Secondary Adv

Treal Construction

 

Përshkrimi

Kompania Treal Construction operon kryesisht ne fushen e ndertimit dhe mbulon te gjitha llojet e sherbimeve ne fushen e ndertimit duke filluar nga konceptimi i projekt-ideve deri ne realizimin dhe dorezimin e objekteve me celesa ne dore. Te fokusuar ne zgjidhje optimale, me nje design modern, teknologji bashkohore dhe lende te para cilesore, kemi zgjedhur nje staf me pervoje disavjecare per te garatuar nje finalizim perfekt per cdo projekt! Bazuar ne eksperiencen shumevjecare profesionale te stafit, mbeshtetur ne realizimin e disa veprave te larmishme dhe te nje rendesie te vecante, ne i udhezojme dhe i sugjerojme klienteve tane zgjidhje tekniko-ekonomike dhe shume efikase per projektet e tyre.

Karakteristikat kryesore qe e dallojne kompanine tone:

 

Integriteti dhe Risija

Integriteti, Stafi Profesionist, Cilesia dhe Risite jane karakteristikat kryesore qe e dallojne kompanine tone.

Shërbimi dhe Cilësia

Synojme te ofrojme nje nivel sa me te larte sherbimi dhe cilesie ne krahasim me kompanite e tjera qe operojne ne fushen e ndertimit.

Si punojme

Te fokusuar ne zgjidhje optimale, me nje design modern, teknoloji bashkohore dhe lende te para cilesore, kemi zgjedhur nje staf me pervoje disavjecare per te garatuar nje finalizim perfekt per cdo projekt!

Çfarë ofron

Qellimi kryesor i Treal Construction eshte te ofrojme nje nivel sa me te larte sherbimi dhe cilesie ne krahasim me kompanite e tjera qe operojne ne fushen e ndertimit. Menaxhimi i drejteperdrejte i kontratave duke i kushtuar nje vemendje te vecante dhe perzgjedhja e punonjesve te kualifikuar per realizimin e punimeve te ndertimit eshte shume e rendesishme per arritjen e cilesise maksimale. 

 

Aktivitetet kryesore te kompanise jane: 

 

- Ndertime Civile, Industriale dhe projektim

- Rikonstruksion dhe ndertim te godinave industriale, civile dhe veshje fasade

- Ndertime dhe Restaurime te objekteve fetare dhe kulturore

- Ndertim rrugesh, autostrada, mbikalime

- Punime per prishjen e ndertimeve

- Punime Rifiniture, Dekori, Veshje Mermeri Fasade, Dysheme

- Punime germimi ne toke

Shërbime

Kompani per ndertime civile
Kompani per ndertime civile
Ndertim hotelesh dhe restorantesh
Ndertim hotelesh dhe restorantesh
Ndertim objekte kulturore
Ndertim objekte kulturore
Ndertim objektesh fetare
Ndertim objektesh fetare
Ndertim qendrash kulturore dhe fetare
Ndertim qendrash kulturore dhe fetare
Ndertim vila private banimi
Ndertim vila private banimi
Ndertime godinash civile shtetrore dhe fetare
Ndertime godinash civile shtetrore dhe fetare
Ndertime institucionesh dhe rikonstruksione
Ndertime institucionesh dhe rikonstruksione
Ndertime institucionesh shtetrore dhe private
Ndertime institucionesh shtetrore dhe private
Ndertime njesi hotelerie
Ndertime njesi hotelerie
Perforcim godinash nga demtimet
Perforcim godinash nga demtimet
Punime betonarme, Lidhje hekuri
Punime betonarme, Lidhje hekuri
Punime fasadash
Punime fasadash
Punime germimi, Hapje themelesh
Punime germimi, Hapje themelesh
Punime infrastrukture
Punime infrastrukture
Punime rifiniture, veshje fasade
Punime rifiniture, veshje fasade
Punime te pergjithshme ndertimi
Punime te pergjithshme ndertimi
Rehabilitim fasadash
Rehabilitim fasadash
Restaurim objektesh
Restaurim objektesh
Rikonstruksion ambjentesh sherbimi dhe multifunksionale
Rikonstruksion ambjentesh sherbimi dhe multifunksionale
Rikonstruksion objektesh
Rikonstruksion objektesh
Rikonstruksione linjash ajrore, telefonie
Rikonstruksione linjash ajrore, telefonie
Rikonstruksione per objekte egzistuese
Rikonstruksione per objekte egzistuese
Shtesa kati per objekte egzistuese
Shtesa kati per objekte egzistuese
Veshje fasade dhe dyshemeje me mermer dhe pllaka guri
Veshje fasade dhe dyshemeje me mermer dhe pllaka guri

Punë të kryera

Ndertim godine administrative
Ndertim godine administrative
Ndertim godine banimi 2 kat, Peze e vogel
Ndertim godine banimi 2 kat, Peze e vogel
Ndertim godine banimi 2 kat, Prush Vaqarr
Ndertim godine banimi 2 kat, Prush Vaqarr
Ndertim godine banimi 2 kat
Ndertim godine banimi 2 kat
Ndertim Hoteli Telepene
Ndertim Hoteli Telepene
Ndertim i Blast Platform Spiecebag
Ndertim i Blast Platform Spiecebag
Ndertim i xhamise ne Selite e vogel
Ndertim i xhamise ne Selite e vogel
Ndertim i xhamise se re , Ahmetaq Rinas
Ndertim i xhamise se re , Ahmetaq Rinas
Ndertim i xhamise se re, Golem Durres
Ndertim i xhamise se re, Golem Durres
Ndertim i xhamise se re , Novosej,Kukes
Ndertim i xhamise se re , Novosej,Kukes
Ndertim i Xhamise se re , Thumane
Ndertim i Xhamise se re , Thumane
Ndertim i xhamise se re Fushe Rrajce, Prrenjas
Ndertim i xhamise se re Fushe Rrajce, Prrenjas
Ndertim i xhamise se re Kukes
Ndertim i xhamise se re Kukes
Ndertim i xhamise se re, Kalush, Rrogozhine
Ndertim i xhamise se re, Kalush, Rrogozhine
Ndertim Shkollash Private
Ndertim Shkollash Private
Punime infrastrukture Gjiri i Lalzit
Punime infrastrukture Gjiri i Lalzit
Qendra Boterore Bektashiane
Qendra Boterore Bektashiane
Rehabilitim i fasadave te qytetit, Lushnje
Rehabilitim i fasadave te qytetit, Lushnje
Rikonstruksion ambjente sherbimi, Blue Point, Tepelene
Rikonstruksion ambjente sherbimi, Blue Point, Tepelene
Xhami e re Koder, Kamez
Xhami e re Koder, Kamez
Ndertim xhamie
Ndertim xhamie
Ndertimi i Blast Platform, TAP
Ndertimi i Blast Platform, TAP
Perforcimi Strukture Beton Arme, Rikonstruksion Objekti Ekzistues
Perforcimi Strukture Beton Arme, Rikonstruksion Objekti Ekzistues
Punime Rifiniture, dekori, veshje mermeri dhe dysheme ne objekt kulti
Punime Rifiniture, dekori, veshje mermeri dhe dysheme ne objekt kulti
Shtese kati dhe rikonstruksion objekti, Tirane
Shtese kati dhe rikonstruksion objekti, Tirane
Xhamia e re, Laknas
Xhamia e re, Laknas
Perforcim godine per shtese kati, QTU
Perforcim godine per shtese kati, QTU
Perforcim godine, demtuar nga termeti, Durres
Perforcim godine, demtuar nga termeti, Durres
Rikonstruksion i antenave te Anta, Kruje
Rikonstruksion i antenave te Anta, Kruje
Rikonstruksion objekti, Peze Helmes
Rikonstruksion objekti, Peze Helmes