Secondary Adv

Flaba Group

 

Përshkrimi

FLABA GROUP është një kompani që ofron shërbim e saj ne Tirane  nga viti 2008. Prej asaj kohe kompania ka njohur vetëm rritje dhe ka një staf mjaft të kualifikuar duke ndihmuar ndjeshëm në rritjen e cilësisë. Shumë njerëz na pyesin pse kompania jonë quhet " FLABA GROUP "? Dhe përgjigja  eshte  nga  bashkimi I dy emrave te dy  vellezerve Flamur  edhe Bardhi . U  krijua FLABA GROUP si kompani qe merrej me shtrim edhe shitje parketi .

 

Viti 2010 - Stacion I rendesishem ky vit per kompanine  zgjeroj  aktivitetin e saj  ne fusha te ndryshme te sherbimit  dhe duke u shtrire edhe jashte Tirane .

Flaba Group ofron lloje të ndryshëm parketesh si: parket inxhinerik, parket druri, parket laminatë e pedane për të gjitha llojet e ambienteve duke i dhënë mundësi dhe lehtësi klienteve të bëjnë zgjedhjen e duhur.

 

Zgjedhja e dyshemesë është thelbësore për të përcaktuar stilin dhe ngrohtësinë e shtëpisë tuaj! Të gjitha shërbimet dhe produktet ofrohen me cilësi maksimale. Në Flaba Group do të gjeni dhe parkete në ngjyra të përshtatshme për kombinimin e çdo hapësire dhe padyshim një cilësi unike. Stafi i montuesëve përkushtohet në instalimin e parketeve, si dhe në mbështetjen teknike ndaj klientëve në çdo moment.

Çfarë ofron

Flaba Group tashmë do të gjeni dhe një gamë më të madhe shërbimesh dhe produktesh si: dyer të blinduara dhe dyer të brëndshme si dhe shërbime të tjera në mobilimin e shtëpisë dhe biznesit tuaj. Prodhon dyer te cilat jane ne përputhje me standardet evropiane. Ofron prodhim ne seri të dyerve sipas kerkeses se klientit. Ne përmbushim gjithnjë e më shumë kërkesat dhe dëshirat e tregut, me modele dhe dizajne gjithnjë e më te shumta.

 

Mobilim dhe dekorim i brendshëm dhe i jashtëm; 

Ofron mobiljet më të mira për të gjitha ambientet tuaja si: Kuzhina gatimi, dhoma gjumi si dhe një sërë elementësh për mobilimin e shtëpisë suaj.Ofron çmimet më të mira, shërbimin e pakrahasueshëm, gadishmerine për të realizuar të gjitha kërkesat, përmbushjen e çdo nevojë të familjeve, bizneseve dhe institucioneve.

-Projektim 

-Prodhim

-Transport

Në plotësimin maksimal të kërkesave, shijeve, modeleve  moderne dhe klasike  tek dyeret e deri tek kuzhinat që prodhohen sipas kërkesave të klientit. Zgjedhim  më të mirën për ambjentin tuaj. Investojmë në produkte cilësore që mbeten në të njëjtën performance vit pas viti. Operojmë me cmimet më të arsyeshme në treg dhe me cilesinë maksimale. Ne ofrojmë produkte dhe shërbime si:

- Parket laminat,

- Parket Druri,

- Parket inxhinjerik,

- Pedan Druri,

- Shkalle te brendshme,

- Dyer te brendshme 

- Dyer te Jashtme 

- Dhoma Gjumi 

- Mobilje Tv 

- Mobilje Banjo

Strategjia jonë është ruajtja e marrëdhënieve me tregun, duke i qëndruar besnikë parimeve tona: Cilësi, Origjinalitet  dhe Respekt për konsumatorin. Arrendoni ambientet tuaja në Flaba Group ku mund të gjeni produkte të reja me cilësinë më të mirë. Ne kemi gjithçka, nga natyrore dhe tradicionale, deri tek e veçanta dhe e modës.

Shërbime

Dyer te brendshme MDF me dekor
Dyer te brendshme MDF me dekor
Dyer te brendshme MDF me lyerje
Dyer te brendshme MDF me lyerje
Dyer te brendshme MDF me ngjyra sipas deshires
Dyer te brendshme MDF me ngjyra sipas deshires
Prodhim dyer te jashtme per apartamente dhe vila
Prodhim dyer te jashtme per apartamente dhe vila
Vetrata MDF me xham
Vetrata MDF me xham
Montim laminati dhe parket druri
Montim laminati dhe parket druri
Parkete AC4 dhe AC5
Parkete AC4 dhe AC5
Parkete Druri Lisi Masiv
Parkete Druri Lisi Masiv
Parkete laminate me garanci 20 vjecare
Parkete laminate me garanci 20 vjecare
Punime Druri (Lis masiv)
Punime Druri (Lis masiv)
Kuzhina gatimi me kapak MDF me lyerje
Kuzhina gatimi me kapak MDF me lyerje
Kuzhina gatimi me porosi
Kuzhina gatimi me porosi
Kuzhina moderne sipas projektit
Kuzhina moderne sipas projektit
Mobilim kuzhine gatimi
Mobilim kuzhine gatimi
Punime shkallesh druri te brendshme per duplekse dhe vila
Punime shkallesh druri te brendshme per duplekse dhe vila

Punë të kryera

Dyer te brendshme mdf te larta
Dyer te brendshme mdf te larta
Dyer te brendshme te bardha
Dyer te brendshme te bardha
Dysheme druri me pishe suedeze
Dysheme druri me pishe suedeze
Dysheme me dru natyral
Dysheme me dru natyral
Dysheme me parket laminat
Dysheme me parket laminat
Instalim parketi per vila
Instalim parketi per vila
Kuzhine gatimi sipas projektit
Kuzhine gatimi sipas projektit
Kuzhine moderne me kapak me lyerje
Kuzhine moderne me kapak me lyerje
Mobilim dhome gatimi
Mobilim dhome gatimi
Parket laminat AC5_12mm
Parket laminat AC5_12mm
Prodhim dyer filomuro
Prodhim dyer filomuro
Punime Druri (Lis masiv)
Punime Druri (Lis masiv)
Punime mozaik guri
Punime mozaik guri
Shkalle druri lisi masiv
Shkalle druri lisi masiv
Shtrim apartamenti me Parket laminat  AC5_12mm
Shtrim apartamenti me Parket laminat AC5_12mm
Shtrim apartamenti me parket laminat AC5 12mm
Shtrim apartamenti me parket laminat AC5 12mm
Shtrim me Laminat AC5 12mm
Shtrim me Laminat AC5 12mm
Shtrim me parket laminat per shtepi
Shtrim me parket laminat per shtepi
Shtrime parket Druri Lisi Masiv
Shtrime parket Druri Lisi Masiv
Vendosje dyer te blinduara Italiane per apartament
Vendosje dyer te blinduara Italiane per apartament
Vendosje dyer te brendshme per apartament
Vendosje dyer te brendshme per apartament
Vendosje parketi per ambjente me siperfaqe te medha
Vendosje parketi per ambjente me siperfaqe te medha
Veshje muri me mozaik
Veshje muri me mozaik
Vetrate druri me xham
Vetrate druri me xham
Ambient banimi shtruar me parket
Ambient banimi shtruar me parket
Dere e brendshme druri me porosi
Dere e brendshme druri me porosi
Dere me xham ne sallon me permasa sipas kerkeses
Dere me xham ne sallon me permasa sipas kerkeses
Dyer druri te brendshme, ngjyre e bardhe
Dyer druri te brendshme, ngjyre e bardhe
Kuzhine gatimi me porosi
Kuzhine gatimi me porosi
Parket lisi mozaik, apartament
Parket lisi mozaik, apartament
Pedan per ambjente te jashtme
Pedan per ambjente te jashtme
Shtrim me parket
Shtrim me parket
Vendosje laminati ne shtepi banimi
Vendosje laminati ne shtepi banimi
Dere e brendshme e bardhe me dy kanata, shtepi private
Dere e brendshme e bardhe me dy kanata, shtepi private
Dere e brendshme e bardhe me sistem rreshqites
Dere e brendshme e bardhe me sistem rreshqites
Dollap dhome gjumi me porosi
Dollap dhome gjumi me porosi
Dyer apartamenti, sipas kerkeses se klientit
Dyer apartamenti, sipas kerkeses se klientit
Dhome gjumi me porosi, Tirane
Dhome gjumi me porosi, Tirane
Kuzhine MDF me lyerje, projekt ne apartament
Kuzhine MDF me lyerje, projekt ne apartament
Kuzhine me porosi, ngjyra sipas deshires
Kuzhine me porosi, ngjyra sipas deshires
Mobilje tualeti me porosi
Mobilje tualeti me porosi
Soxhorno moderne ne sallon apartamenti
Soxhorno moderne ne sallon apartamenti
Kuzhine material mdf cilesor, dizenjo mat
Kuzhine material mdf cilesor, dizenjo mat
Kuzhine me bango druri ne apartament
Kuzhine me bango druri ne apartament
Kuzhine per gatim, sipas kerkeses, material mdf cilesor
Kuzhine per gatim, sipas kerkeses, material mdf cilesor
Punim kuzhine cilesore gatimi ne apartament
Punim kuzhine cilesore gatimi ne apartament
Punim kuzhine dhe dekore me dru, apartament
Punim kuzhine dhe dekore me dru, apartament
Punim mobilje televizori
Punim mobilje televizori

Video