Secondary Adv

PROINOX ALBANIA

 

Përshkrimi

Mirë se vini në Proinox Albania, një kompani pionere që ka qenë në krye të industrisë së tregtisë të metaleve që nga themelimi i saj në vitin 2000. Me një përkushtim të palëkundur ndaj cilësisë, inovacionit dhe kënaqësisë së klientëve, Proinox Albania ka vendosur veten si një partner i besuar në funizimin e materialeve Inox.

 

Në Proinox Albania, specializohemi në një gamë të gjerë të produkteve Inox, duke shërbyer një shumëllojshmëri të industrive dhe aplikimeve. Gama jonë e produkteve përfshin llamarina, tuba, profile, lingota, lama, ele, rakorderi per fabrika, bulloneri të ndryshme dhe produkte të ndryshme gastronomike. Pavarësisht nëse kërkoni materiale të kualitetit të lartë për ndërtim, prodhim ose zgjidhje për kulinari, kemi zgjidhjen e duhur me ne për të përmbushur nevojat tuaja.

 

Vlerat tona janë të thellësisht të rrënjosura në çdo aspekt të veprimtarive tona dhe na udhëheqin në përpjekjen tonë për të arritur suksesin:

 

Cilësia: Jemi të përkushtuar për të ofruar vetëm produktet më të mira që përmbushin standardet më të larta të industrisë. Proceset tona të kontrollit të cilësisë me rigorozitet sigurojnë që çdo artikull që lë vendndodhjen tonë është i cilësisë jashtëzakonisht të lartë, i qëndrueshëm dhe i besueshëm.

Inovacioni: Në një industrinë që ndryshon vazhdimisht, inovacioni është kyç. Mbetemi gjithmonë në kërkim të zgjidhjeve inovative, duke marë përsiper kërkesat më unike tuajat, dhe duke ofruar zgjidhjen alternative për projektet tuaja.

Për qëllime të klientit: Klientët tanë janë në qendër të gjithçkaje që bëjmë. Përpiqemi të kuptojmë kërkesat e tyre specifike dhe ofrojmë zgjidhje të personalizuara që i kalojnë pritshmëritë e tyre. Ndërtimi i marrëdhënieve të qëndrueshme me klientët tanë është qendore për suksesin tonë.

 

Integriteti: Sinqeriteti, transparenca dhe praktikat etike në biznes janë pa kompromis për ne. Kryejmë biznesin tonë me integritet të plotë, duke nxitur besimin dhe besueshmërinë mes klientëve tanë, partnerëve dhe palëve të interesuara.

 

Qëndrueshmëria: Jemi të vetëdijshëm për ndikimin tonë në mjedis dhe jemi të përkushtuar për praktika të qëndrueshme në të gjitha veprimtaritë tona. Nga burimet e përgjegjshme deri te proceset efikase të prodhimit, synojmë të kontribuojmë pozitivisht në mjedis dhe komunitetet që shërbejmë.

Qëllimi ynë kryesor është të vazhdojmë të jemi pionierë në industrinë e tregtisë së Inoxit.

 

Çfarë ofron

Në Proinox Albania, cfare ne ofrojme nuk janë vetëm produkte - por janë pasqyrë e vlerave tona, përkushtimit dhe aspiratës sonë për të bërë një ndikim pozitiv.

 

Produktet që në ofrojmë:

Llamarina Inox:

Cilësia: 304,316,430

Sipërfaqjet e ofruara: 2B, BA, N1, Scotch Brite, Godrinuar

 

Tuba Inox:

Cilësia: 304,316

Siperfaqjet e ofruara: Të luçiduar, Satine, Alimentar

 

Profile Inox:

Cilësia: 304,316

Siperfaqjet e ofruara: Të luçiduar, Satine

 

Lingota Inoksi, lama Inoksi, Ele Inoksi, Hekur Katror

Cilësia: 303,304,316

Siperfaqjet e ofruara: Standarte

 

Bulloneri Inoksi:

Cilësia: A2(304) & A4(316)

Siperfaqjet e ofruara: Standarte

 

Rakorderi Inoksi:

Cilësia: 304,316

Modelet: Ajri, Gazi, Alimentare për industrinë ushqimore

 

Lavaman Inoksi:

Cilësia: 304

Modelet: Syprina teke, Syprina me 2 gropa, Gropa Lavamani

Produkte të tjera:

Aksesorë saldimi ( Shufra Saldimi, Elektroda, TIG, Acid Inoxi )

Aksesorë të ndryshëm ( Gur Prerës, Letër Axhestimi, Gur Axhestimi )

 

Llamarina Alumini:

Cilësia: 99.5% Alumin (1050)

Siperfaqja: Standarte, Kodrinuar

 

Llamarina Xingato:

Cilësia: DX51

Siperfaqja: Standarte

 

Llamarina Corten:

Cilësia: Corten

Siperfaqja: Standarte

Shërbime

Ele inoksi
Ele inoksi
Hekur katror
Hekur katror
Lingota inox
Lingota inox
Llamarina inoxi
Llamarina inoxi
Profile inoxi
Profile inoxi
Tuba inoksi
Tuba inoksi
Bullona
Bullona
Dado inox
Dado inox
Kapak inoksi
Kapak inoksi
Nipla
Nipla
Prizhonjere inoksi
Prizhonjere inoksi
Rrondele
Rrondele
Bashkues inoksi
Bashkues inoksi
Brryla kryq
Brryla kryq
Fasheta
Fasheta
Fllanxha inoksi
Fllanxha inoksi
Rakorderi
Rakorderi
Saracineska
Saracineska
Valvula
Valvula
Lavamane inoksi
Lavamane inoksi

Partnere

acciai-speciali-terniArcelorMittaloutokumpuThyssenkrupp