Secondary Adv

Logo Film

 

Përshkrimi

LOGO FILM u themelua në vitin 2004 dhe solli një risi në tregun Shqiptar, kualitet dhe siguri në produkte me origjinë evropiane dhe aziatike. Teknologjjia dhe proceset inovative kane luajtur ne rol kyc ne historine dhe strategjine e zhvillimit te LOGO FILM’s. Lider ne treg dhe sjellim nje larmi produktesh dhe ne volume te medha dhe me cilesine me te larte e standartet me bashkekohore.

 

Ofrojme nje game te gjere produktesh si: shirita ngjites ne forma te ndryshme, dimesione dhe ngjyra. Ne kemi ngjitesin perfekt per biznesin tuaj. Paketimet tuaja tani do te duken me bukur dhe ofrojme mundesi personalizimi me ngjtesa te personalizuar sipas biznesit e kerkesave ne menyre qe te ruhet Brandi i produktit tuaj dhe sigurisht te ruhet sa me mire cilesia. Kreativiteti dhe pasioni kane qene gjithmone ne ADN-ne tone dhe ne eksperiencen e kompanise LOGO FILM. Shërbimi ndaj klientit ka nga ne një fokus të vazhdueshëm në nevojat e shprehura gjatë çdo faze të marrëdhënies së biznesit.

 

LOGO FILM është sinonim i cilësisë, besueshmërisë, teknologjisë së përparuar, kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit. Ne po sigurojmë vëllime të mëdha prodhimi në mbi 12 qytete rreth Shqipërisë. Logjistika është e organizuar në detaje dhe funksionon në një bashkëpunim të ngushtë me ekipin tonë të shitjes që menaxhon direkt të gjithë klientët tanë vendas. Qendra jonë logjistike është zgjeruar kohët e fundit me 2.000 m2 për të përmirësuar dhe zgjeruar shërbimin ndaj klientit.

Çfarë ofron

LOGO FILM ofron siguri dhe cilësi për produktet me origjinë italiane:

-Skoç i printuar dhe i paprintuar në të gjitha dimensionet dhe metrazhet,
-Ngjitës universal për fushën e ndërtimit,
-Shirita ngjitës të çdo formati dhe madhësie sipas nevojave të klientit
-Klishe të përgatitura,
-Lëndë të parë të të gjitha llojeve
-Biadeziv,
-Letër ngjitëse,
-Ngjitës alumini etj.

Ne jemi te specializuar ne prodhimin e shiritave ngjites me teknologji shkrirje te nxehte dhe uje. Procesi i veshjes me teknologjinë e shkrirjes së nxehtë përdor ngjitës të bërë nga gome sintetike të nxehtë, rrëshira hidrokarbure dhe elementë të ndryshëm. Procesi lejon marrjen e shiritave që janë të lehta për t’u çlodhur, kanë ngjitje të lartë dhe gjithashtu kanë vetitë e shkëlqyera ngjitëse. Procesi i veshjes me teknologji me bazë uji përdor ngjitësa akrilikë të ftohtë që nuk përmbajnë tretës ujorë të emulsionit. Rezultati është një produkt te paster, me qëndrueshmëri, jo toksike dhe rezistente ndaj rrezet UV.

 

Automatizimi i plotë i ciklit të prodhimit përfshin disa përparësi në drejtim të:

-Gjurmueshmëria dhe disponueshmëria e produktit në çdo fazë prodhimi
-Maksimizimi i efikasitetit në proceset e biznesit
-Minimizimi i gabimit gjatë ciklit të prodhimit
-Integrimi i plotë midis punes njerzore, makinës dhe sistemit të informacionit të kompanisë.

Shërbime

Natriban skoc ngjites per kuti, paleta, koli
Natriban skoc ngjites per kuti, paleta, koli
Natribane ngjites biadeziv i dyanshem
Natribane ngjites biadeziv i dyanshem
Natribane skoc PE UV per riparime ne bujqesi
Natribane skoc PE UV per riparime ne bujqesi
Ngjitesa skoc per paketim kolish
Ngjitesa skoc per paketim kolish
Ngjitesa skoc universale per amballazhim
Ngjitesa skoc universale per amballazhim
Pajisje praktike per paketime me ngjites skoc
Pajisje praktike per paketime me ngjites skoc
Skoc amerikan per ngjitje ne cdo siperfaqje
Skoc amerikan per ngjitje ne cdo siperfaqje
Skoc izolante per rrymen elektrike
Skoc izolante per rrymen elektrike
Skoc ngjites prej alumini per izolim termik
Skoc ngjites prej alumini per izolim termik
Skoc ngjites te printuar dhe te paprintuar
Skoc ngjites te printuar dhe te paprintuar
Shirita ngjites me fije qelqi per ndertim
Shirita ngjites me fije qelqi per ndertim
Shirita ngjites me logo te personalizuar per paketim
Shirita ngjites me logo te personalizuar per paketim
Shirita ngjites PVC per paketim qesesh
Shirita ngjites PVC per paketim qesesh
Shirita ngjites skoc me madhesi sipas porosise
Shirita ngjites skoc me madhesi sipas porosise
Tenie ngjitese prej letre per lyerje
Tenie ngjitese prej letre per lyerje

Punë të kryera

Logo Film1619793853
Logo Film1619793870
Logo Film1619793884
Logo Film1619793899
Logo Film1619793915
Logo Film1619793938
Logo Film1619793956
Logo Film1619793974
Logo Film1619793989
Logo Film1619794006
Logo Film1619794027
Logo Film1619794044
Logo Film1619794062
Logo Film1619794086
Logo Film1619794101
Logo Film1646146077
Logo Film1646146091
Logo Film1646146102
Logo Film1646146115
Logo Film1646146128
Logo Film1646146142
Logo Film1675349228
Logo Film1675349238
Logo Film1675349247
Logo Film1675349258
Logo Film1675349267
Logo Film1675349383

Video