Secondary Adv

INFINITY AL

 

Përshkrimi

Kompania "Infinity AL" është një kompani ndërtimi që operon prej disa vitesh në treg në fushën e pishinave, hidroizolimeve, ndërtimeve dhe tregtimit të materialeve dhe pajisjeve për pishina.

Kompania jonë filloi aktivitetin e saj fillimisht në fushën e pishinave nën emrin “INFINITY POOL’S.al” nisur nga kërkesat gjithnjë në rritje të tregut për pishina rezidenciale apo komerciale, me dëshirën për të ofruar një shërbim sa me cilësor duke përfshirë projektimin, montimin dhe mirëmbajtjen e pishinave.

Më pas kompania tashmë nën emrin “INFINITY AL”, e zgjeroi aktivitetin duke ofruar shërbimet e saj dhe në disa sektore specifike, si në atë të hidroizolimeve duke ofruar aplikimin e materialeve të teknologjisë së fundit në hidroizolime me PVC, TPO apo bentonit dhe duke realizuar punime të një cilësie të lartë në disa nga objektet më të rëndesishme në vend si Tuneli Cukës - Qafë Pllocë në Pogradec, Pallati i Sportit në Korçë, Teatri i Operas dhe i Baletit në Tiranë etj.

Në fushën e ndërtimit, “Infinity AL” ofron punime të kategorive të ndryshme duke realizuar punime cilësore, si ndërtimi i Kapanonit INFOSOFT në Kashar, Tiranë; Strukturë Magazinimi 1KT “Mado” në Tiranë etj.

Së fundi “Infinity AL” shpk, duke dashur që të jetë sa më pranë klientit në plotësimin e nevojave të tij, ofron dhe tregtimin e një game të gjerë të materialeve dhe pajisjeve për pishina duke u mbështetur tek partnerët e saj ndërkombetarë si Kripsol/Hayward, Pahlen, Maytronics, Emaux, MA.RI.Pool, Lareter etj.

Synimi ynë është që të jemi kompani lider në fushën e shërbimeve që ofrojmë dhe jemi të bindur se do ja dalim në sajë të punës së palodhur dhe profesionale të specialistëve dhe inxhinierëve të stafit tonë të cilët kanë realizuar punime të një cilësie të lartë dhe në afatet e kërkuara. Motoja jonë është cilësi, korrektësi dhe profesionalizëm. Kontaktoni me ne dhe do të merrni shërbimin e kërkuar.

Çfarë ofron

PISHINA

INFINITY AL, duke kryer punime te shumta dhe duke ofruar korrektes dhe cilesi, ka fituar besueshmerin maksimale ne treg. Ne ofrojme projektimin, ndertimin, montimin dhe mirmbajtjen e pishinave te llojeve te ndryshme si ato pasqyre apo me skimer, me veshje me pllaka apo me veshje PVC, me ngrohje ose jo, per ambiente te hapura apo te mbyllura, me dimensione te ndryshme qe nga ato familjare, publike, per hotele,  resorte turistike, deri tek pishinat me permasa olimpike. Ne ofrojme dhe te rejat me te fundit ne kete sektor sic jane sistemet automatike te dozimit  per trajtimin e ujit te pishines apo sistemet qendrore te komandimit. Gjithashtu ne ofrojme pajisje dhe materiale te ndryshme per pishina, aksesore dhe kimikate, sisteme dozimi, sisteme komandimi,  sete dhe  robot pastrimi etj. Bashkepunimi me emrat me te njohur ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te pajisjeve dhe materialeve per pishina  si Pahlen, Hayward/Kripsol, Maytronics, Emaux, Lareter etj, garanton cilesine e punimeve tona.

 

PUNIME TERMO-HIDROIZOLIMI

INFINITY AL  ofron sherbimin e saj ne fushen e hidroizolimeve per objekte rezidenciale apo vepra industriale, qofshin keto hidroizolime nentokesore apo tarraca. Gjithashtu ofron hidroizolime te tuneleve, pishinave, depo uji, basene ujore etj,  Per realizimin e ketyre punimeve kompania jone perdor materiale te teknologjise se fundit  si TPO, PVC  apo bentonit nga prodhuesit me me emer ne Europe si Sika dhe Mapei , te cilat ofrojne cilesi  dhe jetegjatesi me te madhe.

 

NDËRTIME


INFINITY AL si nje kompani ndertimi e licensuar nga Ministra e Infrastruktures dhe Energjise, mer persiper te realizoje ndertime te kategorive te ndryshme civile dhe industriale duke perfshire rikonstruksione apo ndertime per kapanone industriale, vila, ndertesa te ndryshme shumekateshe, etj. Gjatë gjithë aktivitetit të saj, ashtu si ne te gjitha sherbimet e tjera dhe ne ate te ndertimit, kompania jonë është dalluar për korrektësi dhe cilësi të padiskutueshme. Të gjitha objektet e mara persiper nga kompania jonë kanë përfunduar brenda afatit të caktuar dhe në përputhje të plotë me kërkesat e investitorit dhe standardet në fushën e ndërtimit. Mund te permendim ketu ndertimni e Kapanonit INFOSOFT ne Kashar, Tirane; Strukture Magazinimi 1KT “Mado” ne Tirane, etj.

 

TREGTIM PAJISJESH PËR PISHINA

INFINITY AL tregton  pajisje dhe materiale te ndryshme per pishina, aksesore dhe kimikate, sisteme dozimi, sisteme komandimi,  sete pastrimi, robot pastrimi etj. Qe nga viti 2017 INFINITY AL eshte perfaqesuesi eskluziv i prodhuesit lider te pajisjeve per pishina PAHLEN. Gjithashtu ne  bashkepunojme  me shume emra te njohur ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te pajisjeve dhe materialeve per pishina si Hayward/Kripsol,  Maytronics, Lareter etj, eksperienca shume vjecare e te cileve, garanton  cilesine e produkteve tona.

Shërbime

Projektim, ndertim, montim pishinash
Projektim, ndertim, montim pishinash
Pishina private
Pishina private
Ndertim pishine per vile
Ndertim pishine per vile
Ndertim pishine familjare
Ndertim pishine familjare
Ndertim pishinash te mbyllura
Ndertim pishinash te mbyllura
Ndertim pishina per resorte dhe hotele
Ndertim pishina per resorte dhe hotele
Mirembajte pishine me pasqyre, skimer, veshje me pllaka ose PVC
Mirembajte pishine me pasqyre, skimer, veshje me pllaka ose PVC
Hidroizolime pishinash
Hidroizolime pishinash
Veshje pishine me PVC
Veshje pishine me PVC
Hidroizolime me Bentonit
Hidroizolime me Bentonit
Hidroizolime TPO, PVC
Hidroizolime TPO, PVC
Hidroizolime tunelesh
Hidroizolime tunelesh
Termoizolim dhe Hidroizolim tarracash
Termoizolim dhe Hidroizolim tarracash
Kimikate per pishina
Kimikate per pishina
Sete pastrimi dhe aksesore ndihmes per pishina
Sete pastrimi dhe aksesore ndihmes per pishina
Filtra per pishina
Filtra per pishina
Pompa per pishina
Pompa per pishina
Robota pastrimi
Robota pastrimi
Ndertim pishinash komerciale
Ndertim pishinash komerciale
Ndertim pishinash rezidenciale
Ndertim pishinash rezidenciale
Ndertime per kapanone industriale, vila, ndertesa te ndryshme
Ndertime per kapanone industriale, vila, ndertesa te ndryshme
Projektim dhe ndertim pishinash ne permasa te ndryshme
Projektim dhe ndertim pishinash ne permasa te ndryshme
Dhoma kontrolli per pishina
Dhoma kontrolli per pishina
Ndertim pishina me hidromasazh
Ndertim pishina me hidromasazh
Ndertim kompleks pishinash publike
Ndertim kompleks pishinash publike

Punë të kryera

Porta Kavalja, Golem, Kavaje
Porta Kavalja, Golem, Kavaje
Pishine private, Vlore
Pishine private, Vlore
Pishine private, Elbasan
Pishine private, Elbasan
Pishine private Rolling Hills
Pishine private Rolling Hills
Ndertim pishine private
Ndertim pishine private
Ndertim pishine per vile
Ndertim pishine per vile
Ndertim pishine per shtepi private
Ndertim pishine per shtepi private
Ndertim pishine familjare
Ndertim pishine familjare
Kompleks vilash, Kepi i Rodonit
Kompleks vilash, Kepi i Rodonit
Hotel Volorek, Pogradec
Hotel Volorek, Pogradec
Hotel Koral, Vlore
Hotel Koral, Vlore
Hotel ETER, Golem, Kavaje
Hotel ETER, Golem, Kavaje
Hotel Coral
Hotel Coral
Hidroizolim me bentonit, Institucion arsimor Parauniversitar, Yrshek, Kashar
Hidroizolim me bentonit, Institucion arsimor Parauniversitar, Yrshek, Kashar
Hidroizolim me PVC, Tuneli Cukes-Qafe Plloce, Pogradec
Hidroizolim me PVC, Tuneli Cukes-Qafe Plloce, Pogradec
Hidroizolim tarace me PVC, Hoteli Hillton
Hidroizolim tarace me PVC, Hoteli Hillton
Hidroizolim tarace me TPO, Doan Glass, Elbasan
Hidroizolim tarace me TPO, Doan Glass, Elbasan
Hidroizolim themeli me bentonit, Hotel Korce
Hidroizolim themeli me bentonit, Hotel Korce
Hidroizolim themeli me PVC, Hotel Eter, Golem, Kavaje
Hidroizolim themeli me PVC, Hotel Eter, Golem, Kavaje
H-Izolim me membrane TPO Pallati Sportit Korce 2400 m2
H-Izolim me membrane TPO Pallati Sportit Korce 2400 m2
Ndertim Kapanoni Industrial Infosoft Algrafika, Tirane
Ndertim Kapanoni Industrial Infosoft Algrafika, Tirane
Termo izolim XPS, InfoSoft Offfice, 900m2
Termo izolim XPS, InfoSoft Offfice, 900m2
Termo-Hidroizolim me membrane PVC, ANORIA Show Room,Tirane ,950m2
Termo-Hidroizolim me membrane PVC, ANORIA Show Room,Tirane ,950m2
Termo-Hidroizolim me membrane PVC, TOB Tirane, 3400m2
Termo-Hidroizolim me membrane PVC, TOB Tirane, 3400m2
Termo-hidroizolim me PVC, Hotel Sarande 350 m2
Termo-hidroizolim me PVC, Hotel Sarande 350 m2
Termo-hidroizolim tarace Deutch Color, Maminas, 950m2
Termo-hidroizolim tarace Deutch Color, Maminas, 950m2
Pishine e brendshme dhe SPA, Eter Hotel
Pishine e brendshme dhe SPA, Eter Hotel
Kompleksi Ada Village, Qerret
Kompleksi Ada Village, Qerret
Kompleksi Marea, Durres
Kompleksi Marea, Durres
Ndertimi i fabrikes se dysheqeve, Kruje
Ndertimi i fabrikes se dysheqeve, Kruje
Pishine me dekore tropikale, Rolling Hills
Pishine me dekore tropikale, Rolling Hills
Pishine ne oborr vile private, Qerret
Pishine ne oborr vile private, Qerret
Pishine private ne shtepi pushimi
Pishine private ne shtepi pushimi
Pishine private, Lunder
Pishine private, Lunder
Projektim dhe ndertim pishine sipas projektit
Projektim dhe ndertim pishine sipas projektit
Hotel Eter, pishine sipas projektit
Hotel Eter, pishine sipas projektit
Ndertim vile private
Ndertim vile private
Pishine e ndertuar ne Eter Hotel
Pishine e ndertuar ne Eter Hotel
Pishine Hoteli, Golem
Pishine Hoteli, Golem
Pishine private, Golem
Pishine private, Golem
Pishine private, Tirane
Pishine private, Tirane
Hotel Ostro, Dhermi
Hotel Ostro, Dhermi
Ndertim pishine private ne oborr vile, Qerret.jpg
Ndertim pishine private ne oborr vile, Qerret.jpg
Ndertim vile private, Qerret Durres.jpg
Ndertim vile private, Qerret Durres.jpg
Zbatim projekti per pishine private, Durres.jpg
Zbatim projekti per pishine private, Durres.jpg
Faze punimesh per pishine ne vile private
Faze punimesh per pishine ne vile private
Pishine e ndertuar sipas projektit ne vile
Pishine e ndertuar sipas projektit ne vile
Pishine ne ambient vile, me ndricim led
Pishine ne ambient vile, me ndricim led
Pishine ne resort pushimi
Pishine ne resort pushimi
Pishine private, Projektim dhe Ndertim
Pishine private, Projektim dhe Ndertim
Pishine ne oborr, Projektim dhe ndertim nga Infinity Al
Pishine ne oborr, Projektim dhe ndertim nga Infinity Al
Projektim dhe ndertim pishine ne oborr vile
Projektim dhe ndertim pishine ne oborr vile
Zbatim projekte ndertimi
Zbatim projekte ndertimi
Zbatim projekti pishine ne vile private
Zbatim projekti pishine ne vile private

Partnere

mapeiEmauxgaiaHaywardkripsolLareterMa.Ri.PoolmaytronicsPahlensika

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by infinity al (@infinitygroup.al)