Secondary Adv

Andaras Architecture & Design

 

Përshkrimi

Projekt i ri hoteli nga Andaras Studio - NJË HOTEL me PESË YJE | KEPI I RODONIT

Një arkitekturë moderne e gjelbër në Kepin e Rodonit si destinacioni ynë i ri. Natyra e Kepit të Rodonit nxjerr në pah përzierjen e arkitekturës së gjelbër me natyrën e virgjër. Një kodër me pamje epike nga të gjitha anët e saj u zgjodh për të vendosur një hotel me pesë yje, i cili shkrihet me kodrën sikur të ishte përjetësisht aty, pjesë e një resorti të madh me 48 vila elitare. Ky koncept nuk cenon bregdetin e virgjër, duke ruajtur dhe pasuruar bimësinë e integruar në zonat turistike. Hoteli i rrethuar me kopshte dhe çati 100 për qind të gjelbër, fsheh ambientet e brendshme të akomodimit brenda këtij oazi.

Andaras Studio eshte studio projektimi, e cila operon ne treg qe nga marsi i 2011 me qender ne Tirane, themeluar nga arkitekt Arber Haxhi, ne bashkepunim me ing. Emerlinda Mihaj. Andaras Studio ka operuar me sukses në më shumë se 250 projekte në fushën e arkitekturës. Studioja menaxhohet nga profesionistë të lartë, përgjegjës per hartimin e projekteve dhe mbikeqyrjen e puneve ne zbatim. Kjo qasje siguron një nivel të lartë të shërbimit të klientit, përkushtimin ndaj përsosmërisë teknike dhe zbatimin me kosto efektive.

Punimet tona perfshine objekte te medha dhe te vogla, objekte hoteleri 4 dhe 5 yje, banese individuale tip vile, vile, apartamente, zyra, bar-kafe, lounge-bar, restorant, boutique, klinike dentare, objekte industriale, studim urbanistik pjesor. Ofrojme nje game te plote ne fushen e projektimit arkitektonik, plotesimin e te gjithe dokumentacionit te nevojshem dhe menaxhimin e punes ne terren. Ne tregun kombetar Andaras Studio ka fituar reputacionin e nje studioje me standart te larte projektimi dhe zbatimi te hotelerise me 4 dhe 5 yje.

Andaras Studio eshte e specializuar dhe e pregatitur per te ofruar te gjitha sherbimet ne cdo faze, duke filluar nga procedurat ligjore te lejeve, dokumentacionit te nevojshem per sektorin publik dhe ate privat,hartimit te te gjitha projekteve dhe zbatimit te tyre me cilesi maksimale dhe ne kohe sa me te shkurter e me kosto sa me te ulet.

Çfarë ofron

1. Konsulence ligjore
• Konsulence Arkitektonike
• Konsulence ligjore per dokumentacionin e nevojshem per aplikimet per leje zhvillimi dhe ndertimi

2. Projektim
• Planifikim, studim dhe projektim urban
• Hartim te planeve te detajuara vendore (PDV)
• Projekte Arkitektonike
• Projekte Interieri

3. Kategori te projektimit
• Projektim hoteleri 4 dhe 5 yje
• Projektim Bar/Restorante
• Projektim Beach Bar/Lounge
• Projektim vila individuale
• Projektim apartamente
• Projektim office building
• Projektim objekte industriale

Shërbime

Konsulence Arkitektonike
Konsulence Arkitektonike
Konsulence Ligjore
Konsulence Ligjore
Projektim Arkitektonik
Projektim Arkitektonik
Projektim Interier
Projektim Interier
Planifikim Studim Projektim Urban
Planifikim Studim Projektim Urban
Hartim Plane Te Detajuara Vendore
Hartim Plane Te Detajuara Vendore
Projektim Hoteleri 4-5 Yje
Projektim Hoteleri 4-5 Yje
Projektim BeachBar Lounge Bar Restorant
Projektim BeachBar Lounge Bar Restorant
Projektim Vila Individuale
Projektim Vila Individuale
Projektim Apartamente
Projektim Apartamente
Projektim Office Building
Projektim Office Building
Projektim Objekte Industriale
Projektim Objekte Industriale

Punë të kryera

Hotel Andon Lapa, Sarande
Hotel Andon Lapa, Sarande
Hotel Blue Marine, Sarande
Hotel Blue Marine, Sarande
Hotel Borsh, Lukove
Hotel Borsh, Lukove
Hotel Brilant, Sarande
Hotel Brilant, Sarande
Hotel Delight, Ksamil
Hotel Delight, Ksamil
Hotel Demi, Sarande
Hotel Demi, Sarande
Hotel K, Sarande
Hotel K, Sarande
Hotel Luxury, Ksamil
Hotel Luxury, Ksamil
Hotel Miamar, Himare
Hotel Miamar, Himare
Hotel MM, Sarande
Hotel MM, Sarande
Hotel Oasis
Hotel Oasis
Hotel Palmanova
Hotel Palmanova
Hotel Senator, Tirane
Hotel Senator, Tirane
Hotel Star Butik, Himar, Livadh
Hotel Star Butik, Himar, Livadh
Hotel Strora, Sarande
Hotel Strora, Sarande
Hotel Uji i Ftohte, Tepelene
Hotel Uji i Ftohte, Tepelene
Agroturizem A
Agroturizem A
Agroturizem B
Agroturizem B
Bar Lounge D
Bar Lounge D
Bar Lounge I
Bar Lounge I
Bar Lounge JC
Bar Lounge JC
Bar Lounge M
Bar Lounge M
Bar Lounge O
Bar Lounge O
Bar Lounge P
Bar Lounge P
Bar LS
Bar LS
Restorant F
Restorant F
Restorant G
Restorant G
Vila AAB
Vila AAB
Vila AG
Vila AG
Vila GD
Vila GD
Vila MK
Vila MK
Vila NM
Vila NM
Vila SM
Vila SM
Vila SP
Vila SP
Ambjent Industrial
Ambjent Industrial
Ambjent Tregtar
Ambjent Tregtar
Zyra AnD
Zyra AnD
Zyra B
Zyra B
Zyra C
Zyra C
Apartamen NH
Apartamen NH
Apartament AH
Apartament AH
Apartament DL
Apartament DL
Apartament EH
Apartament EH
Apartament FA
Apartament FA
Apartament KX
Apartament KX
Apartament LA
Apartament LA
Apartament LC
Apartament LC
Apartament MA
Apartament MA
Apartament MB
Apartament MB
Apartament MC
Apartament MC
Apartament MD
Apartament MD
Apartament MM
Apartament MM
Apartament OL
Apartament OL
Apartament PT
Apartament PT
Apartament SK
Apartament SK
Apartament TK
Apartament TK
Apartament TN
Apartament TN
Apartament, Porta e Gjelber
Apartament, Porta e Gjelber
Bar Restaurant Limani, Sarande
Bar Restaurant Limani, Sarande
Beauty and Nail Salon
Beauty and Nail Salon
Center Food and Drinks, Tirane
Center Food and Drinks, Tirane
Daku Oil Autogrill
Daku Oil Autogrill
MM Boutique Hotel, Sarande
MM Boutique Hotel, Sarande
Palester, Miamar Hotel
Palester, Miamar Hotel
Projekt vile, Durres
Projekt vile, Durres
Vila Margariti, Sarande
Vila Margariti, Sarande
Apartament Building, Sarande
Apartament Building, Sarande
Bianco, Ksamil
Bianco, Ksamil
Forest Villa, Tirane
Forest Villa, Tirane
Geris Shpk, Durres
Geris Shpk, Durres
Hotel Pogradec
Hotel Pogradec
Lura 5 Villa, Gjiri i Lalzit
Lura 5 Villa, Gjiri i Lalzit
Stair 02 Villa, Kepi i Rodonit
Stair 02 Villa, Kepi i Rodonit
Villa, Palase
Villa, Palase

Liste e projekteve

1.    DEMI HOTEL (eksterier, interier), Sarande
2.    BLUE MARINE HOTEL (eksterier), Sarande
3.    HOTEL Santa Quaranta (eksterier, interier), Sarande
4.    Hotel Andon LAPA I (01), Sarande
5.    Hotel Andon LAPA I (02), Sarande
6.    HOTEL Butrinti (fasade/kat shtese/suita), Sarande
7.    HOTEL MM, Sarande
8.    HOTEL FLOWER REZIDENCE, Golem
9.    HOTEL SENATOR, Tirane
10.    MIAMAR HOTEL, Himare
11.    HOTEL Star Butique,Himare, Livadh
12.    Delight HOTEL, Ksamil
13.    HOTEL LUXURY, Ksamil
14.    HOTEL SEIKO (interier), Sarande
15.    HOTEL BRILANT (interier), Sarande
16.    HOTEL K (interier), Sarande
17.    Hotel Blue Sky (rikostruksion/suita/ restorant/standart room), Sarande
18.    HOTEL Arnimar, Sarande
19.    HOTEL Bianca CityCenter, Sarande
20.    CENTER Hotel, Tirane
21.    HOTEL CHE, Ibe, Tirane
22.    HOTEL “Uji Ftohte”, (Interier), Tepelene
23.    SOLE LUNA HOTEL, Borsh
24.    ArtNest Luxury Hotel & Suites, Sarande
25.    HOTEL Lili 2, Sarande
26.    HOTEL La Onda, Golem

Arkitekture e mire do te thote te punosh me klientin, te transformosh te parendesishmen ne ate dicka me shume qe kurre nuk ke guxuar ta imagjinosh. Do te thote ide inovatore, materiale te duhura, dhe mbi te gjitha do te thote vemendje ndaj detajit.

Me kujdesin maksimal, ANdaras Studio shperndan gjallerine e te ndjerit mikprites, luksoze, per pune te shendetshme dhe jete te lumtur. Te angazhuar ndaj cilesise dhe persosmerise, ANdaras Studio perzgjedh vetem ndertuesit dhe furnizuesit me te mire, per arritjen e projekteve qe jane befasues.

Video