Secondary Adv

SEKON ASHENSORI

 

Përshkrimi

SEKON ASHENSORI filloi veprimtarinë e tij në vitin 2003 dhe ka mbi 10 vjet që operon në tregun e ashensorëve dhe shkallë lëvizëse në Shqipëri. SEKON ASHENSORI është një firmë që merret me komisionimin dhe prodhimin e ashensorëve të llojeve të ndryshme, përfshirë ashensorët Hight-tech, shkallët lëvizëse, ashensorët industrialë, asistencën teknike dhe modernizimin. Ne jemi në gjendje të bëjmë furnizimin e plotë për ashensorët dhe si cilësi të lartë për të kënaqur klientët dhe kërkesat e tyre. Stafi ynë përbëhet nga ekspertë teknikë të cilët ofrojnë zgjidhje specifike dhe progresive. Kërkesat dhe pritjet e konsumatorëve nuk janë një pengesë për ne, por një sfidë e përditshme për të arritur. Për këtë ne kemi një numër të punëtorëve, teknikë dhe shumë të specializuar për të gjetur një zgjidhje sa më të mirë për ashensorin tuaj. Që nga fillimi, qëllimi ynë është që klienti të mbetet i lumtur dhe të përshtatë arkitekturën e ndërtesave.


SEKON ASHENSORI është i gjithanshëm dhe i besueshëm, i disponueshëm në dy forma, hidraulik dhe elektrik. Mund të ofrojë një zgjidhje efikase për trajtimin e mallrave të rënda. Ashensorët tanë dallohen nga një teknologji e fortë dhe materiale cilësore. SEKON ASHENSORI në mënyrë efektive përpiqet të plotësojë kërkesat e magazinave, qendrave tregtare ose objekteve industriale. Madhësia dhe ngarkesa nuk janë problem për SEKON ASHENSORI.

Çfarë ofron

- Ashensorë Panoramik
Transparenca dhe efektet e dritës gjallërojnë dhe pasurojnë estetikën e ndërtesës. Udhëtimi i njerëzve në këtë ashensor bëhet mjaft interesant me pamjen e jashtme.

- Ashensorë platformë
Dyert hapen automatikisht në momentin e thirrjes. Një prekje e lehtë mbi butonin e kabinës së ashensorit dhe ai operon pa qënë nevoja që përdoruesi ta mbajë të shtypur gjatë. Gjithashtu është një ashensor mjaft ekonomik, drita e kabinës fiket automatikisht pas një kohe të caktuar. Zgjidhje ideale për banesa private ose ndërtesa publike të llojeve të ndryshme (dyqane, shkolla, etj)

- Ashensorë Hidraulik
Ideal për: Banesa dhe çdo ambient tjetër ku frekuenca e përdorimit, numri i ndalimeve dhe shpejtësia janë të kufizuara. Kosto të përballueshme: Me normën e ngarkesës konstante dhe ndalesa, shpenzimet janë më të ulëta se sa zgjidhjet e tjera. Optimizimi i hapësirës: Njësia e kontrolluesit mund të vendoset në pozitë të pavarur nga boshti.

- Ashensorë Elektrik
Janë veçanërisht të përshtatshëm për ndërtime të larta që kërkojnë transport të shpeshtë të një numri të madh njerëzish, si qendrat tregtare, ndërtesat e administratës, lokale dhe spitalet. Efikasiteti i lartë mekanik dhe balancimi perfekt eleminon rrezikun e dridhjeve. Shpejtësi e lartë: Falë karakteristikave të veta, ashensori mund të arrijë shpejtësi prej 2 m/s dhe më gjerë.


Synojmë të sjellim ashensorët me cilësinë më të mirë në Shqipëri.

- NE KEMI MJETET E DUHURA

Ne jemi gjithmonë të përgatitur me mjetet dhe mendjet e duhura.

- EKSPERIENCË E CERTIFIKUAR
Me eksperiencën tonë, mund të rrini të qetë që do të merrni shërbimin më të mirë të mundshëm.

- CMIME KONKURUESE
Cilësi e mirë dhe cmime konkuruese? Ne jemi këtu për ju.

- GARANCI E PËRJETSHME
Të garantuara për të funksionuar gjithë jetën.

- 10+ VITE EKSPERIENCË
Që prej vitit 2003 operojmë në Shqipëri duke ofruar shërbimin më të mirë.

- SUPORT I MREKULLUESHËM
Ne ofrojmë suport dhe mirëmbajtje për cdo produkt tonin.

Shërbime

Ashensor me kapacitet te larte
Ashensor me kapacitet te larte
Ashensor per ndertesa te larta
Ashensor per ndertesa te larta
Ashensore elektrik
Ashensore elektrik
Ashensore hidraulik
Ashensore hidraulik
Ashensore me shpejtesi te larte
Ashensore me shpejtesi te larte
Ashensore panoramik xhami
Ashensore panoramik xhami
Ashensore per banesa private (Vila)
Ashensore per banesa private (Vila)
Ashensore per markete, dyqane, qendra biznesi
Ashensore per markete, dyqane, qendra biznesi
Mirembajtje dhe Servis per ashensore
Mirembajtje dhe Servis per ashensore
Mirembajtje shkalle elektrike dhe tapete levizes
Mirembajtje shkalle elektrike dhe tapete levizes
Sisteme trasporti per personat me aftesi te kufizuara
Sisteme trasporti per personat me aftesi te kufizuara
Shkalle elektrike
Shkalle elektrike
Shkalle levizese per ambjente tregtare
Shkalle levizese per ambjente tregtare
Tapete elektrike
Tapete elektrike
Tapete levizes
Tapete levizes

Punë të kryera

Emerald Hotel
Emerald Hotel
Federata Shqiptare e Futbollit
Federata Shqiptare e Futbollit
FZ Construction
FZ Construction
Hotel Kloest, Durres
Hotel Kloest, Durres
Joy Residence
Joy Residence
LC Waikiki. Lushnje
LC Waikiki. Lushnje
Rezidenca Ferra, Tirane
Rezidenca Ferra, Tirane
Veneto Banca
Veneto Banca
2B dhe Kalaj Construction
2B dhe Kalaj Construction
Hotel Vienna, Durres
Hotel Vienna, Durres
Delta Group
Delta Group
Henry Resort
Henry Resort
Oricon Coast Luxury Resort
Oricon Coast Luxury Resort

Partnere

tke-2021

Certifikime

Video

Kliente