Secondary Adv

Ndertim Montimi e Re

 

Përshkrimi

Kompania “Ndertim Montimi e Re” shpk eshte themeluar ne vitin 1994 nga ing. Beqir Shehu ne Elbasan dhe sot zhvillon aktivitetin e saj ne gjithe Shqiperine. Kompania jone eshte ndertuar mbi vlera te standartit dhe cilesise. Ne synojme te sjellim me te miren per klientet tane duke u bazuar ne siguri, kualitet, etike dhe qendrueshmeri.

 

Me nje eksperience te gjate, tanime prej 27 vitesh, ne kemi arriur te bashkepunojme me shume kliente duke bashkuar skuadrat dhe talentin qe te arrijme te sigurojme rezultatet me te mira. Ne kemi realizuar nje rrugetim e pune te gjate ne ndertim, restaurim, prodhim dhe tregtim duke realizuar te gjithe keto sherbime me profesionalizmin maksimal. Ne integrojme praktikat dhe teknologjite me te fundit per te thjeshtuar sistemet dhe per te modernizuar proceset, duke realizuar punen me kualitetin me te larte ne treg.

Çfarë ofron

Ndertim

Te veprave industriale, turistike, civile, bujqesore dhe kompletimi me instalimet e nevojshme per to.

 

Punime ndertimore

Punime restaurimi,vepra beton.Punime dheu,murrature,betoni,ndertim autostradash e rrugesh.

 

Prodhim e tregetim

Shit-blerje me shumice e pakice,eksport import te mallrave te ndryshem industriale, materiale ndertimi etj.

 

Ne ofrojme qe prej 1994 nje sere sherbimesh si ndertim te veprave industriale, turistike, civile, bujqesore dhe kompletim me instalimet e nevojshme per to. Punime restaurimi,vepra beton/ beton armeje te vecanta. Punime dheu, murature, betoni, ndertim autostradash e rrugesh. Prodhim e tregetim materiale ndertimi, inerte etj. Shit-blerje me shumice e pakice, eksport-import te mallrave te ndryshem industriale, konfeksione, elektroshtepiake, artikuj kimike e kozmetike.

Shërbime

Kompani ndertimi per rezidenca banimi
Kompani ndertimi per rezidenca banimi
Investitor ne projekte ndertimi
Investitor ne projekte ndertimi
Ndertim industrial
Ndertim industrial
Ndertim kapanonesh industriale
Ndertim kapanonesh industriale
Ndertim kompleksesh banimi
Ndertim kompleksesh banimi
Ndertim linja elektrike dhe antena
Ndertim linja elektrike dhe antena
Ndertim objektesh industriale
Ndertim objektesh industriale
Punime murature
Punime murature
Projektim - Zbatim
Projektim - Zbatim
Punime dherash
Punime dherash
Ndertim autostradash e rrugesh
Ndertim autostradash e rrugesh
Restaurim godinash
Restaurim godinash
Rikonstruksion godina publike
Rikonstruksion godina publike
Rikonstruksion objektesh shteterore
Rikonstruksion objektesh shteterore
Supervizion dhe kolaudim
Supervizion dhe kolaudim
Betonime Solete
Betonime Solete
Eksport dhe import te mallrave te ndryshem
Eksport dhe import te mallrave te ndryshem
Ndertim objektesh tregtare
Ndertim objektesh tregtare
Ndertime te brendshme per zyra, banesa
Ndertime te brendshme per zyra, banesa
Struktura vertikale per ndertesa
Struktura vertikale per ndertesa

Punë të kryera

Biblioteka Musine Kokalari - Rikonstruksion
Biblioteka Musine Kokalari - Rikonstruksion
Kabineti i Audiometrise tek Spitali Francez - Ndertim
Kabineti i Audiometrise tek Spitali Francez - Ndertim
Kapanoni Everest IE
Kapanoni Everest IE
Kapanoni i montimit te anijeve patrulluese ne Pashaliman, Vlore
Kapanoni i montimit te anijeve patrulluese ne Pashaliman, Vlore
Kompleks banimi prane Unazes se re, Objekti 1
Kompleks banimi prane Unazes se re, Objekti 1
Kompleks banimi prane Unazes se re, Objekti 2
Kompleks banimi prane Unazes se re, Objekti 2
Kompleks banimi prane Unazes se re, Objekti 3
Kompleks banimi prane Unazes se re, Objekti 3
Microsoft Albania
Microsoft Albania
Muret rrethues Ministria e Mbrojtjes - Ndertim
Muret rrethues Ministria e Mbrojtjes - Ndertim
Policia Bashkiake Tirane - Rikonstruksion
Policia Bashkiake Tirane - Rikonstruksion
Scanderbeg Residence ne qender te Tiranes, mbrapa postes qendrore
Scanderbeg Residence ne qender te Tiranes, mbrapa postes qendrore
Urdhri i Farmacisteve te Shqiperise
Urdhri i Farmacisteve te Shqiperise
Biblioteka Petro Zheji - Rikonstruksion
Biblioteka Petro Zheji - Rikonstruksion
Antenat Albtelecom
Antenat Albtelecom

Certifikime

Gjate 27 viteve te punes sone ne kemi arritur ne saje te perkushtimit dhe vendosmerise te certifikohemi nga AQSCERT. “AQSCERT vepron ne fushen e certifikimeve nderkombetare per te kontribuar ne menyre te pergjegjshme ne zhvillimin e qendrueshem, duke ruajtur nje nivel te larte te kompetences tekniko-shkencore dhe seriozite operativ ne sektoret e lidhur me njeriun dhe mjedisin, agrokulturen, ushqimin, turizmin, terrritorin, trajnimin, dhe sherbimet  ndaj personave dhe ndeermarrjeve”. Kemi arritur te certifikohemi ne:

- Sistemin e menaxhimit te sigurise- BS OHSAS 18001:2007
- Sistemin e menaxhimit te mjedisit- EN-ISO 14001:2015
- Sistemin e menaxhimit te cilesise- EN-ISO 9001:2015
- Sistemin e integruar- BS PAS 99:2012

Projekti me i fundit - Scanderbeg Residence

Nje nga projektet tona me te fundit eshte Scanderbeg Residence ku ofrohen apartamente elitare. Kjo rezidence eshte e pozicionuar ne zemer te Tiranes. Cilesia e ndertimit dhe dizajni modern e bejne kete kompleks ekskluzive, vendin ideal per nje jetese komode per familjen tuaj. Kjo e fundit eshte konceptuar per te qene pike referimi per zyra dhe ambiente biznesi. Mos humbisni rastin per te bere tuajin nje nga apartamentet qe kane standartin dhe cilesine me te larte.

Video