Secondary Adv

MARIO

 

Përshkrimi

Porta Automatike Mario ne ofron një nga gamat më të mëdha të pajisjeve të automatizimit të portave të disponueshme në të gjithë Shqiperinë.  Ne kemi mbi 10 vjet përvojë në industrinë e kontrollit të hyrjes dhe mund të sigurojmë këshilla të ekspertëve për t’ju ndihmuar të gjeni zgjidhjen e duhur të portave.

Porta Automatike Mario gëzon rritje të vazhdueshme si në shitje ashtu edhe në reputacion, ku përgjegjësia e korporatave ose kthimi i komunitetit është i lartë në listën tonë të përparësive, së bashku me njohuritë dhe përvojën, trajnimi i vazhdueshëm i stafit dhe kujdesi ndaj klientit. Me mbi 10 vjet eksperience në këtë fushe ju ofrojme porta automatike, porta hekuri dhe qepena për:

- Vila
- Garazhe Parkimi
- Rezidenca banimi private
- Qendrat Tregtare
- Qendrat Mjekësore dhe Shëndetësore
- Multiplekse industriale
- Insitucione shteterore
- Shkolla

Çfarë ofron

Ndërtim portash automatike
Ne ofrojmë një gamë të gjërë produktesh me cilësinë më bashkëkohore në të gjithë Shqipërinë.

Aksesorë nga markat më të mira në botë
Ne ofrojmë aksesore të ndryshme për projektet që ju dëshironi. Duke filluar nga motorët elektrik por jo vetëm. Tek ne gjeni gjithcka që ju duhet për portën tuaj automatike.

Riparim portash automatike
Me shërbimin tonë 24/7 ne ju vijmë në ndihmë c’do problemi që ju keni.

Shërbime

Kangjella me shine per kompleks vilash
Kangjella me shine per kompleks vilash
Porta hekuri automatike fizarmonike
Porta hekuri automatike fizarmonike
Porta hekuri me shine
Porta hekuri me shine
Porta hekuri te jashtme me porosi
Porta hekuri te jashtme me porosi
Vendosje porta hekuri te automatizuara me krah
Vendosje porta hekuri te automatizuara me krah
Porta garazhdi per vila dhe shtepi private
Porta garazhdi per vila dhe shtepi private
Qepena me lyerje
Qepena me lyerje
Qepena me pult
Qepena me pult
Qepena per garazhde
Qepena per garazhde
Vendosje qepenash me pult
Vendosje qepenash me pult
Automatizim portash hekuri per vila dhe shtepi private
Automatizim portash hekuri per vila dhe shtepi private
Elektromotorre per dyer,porta dhe qepena
Elektromotorre per dyer,porta dhe qepena
Montim trau per parking me pagese
Montim trau per parking me pagese
Pistona per porta automatike
Pistona per porta automatike
Pjese per porta me rreshqitje dhe qepena
Pjese per porta me rreshqitje dhe qepena
Pulte per porta dhe qepena
Pulte per porta dhe qepena
Riparim portash hekuri automatike
Riparim portash hekuri automatike
Riparim qepenash
Riparim qepenash
Servis qepenash
Servis qepenash
Telekomanda per qepena, porta hekuri dhe porta garazhi
Telekomanda per qepena, porta hekuri dhe porta garazhi
Aksesore per montimin e qepenave dhe portave automatike
Aksesore per montimin e qepenave dhe portave automatike
Porta automatike hekuri per fabrika dhe kompani
Porta automatike hekuri per fabrika dhe kompani
Porta automatike per institucione shteterore
Porta automatike per institucione shteterore
Qepena automatike per rezidenca banimi private
Qepena automatike per rezidenca banimi private
Qepena per multiplekse industriale
Qepena per multiplekse industriale

Punë të kryera

Montim kangjella me shine per kompleks vilash
Montim kangjella me shine per kompleks vilash
Montim porte me krah per vila
Montim porte me krah per vila
Montim porte me rreshqitje me motorr
Montim porte me rreshqitje me motorr
Montim qepen i thjeshte
Montim qepen i thjeshte
Montim qepenash per objekt dyqanesh
Montim qepenash per objekt dyqanesh
Montim trau per parking me pagese
Montim trau per parking me pagese
Porta hekuri automatike fizarmonike
Porta hekuri automatike fizarmonike
Porte automatike me shine me hapje automatike me telekomande
Porte automatike me shine me hapje automatike me telekomande
Porte avllie me dekoracion
Porte avllie me dekoracion
Porte dekorative me krahe me telekomande
Porte dekorative me krahe me telekomande
Porte e jashtme e punuar me hekur dhe dru
Porte e jashtme e punuar me hekur dhe dru
Porte hekuri me rreshqitje me porosi
Porte hekuri me rreshqitje me porosi
Porte hekuri me Shqiponjen e flamurit
Porte hekuri me Shqiponjen e flamurit
Porte me dy kanata per kompleks vilash
Porte me dy kanata per kompleks vilash
Porte me rreshqitje per kompani
Porte me rreshqitje per kompani
Porte oborri me hapje me pult
Porte oborri me hapje me pult
Qepen me porosi per dyqan
Qepen me porosi per dyqan
Qepen ngjyre e zeze me lyerje
Qepen ngjyre e zeze me lyerje
Qepena me telekomande
Qepena me telekomande
Qepene per rezidence
Qepene per rezidence
Sistem per mbyllje (mbulese) pishine gjate sezonit te dimrit
Sistem per mbyllje (mbulese) pishine gjate sezonit te dimrit
Vendosje 3 qepena per dyqane
Vendosje 3 qepena per dyqane
Vendosje dy qepena alumini per dyqane
Vendosje dy qepena alumini per dyqane
Vendosje qepena per dyqane
Vendosje qepena per dyqane
MARIO1677852177
MARIO1677852193
MARIO1677852208
MARIO1677852220
MARIO1677852235
MARIO1677852245
MARIO1677852290
MARIO1677852302
MARIO1677852317
MARIO1677852333
MARIO1677852350
MARIO1677852362
Baldushk, Tirane
Baldushk, Tirane
Belsh, Elbasan
Belsh, Elbasan
Kamez, Tirane
Kamez, Tirane

Video