Secondary Adv

Nill's Albania

 

Përshkrimi

Punët e suksesshme janë baza e markës "NILL'S"!

Nill's Furniture Design më një eksperiencë më shumë se 50 vjecare, sjell së bashku mijëra produkte me një ritëm të shpejtë, në Turqi dhe në tregun botëror të mobiljeve. Një organizim i suksesshëm dhe i orientuar drejt rezultateve, i mundësuar nëpërmjet pajisjeve të prodhimit me standarde të klasit botëror, si dhe strukturës së produktit, cilësisë, rrjetit të shpërndarje, mënyrës së shitjeve dhe shërbimit pas shitjes që plotëson nevojat dhe krijonë kënaqësinë e klientit.

 

Ne si Nill's, nuk dizenjojmë vetëm produkte, por ne ju kuptojmë, kujdesemi për kërkesat tuaja, vlerësojmë idetë tuaja dhe punojmë me të gjitha forcat tona për të ndërtuar së bashku një të ardhme më të mirë...

Çfarë ofron

E ndërtuar në rrënjët e përvojës së thellë mbi 50 vjeçare, Nill's jo vetëm që përfaqëson me sukses Turqinë në tregun botëror të mobiljeve, por gjithashtu vazhdon punën dhe shërbimet e saj në një mënyrë origjinale, me ide të reja dhe inovative si një markë e njohur ndërkombëtarisht.

Si e kuptoni nëse mobiljet tuaja janë produkt i Nill’s?

Logoja e kompanisë sonë shfaqet si një etiketë në këndin e poshtëm të djathtë të secilit produkt. Në grupet tona të divaneve, ju mund të kuptoni nëse produkti i përket kompanisë tonë duke parë nëse ka një etiketë të qepur në vende të ndryshme në varësi të strukturës së produktit, një etiketë të qepur në jastëk dhe një etiketë të bashkangjitur në këmbën e produktit me logo.

Cilat janë avantazhet e përdorimit të mobiljeve të markës?

Firma siguron që produktet të përdoren në mënyrë të sigurt nga konsumatorët ndërsa punon brenda kornizës së disa sistemeve, standardeve, përgjegjësive sociale dhe standardeve të cilësisë. Shërbimi pas shitjes është ndër arsyet e preferencës për shkak të besimit që ai krijon tek klienti gjatë përdorimit. Nga ana tjetër, marrëdhënia e cilësisë - çmimit e ofruar nga mobiljet e markës krijon një ndjenjë besimi nga përdoruesi. 

Gjërat për t'u marrë parasysh kur blini mobiljet tuaja prej druri:

Kapakët e dollapit duhet të mbyllen mirë. Sirtarët duhet të rrëshqasin lehtë. Brendësitë e sirtarit duhet të jenë të pastra (Nuk duhet të ketë copa, nyje, etj.); Raftet e gjata duhet të kenë mbështetje të qendore. Dyert dhe dollapët rrëshqitës nuk duhet të kërcasin dhe duhet të drejtohen lehtë. Dyert e gjata duhet të mbështeten mirë me mentesha të forta. Ndërtimi i mobiljeve duhet të jetë i fortë dhe i sigurt. Këndet e sipërfaqes së brendshme nuk duhet të jenë të ashpër. Këmbët e tryezës duhet të jenë të sheshta në tokë dhe duhet të jenë në përputhje të përsosur me njëra-tjetrën.

Pikat që duhet të merrni parasysh kur blini mobilje të qepura me pëlhura:

Duhet të jetë komode; pjesa e pasme duhet të jetë e lëmuar dhe e papenguar. Skeleti duhet të jetë i fortë, të mos kërcasë, të mos lëkundet. Skeleti dhe qoshet duhet të jenë të mbuluara mirë me pëlhurë. Qoshet duhet të bashkohen dhe ngjiten mirë. Qepjet dhe tubacionet duhet të jenë të pastra. Modelet duhet të përqendrohen dhe linjat duhet të jenë në përputhje me qepjet. Dyshekët duhet të jenë fleksibël dhe të përputhen plotësisht me sediljen. Butonat në divan dhe sedilje duhet të qepen në mënyrë të sigurt. Produktet që do të përdoren vazhdimisht duhet të jenë të forta dhe shpesh të endura. Pjesët që mund të hiqen për pastrim duhet të bëhen nga një produkt që nuk do të shqyhet. Bilanci për secilin pozicion të ulëses duhet të sigurohet mirë.

Shërbime

Arredime per dhoma matrimoniale Elegant
Arredime per dhoma matrimoniale Elegant
Arredime totale per dhoma gjumi Lima
Arredime totale per dhoma gjumi Lima
Dhoma gjumi per shtepi moderne Alvin
Dhoma gjumi per shtepi moderne Alvin
Dhome gjumi dopio per cifte Icona
Dhome gjumi dopio per cifte Icona
Dollape dhe komedina per dhoma gjumi teke ose cifte Nateva
Dollape dhe komedina per dhoma gjumi teke ose cifte Nateva
Dhome ngrenie set tavoline mesi dhe karrige Nox
Dhome ngrenie set tavoline mesi dhe karrige Nox
Dhome ngrenie druri, arredim komplet Lima
Dhome ngrenie druri, arredim komplet Lima
Dhoma ngrenie prej druri masiv Alvin
Dhoma ngrenie prej druri masiv Alvin
Arredime luksoze per  dhoma ngrenie Pralin
Arredime luksoze per dhoma ngrenie Pralin
Arredime komplet per dhoma ngrenie Mono
Arredime komplet per dhoma ngrenie Mono
Tv unit per ambiente ndenjeje Aura
Tv unit per ambiente ndenjeje Aura
Tv unit luksoze me dru masiv Lisa
Tv unit luksoze me dru masiv Lisa
Mbajtese televizori per shtepi Viera
Mbajtese televizori per shtepi Viera
Mbajtese televizori per ambiente te medha Icona
Mbajtese televizori per ambiente te medha Icona
Mbajtese televizori per ambiente ndenjeje Pralin
Mbajtese televizori per ambiente ndenjeje Pralin
Sete divanesh per ambiente shtepie ose hoteleri Gold
Sete divanesh per ambiente shtepie ose hoteleri Gold
Sete divanesh me kembe inoksi dhe strukture druri Mila
Sete divanesh me kembe inoksi dhe strukture druri Mila
Sete divanesh me dru dhe lekure Valeri
Sete divanesh me dru dhe lekure Valeri
Set divanesh punime Rosche Bold
Set divanesh punime Rosche Bold
Set divanesh neoklasike Albina
Set divanesh neoklasike Albina
Kende per sallone stil minimalist Otello relax
Kende per sallone stil minimalist Otello relax
Kende moderne per shtepi Dali
Kende moderne per shtepi Dali
Kende moderne per arredime shtepie Renzo
Kende moderne per arredime shtepie Renzo
Kende me module, tekstil dhe strukture druri Pralin
Kende me module, tekstil dhe strukture druri Pralin
Kende druri per ambiente te vogla Lines
Kende druri per ambiente te vogla Lines
Biblioteka moderne prej druri
Biblioteka moderne prej druri
Ambazhure toke per ambiente shtepie, zyrash etj Eiffel
Ambazhure toke per ambiente shtepie, zyrash etj Eiffel
Tavolina treshe, mbajtese kafeje Ella
Tavolina treshe, mbajtese kafeje Ella
Poltrona me strukture druri Fold
Poltrona me strukture druri Fold
Karrige me strukture druri
Karrige me strukture druri

Katalogu

Katalog Nill's Albania
Katalog Nill's Albania
Katalog Nill's Albania
Katalog Nill's Albania

Video

Certifikime