS
Sisteme termoizolimi me XPS
Suvatime fasade dhe te brendshme
Suvatime fasade dhe te brendshme
Termoizolim fasade
Termoizolim fasade
Termoizolime te brendshme
Termoizolime te brendshme
Termoizolime
Termoizolime
Veshje fasade me pllake dekorative
Veshje fasade me pllake dekorative
Veshje shtrim pllakash, mermeri dhe guri natyral
Veshje shtrim pllakash, mermeri dhe guri natyral
Veshje fasade me suva dekorative
Veshje fasade me suva dekorative
Zbatim punimesh sipas projektit
Zbatim punimesh sipas projektit

Katalogu

Katalog NO-AR shpk

Punë të kryera

Alta Group
Alta Group
Arlis Ndertim - Ali Demi
Arlis Ndertim - Ali Demi
Arlis Ndertim - KMY
Arlis Ndertim - KMY
Arlis Ndertim - Unaza e re 1
Arlis Ndertim - Unaza e re 1
Arlis Ndertim - Unaza e re 2
Arlis Ndertim - Unaza e re 2
Kompleksi Amfora
Kompleksi Amfora
Kompleksi Inerti
Kompleksi Inerti
Magazina Archimed
Magazina Archimed
Millennium Business Center
Millennium Business Center
Nenstacioni elektrik Memaliaj
Nenstacioni elektrik Memaliaj
Objekt banimi dhe sherbimi - Pajtoni shpk
Objekt banimi dhe sherbimi - Pajtoni shpk
OST Tirane
OST Tirane
Pajtoni shpk - Godine sherbimesh
Pajtoni shpk - Godine sherbimesh
Progeen 1
Progeen 1
Progeen 2
Progeen 2
SPA Tirane
SPA Tirane
Vila private
Vila private
Vile private
Vile private
White Rocks Drymades
White Rocks Drymades
Zyra qendore OSHEE
Zyra qendore OSHEE
Spitali ZKM
Spitali ZKM
Rezidenca Rainbow
Rezidenca Rainbow
Tirana Olympic Park
Tirana Olympic Park
NO-AR shpk1636539120
NO-AR shpk1636539138
NO-AR shpk1636539173
NO-AR shpk1636539202
NO-AR shpk1668611499
NO-AR shpk1668611509
NO-AR shpk1668611517

Partnere

FibranSaint Gobain GroupWebereurofisistyropanrenovaknaufdekoritaly

Klientet tane

Video