Secondary Adv

Thermo Group Albania

 

Përshkrimi

Thermo Group  është distributor zyrtar i markës Ariston Thermo Group në Shqipëri  në tregtimin  e sistemeve për Ujë Sanitar, Energji të rinovueshme dhe sistemeve ngrohje ftohje e kondicionicimi të standardeve më të larta për nje komoditet maksimal. Ofrojmë një shumellojshmeri produktesh me inovacionet më të fundit të teknologjisë dhe me cmime të arsyeshme.

Tek ne do të gjeni paisje rezidenciale dhe komerciale si:

- Bolierë
- Thithëse lagështire
- Kaldaja Kovencionale/Kondense
- Kondicionere Monospilit dhe Multisplit
- Pompa Ngrohje
- Pompë Nxehtësie
- Fancoile
- Panele Diellore

Ne vazhdimisht e informojmë klientin për zgjedhjet e tyre sepse rehatia është diçka e ndryshme për secilin prej nesh, dhe sfida jonë është t'u ofrojme çdokujt rehatinë që u nevojitet.

Sot Thermo Group e ushtron aktivitetin e saj në të gjithë Shqipërinë sepse Kujdesi, dhe Besnikëria janë shtyllat e ecurisë tonë.

Çfarë ofron

Degë kryesore e Thermo Group është qendra e asistences teknike Thermo Service e certifikuar nga Ariston me një eksperiencë disa vjeçare, operon në të gjithë Shqiperinë me një grup të specializuar teknikësh për Projektim, Zbatim, Konsulence, Konstatim të kushteve të garancisë, Mirëmbajtje, Riparime dhe zëvendesim të pjesëve në kohë rekord të produkteve të markës Ariston për: Kondicionerë, Kaldajë, Pompë ngrohje, Panele diellore, Bolierë, Fancoile etj.

Mirëmbatja e rregullt e produktit nënkupton, garantim të funksionimit të rregullt të produktit edhe me kalimin e kohës, duke eliminuar substancat e dëmshme të ndikuara  nga mjedise të ndryshme rrethuese.

Dhe si pasojë në një mirëmbatje të rregullt të produktit arrihet:

• Kursim të energjisë
• Komoditet më i mirë
• Siguri më e lartë

Për të qenë pranë klienteve tanë ofrojme:

• Asistencë teknike për kaldajet
• Asistencë teknike për kondicionerët
• Asistencë teknike për panelet diellore
• Asistencë teknike për bolierë
• Asistencë teknike për pompë ngrohje etj.

Qëllimi yne është që produkti juaj të jetë efikas gjatë viteve me performancë të lartë, siguri dhe kursim të energjisë.

Shërbime

Boilere horizontal per ngrohje uji Ariston
Boilere horizontal per ngrohje uji Ariston
Boilere per ngrohje uji Ariston
Boilere per ngrohje uji Ariston
Bolier uji inteligjent Ariston
Bolier uji inteligjent Ariston
Bolier uji vertikal Ariston
Bolier uji vertikal Ariston
Boliere uji 50, 80, 100 litra Ariston
Boliere uji 50, 80, 100 litra Ariston
Ngrohes uji elektrik me kursim energjie Ariston
Ngrohes uji elektrik me kursim energjie Ariston
Kaldaja konvencionale Ariston
Kaldaja konvencionale Ariston
Kaldaja me kondesim Ariston
Kaldaja me kondesim Ariston
Kaldaja per ngrohje qendrore Ariston
Kaldaja per ngrohje qendrore Ariston
Kaldaja per vendosje ne kuzhine Ariston
Kaldaja per vendosje ne kuzhine Ariston
Kondicionere me Wifi dhe Klas energjie A+++ Ariston
Kondicionere me Wifi dhe Klas energjie A+++ Ariston
Kondicionere monosplit Ariston
Kondicionere monosplit Ariston
Kondicionere multi split Ariston
Kondicionere multi split Ariston
Sisteme kondicionimi Ariston
Sisteme kondicionimi Ariston
Sisteme ngrohje ftohje Ariston
Sisteme ngrohje ftohje Ariston
Pompa ngrohje Split Monoblock, ajri Ariston
Pompa ngrohje Split Monoblock, ajri Ariston
Pompa nxehtesie per ngrohje ambjenti, ftohje dhe uje sanitar Ariston
Pompa nxehtesie per ngrohje ambjenti, ftohje dhe uje sanitar Ariston
Pompe ngrohje nxehtesie ajri-uji per ngohje ambjenti Ariston
Pompe ngrohje nxehtesie ajri-uji per ngohje ambjenti Ariston
Dushe diellore Ariston
Dushe diellore Ariston
Panele diellore per cati Ariston
Panele diellore per cati Ariston
Asistence teknike per boliere
Asistence teknike per boliere
Asistence teknike per kaldaja
Asistence teknike per kaldaja
Asistence teknike per kondicionere
Asistence teknike per kondicionere
Asistence teknike per panele diellore
Asistence teknike per panele diellore
Asistence teknike per pompa ngrohje (Nxehtesie)
Asistence teknike per pompa ngrohje (Nxehtesie)

Partnere

logo-ariston

Video