Secondary Adv

KRISTEG INOX

 

Përshkrimi

KRISTEG INOX, punime cilësore inoxi në industrinë ushqimore për restorante, kuzhina, fast-food dhe piceri. Eksperienca jonë 20 vjecare, cilësia më e mirë e punimit të inoksit, si dhe çmimi më i ulët në treg kanë ndihmuar në suksesin e shumë prej klientëve tanë besnikë. Fitoni cilësinë më të mirë me çmimin më të ulët. Besojini suksesin e biznesit tuaj eksperiences të KRISTEG INOX. Paisjet më të reja për mobilimin e barit, restorantit apo fast-food tuaj tashmë i gjeni tek ne. Kristeg Inox sjell garancinë e të qënit lider në tregtimin e paisjeve industriale. 

 

Pse duhet ti besoni KRISTEG INOX?

- 21 vite eksperiencë në prodhimin dhe dizenjimin e bareve,restorant,kuzhina,piceri,pasticeri.
- Prodhim i shpejtë dhe në kohë i produkteve.
- Cilësia më e mirë e materialit dhe pjesëve të paisjeve.
- Inxhinierë të certifikuar për prodhimin e paisjeve të kuzhinës.

Çfarë ofron

KRISTEG INOX sjell të gjitha paisjet që mund t'ju nevojiten për krijimin e një biznesi të suksesshem. KRISTEG INOX ofron projektimin dhe arredimin per ambjente si lokale, restorante, catering, hoteleri etj. KRISTEG Inox prodhon dhe tregëton një gamë të gjerë produktesh si:

 

Frigorifer picerie, Frigorifer pasticerie, Bango frigoriferike, Furra konvencionale, Soba gatimi, Friteza teke dhe dopio, Ekspozitor ngrohës, Brumatrice, Tavolina, Xhiro mishi, Zgara, Makineri krepash, Pjekëse pulash, Lavaman, Furra picerie, Makineri per waffle, Tostier, Preres sallami, Makineri për grirjen e mishit, Lavastovilje, Produktor akulli, Bulitor makaronash, Rafte të ndryshme me permasa sipas kërkeses së klientit, Rafte për dhoma frigoriferike, Sharra mishi, Grirës djathi. 

Shërbime

Frigorifere picerie
Frigorifere picerie
Frigorifere pasticerie
Frigorifere pasticerie
Bango frigoriferike
Bango frigoriferike
Furra konvencionale
Furra konvencionale
Soba gatimi
Soba gatimi
Friteza teke dhe dopio
Friteza teke dhe dopio
Kapa aspirimi me ndricim
Kapa aspirimi me ndricim
Ekspozitore ngrohes
Ekspozitore ngrohes
Brumatrice
Brumatrice
Tavolina
Tavolina
Xhiro mishi
Xhiro mishi
Zgara
Zgara
Makineri per waffle
Makineri per waffle
Makineri krepash
Makineri krepash
Furra picerie
Furra picerie
Pjekese pulash
Pjekese pulash
Prerese Sallami dhe Djathi
Prerese Sallami dhe Djathi
Rafte Inoksi me permasa te ndryshme
Rafte Inoksi me permasa te ndryshme
Sharra mishi
Sharra mishi
Tostier
Tostier

Punë të kryera

Arredim pasticerie, Tirane
Arredim pasticerie, Tirane
Banak bari ftohes me ndricim
Banak bari ftohes me ndricim
Banak ftohes per bar, Tirane
Banak ftohes per bar, Tirane
Durres - Sobe me 6 vatra, Kape aspirimi, Furre me konveksion, Bango kuzhine
Durres - Sobe me 6 vatra, Kape aspirimi, Furre me konveksion, Bango kuzhine
Dyqan mishi ne Kosove
Dyqan mishi ne Kosove
Furre buke, Kombinat
Furre buke, Kombinat
Hotel ne Korce
Hotel ne Korce
Jogurteri ne Tirane
Jogurteri ne Tirane
Komplektim i kuzhines se gatimi, restorant Vlore
Komplektim i kuzhines se gatimi, restorant Vlore
Kuzhine e realizuar ne Elbasan nga Kristeg Inox
Kuzhine e realizuar ne Elbasan nga Kristeg Inox
Kuzhine me vetsherbim per shkolle private
Kuzhine me vetsherbim per shkolle private
Kuzhine per larjen dhe pastrimin e produkteve te detit
Kuzhine per larjen dhe pastrimin e produkteve te detit
Projektim - Zbatim kuzhine profesionale ne Diber
Projektim - Zbatim kuzhine profesionale ne Diber
Projektim-Zbatim linje kuzhine profesionale, Hotel Ksamil
Projektim-Zbatim linje kuzhine profesionale, Hotel Ksamil
Realizim kuzhine profesionale Gjirokaster
Realizim kuzhine profesionale Gjirokaster
Pike karburanti, Kukes
Pike karburanti, Kukes
Projekt ne Kosove
Projekt ne Kosove
Projekt ne Tirane
Projekt ne Tirane
Projekt ne Vlore
Projekt ne Vlore
Kompletim kuzhine e re per restorant
Kompletim kuzhine e re per restorant
Kuzhine hoteli e kompletuar nga Kristeg
Kuzhine hoteli e kompletuar nga Kristeg
Kuzhine hoteli, Himare
Kuzhine hoteli, Himare
Kuzhine profesionale e kompletuar
Kuzhine profesionale e kompletuar
Kuzhine profesionale italiane, Gjirokaster
Kuzhine profesionale italiane, Gjirokaster
Kuzhine restoranti, Kompletim me pajisje cilesore profesionale
Kuzhine restoranti, Kompletim me pajisje cilesore profesionale
Pajisje italiane cilesore, Kompletim kuzhine
Pajisje italiane cilesore, Kompletim kuzhine
Projektim dhe zbatim projekti per banak bari
Projektim dhe zbatim projekti per banak bari
Projektim dhe zbatim, Kuzhine per restorant
Projektim dhe zbatim, Kuzhine per restorant
Arredim kuzhine Amla Group, Tirane
Arredim kuzhine Amla Group, Tirane
Arredim psticerie, Br Pasticeri
Arredim psticerie, Br Pasticeri
Fastfood i realizuar ne Don Bosco Tirane
Fastfood i realizuar ne Don Bosco Tirane
Arredim kuzhine Lin, Pogradec
Arredim kuzhine Lin, Pogradec

Video