Secondary Adv

ITE GRUP

 

Përshkrimi

ITE Group paraqitet në tregun shqiptar si një nga firmat kryesore për tregtimin e materialeve elektrike, pajisje elektronike dhe telekomunikacionit. Projekton dhe implementon objekte industriale dhe civile. Prodhon panele elektrike të certifikuara nga Schneider Electric deri në 4000A. Ofron produkte nëpërmjet partnerëve më prestigjoze si: Schneider Electric, Vimar, Vortice, Bosch, OMS Lighting, SIDE Lighting, Bega, Meyer Lighitng, Instalight, Lovato, Fracarro, Farfisa, Arnocanali, Special Cavi Baldasar, Comfra, Sea Transformatori, PRAMAC Generator etj.

Çfarë ofron

Panele Fotovoltaike

Drita e diellit është gjithçka ju duhet, nëse zgjidhni të bëni pjesë panelet fotovoltaike të sistemit tuaj të energjisë. ITE Group mundëson implementimin e paneleve fotovoltaike në sistemin tuaj të energjisë, duke minimizuar kostot afatgjate të biznesit tuaj. Panele fotovoltaike Peimar me nje aktivitet mesatar prej 30 vitesh. Asistencë teknike falas nga profesionistë të kësaj fushe!

ITE Group ofron projektim dhe implementim në fushën e energjisë, energjisë së rinovueshme në objekte civile, industriale dhe infrastrukturë.

 

Implementim

Pranë ITE Group ekzistojnë ekipe të specializuara në zbërthimin dhe implementimin e projekteve me natyrë civile dhe industriale. Në funksion dhe në plotësim të kësaj tradite tashmë është vendosur përzgjedhja dhe shfrytëzimi i materialeve të përdorura, në përputhje me standardet dhe normat më të reja si dhe aplikohen zgjedhjet bashkëkohore të dhëna nëpërmjet studios së projektimit.

 

Në këtë aspekt implementohen sistemet e mëposhtme:

-    Sisteme të transformimit dhe furnizimit të energjisë elektrike.
-    Sisteme të shpërndarjes së brendshme të energjisë në objekt.
-    Sistemetë rezervimit  të energjisë,  gjenerator, UPS.
-    Sisteme të matjes dhe përmirësimit të  parametrave të energjisë.
-    Sisteme të menaxhimit të godinave, BMS.
-    Sisteme të kontrollit dhe supervizimit të energjisë, SCADA.
-    Sisteme të tokëzimit, ekuipotencializimit dhe mbrojtjes nga shkarkimet atmosferike.
-    Sisteme të sinjalizimit nga zjarri.
-    Sisteme data dhe telefonike, përfshirë rack dhe gjithë aksesorët e tjerë.
-    Sisteme të sigurisë,  akses kontrollet  dhe vezhgimit, CCTV.

Prodhim panele

ITE Group realizon nëpërmjet sektorit të Asamblimit të Paneleve, projektimin dhe realizimin e paneleve elektrike të shpërndarjes, matjes, komutimit dhe automatizimit deri në 4000A.Projektime

Studio e Projektimit ofron zgjidhje në fushat e mëposhtme:


-    Projekte elektrike për transformim engjergjie. ( Nënstacione, kabina, 110/20/0.4 KV).
-    Projekte elektrike për rezervim enegjie. (Gjeneratorë, ups, radrizatorë, stabilizatorë etj.).
-    Projekte elektrike objekte publike. (Qendra tregtare, spitale, shkolla, stadiume etj).
-    Projekte elektrike  objekte industriale. (Fabrika prodhimi, kapanone, etj).
-    Projekte elektrike për ndriçime profesionale per cdo lloij ambjenti.         
-    Projekte elektrike për sisteme zjarri, vjedhje, aksses kontroll, CCTV etj.
-    Projekte të sistemeve  BMS për objekte civile dhe objekte industriale.
-    Projekte të sistemeve SCADA për supervizim dhe automatizim procesesh.

 

Tregtim Materiale Elektrike

 

ITE Group zbaton në mënyre rigoroze tregtimin e materialeve të ndryshme elektrike, duke përfshirë shpërndarjen në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë.

Shërbime

Aksesore fiksimi
Aksesore fiksimi
Celsa dhe priza Vimar
Celsa dhe priza Vimar
Data, Telefoni, Fiber
Data, Telefoni, Fiber
Gjeneratore Elektrike
Gjeneratore Elektrike
Kabllo elektrike, Materiale elektrike
Kabllo elektrike, Materiale elektrike
Kanalina per instalime elektrike
Kanalina per instalime elektrike
Ndricim
Ndricim
Shperndarje Energjie
Shperndarje Energjie
Automatizime
Automatizime
Prodhim panele elektrike
Prodhim panele elektrike
Aspiratore aksial e centrifugale
Aspiratore aksial e centrifugale
Fibra optike
Fibra optike
Panele elektrike
Panele elektrike
Panele diellore
Panele diellore
Sisteme konferencash Bosch
Sisteme konferencash Bosch
Sisteme vezhgimi
Sisteme vezhgimi
Antena satelitore dhe tokesore
Antena satelitore dhe tokesore
Videocitofoni
Videocitofoni
Automate industrial e civile
Automate industrial e civile
Celsa Vimar
Celsa Vimar
Automatizime Schneider Electric
Automatizime Schneider Electric
Distributor Zyrtar VIMAR
Distributor Zyrtar VIMAR
Llampa General Electric
Llampa General Electric
Ndricues Llampa LED
Ndricues Llampa LED
Panele shperndarje elektrike
Panele shperndarje elektrike
Projekte elektrike per objekte civile, industriale
Projekte elektrike per objekte civile, industriale
Projekte elektrike per rezervim enegjie
Projekte elektrike per rezervim enegjie
Projekte te sistemeve  BMS per objekte civile dhe objekte Industriale
Projekte te sistemeve BMS per objekte civile dhe objekte Industriale
Sisteme te rezervimit  te energjise,  gjenerator, UPS
Sisteme te rezervimit te energjise, gjenerator, UPS
Sisteme te sigurise,  akses kontrollet  dhe vezhgimit, CCTV
Sisteme te sigurise, akses kontrollet dhe vezhgimit, CCTV
Sisteme te sinjalizimit nga zjarri
Sisteme te sinjalizimit nga zjarri
Sisteme te tokezimit, ekuipotencializimit dhe mbrojtjes nga shkarkimet atmosferike
Sisteme te tokezimit, ekuipotencializimit dhe mbrojtjes nga shkarkimet atmosferike
Tregtim materiale elektrike
Tregtim materiale elektrike
Panele fotovoltaike Peimar
Panele fotovoltaike Peimar
Projekte elektrike per ndricim
Projekte elektrike per ndricim
Instalim impianti fotovoltaik
Instalim impianti fotovoltaik
Instalime panele fotovoltaikesh rezidenciale dhe komerciale
Instalime panele fotovoltaikesh rezidenciale dhe komerciale
Invertera Solare per impiante fotovoltaike
Invertera Solare per impiante fotovoltaike
Konsulence profesionale per panele fotovoltaike
Konsulence profesionale per panele fotovoltaike
Panele fotovoltaike te certifikuara
Panele fotovoltaike te certifikuara

Historiku

ITE Group, filloi aktivitetin e saj si një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar në vitin 1995. Kompania u krijua me aksione 100 % shqiptare. Objekti i veprimtarisë së saj ishte instalimi për projekte elektrike, elektronike dhe të telekomunikacionit, si dhe plotesimi i nevojave me materiale elektrike dhe elektronike nëpërmjet importeve.


Viti 1995 – Krijohet pika e parë e shitjes
Viti 2001 – Fillon zgjerimi i aktivitetit tregtar
Viti 2001 – ITE Group, Krijohet Zyra e Projektimit
Viti 2002 – Hapet magazina qëndrore në Yzberish
Viti 2006 – Krijohet Reparti i prodhimit  të paneleve elektrike
Viti 2007 – Filloi nga funksionimi pika e shitjes në Durrës
Viti 2011 – Instalimi i mjediseve moderne të ITE Group në periferi të Tiranës

Punë të kryera

City Park
City Park
Qendra Spitalore Universitare Tirane (QSUT)
Qendra Spitalore Universitare Tirane (QSUT)
ETC
ETC
Albcontrol, Kulla Aeroportit Rinas ANTA
Albcontrol, Kulla Aeroportit Rinas ANTA
Vodafone HQ
Vodafone HQ
Aeroporti Nene Tereza
Aeroporti Nene Tereza
Stadiumi Elbasanit
Stadiumi Elbasanit
Banka Shqiperise
Banka Shqiperise
Ark Hotel Best Western
Ark Hotel Best Western
Stadiumi Shkoder Loro Borici
Stadiumi Shkoder Loro Borici
Ndricimi Qender Korce, Pazari Ri Korce
Ndricimi Qender Korce, Pazari Ri Korce
Parkim Nenetokesore Bulverdi Ri Tirane
Parkim Nenetokesore Bulverdi Ri Tirane
Rikonstruksioni Sheshi Skenderbej
Rikonstruksioni Sheshi Skenderbej
Showroom Volvo Mektrin
Showroom Volvo Mektrin
Casa italia
Casa italia
Conad
Conad
Depo Farmaceutik Medikamente
Depo Farmaceutik Medikamente
Depo Farmaceutike Profarma
Depo Farmaceutike Profarma
EHW
EHW
Euronova
Euronova
Fabrike kepucesh Albaco Shoes
Fabrike kepucesh Albaco Shoes
Godine banimi dhe sherbimi Monte Mare
Godine banimi dhe sherbimi Monte Mare
Godine banimi dhe sherbimi TID
Godine banimi dhe sherbimi TID
Godine banimi dhe sherbimi TREMA ENGINEERING2
Godine banimi dhe sherbimi TREMA ENGINEERING2
Green tower
Green tower
Hotel Adriatik
Hotel Adriatik
Hotel Rinas
Hotel Rinas
Hotel Sky Tower
Hotel Sky Tower
Kalaja Gjirokaster
Kalaja Gjirokaster
KMY
KMY
KRISTAL CENTER, Komuna Parisit
KRISTAL CENTER, Komuna Parisit
Nenstacioni elektrik TM 400 KV, Elbasan
Nenstacioni elektrik TM 400 KV, Elbasan
Qender Paraburgimi Vlore
Qender Paraburgimi Vlore
QSUT
QSUT
Stacion Pompimi Gazi FIX GAZ
Stacion Pompimi Gazi FIX GAZ
Stadiumi Durres
Stadiumi Durres
Stadiumi Korce
Stadiumi Korce
Stadiumi Vlore
Stadiumi Vlore
Terminali Doganes Tirane 2013
Terminali Doganes Tirane 2013
Vila Banimi, Godina sherbimi, SPA
Vila Banimi, Godina sherbimi, SPA
Sistem Ndricimi per Depo
Sistem Ndricimi per Depo
Panele elektrike industriale per projektin e trajtimit te ujrave te perdorura
Panele elektrike industriale per projektin e trajtimit te ujrave te perdorura
Ndricimi Pazari Ri Tirane
Ndricimi Pazari Ri Tirane
Ndricimi Nyja Milot
Ndricimi Nyja Milot
Pallati Sportit Tirana Olympic Park
Pallati Sportit Tirana Olympic Park
Montimi i impiantit fotovoltaik 250 KWP, Conad Albania
Montimi i impiantit fotovoltaik 250 KWP, Conad Albania
Ndricim fasade, Muzeu Kombetar
Ndricim fasade, Muzeu Kombetar
Ndricim i brendshem, Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit
Ndricim i brendshem, Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit
Ndricimi i Bulevardit Zogu i Pare
Ndricimi i Bulevardit Zogu i Pare
Omega Pharma, Tirane
Omega Pharma, Tirane
Projekti per modernizimin e ndricimit publik ne Bashkine Himare
Projekti per modernizimin e ndricimit publik ne Bashkine Himare
Sistemi i ndricimit, Sheshi Skenderbej
Sistemi i ndricimit, Sheshi Skenderbej
Sistem BMS per menaxhim hoteli, MK Hotel
Sistem BMS per menaxhim hoteli, MK Hotel
MK Hotel, Sistem ndricimi indoor dhe outdoor, alarm, audio,kontroll aksesi
MK Hotel, Sistem ndricimi indoor dhe outdoor, alarm, audio,kontroll aksesi
Sistem televiziv dhe ndricim emergjent, MK Hotel
Sistem televiziv dhe ndricim emergjent, MK Hotel
Sistemi i ndricimit ne parkimin nentokesor, Sheshi Skenderbej
Sistemi i ndricimit ne parkimin nentokesor, Sheshi Skenderbej
Ndricimi Autostrada Tirane Durres, Segmenti Rrethrrotullimi Zogu Zi deri Mbikalimi Kashar
Ndricimi Autostrada Tirane Durres, Segmenti Rrethrrotullimi Zogu Zi deri Mbikalimi Kashar
Godine banimi dhe sherbime Homeplan, Kontakt shpk
Godine banimi dhe sherbime Homeplan, Kontakt shpk
Godine banimi dhe sherbimi Akademia, ARKIMED
Godine banimi dhe sherbimi Akademia, ARKIMED
Hotel BUTRINTI, Sarande
Hotel BUTRINTI, Sarande
Hotel DOLCE VITA ne Golem, Kavaje
Hotel DOLCE VITA ne Golem, Kavaje
Kompleks PANORAMA Dajt, Tirane
Kompleks PANORAMA Dajt, Tirane
Qendra Rekreative Nobis, Tirane
Qendra Rekreative Nobis, Tirane
ALB BM, Lushnje, Fuqia 400kW
ALB BM, Lushnje, Fuqia 400kW
Conad Cash and Carry, Fuqia e instaluar 250kW
Conad Cash and Carry, Fuqia e instaluar 250kW
Downtown One
Downtown One
Qendra Don Bosko, Tirane, Fuqia e instaluar 70kW
Qendra Don Bosko, Tirane, Fuqia e instaluar 70kW
Sebi Friko, Kashar, Fuqia e instaluar 230 kW
Sebi Friko, Kashar, Fuqia e instaluar 230 kW
3AM, Fuqia e instaluar 500 kw
3AM, Fuqia e instaluar 500 kw
Advance Technology, Fuqia e instaluar 100 kw
Advance Technology, Fuqia e instaluar 100 kw
Ecogreen, Fuqia e instaluar 98 kw
Ecogreen, Fuqia e instaluar 98 kw
Erda Factory, Fuqia e instaluar 315 kWp
Erda Factory, Fuqia e instaluar 315 kWp
Impianti i trajtimit te ujerave te ndotura, Peje
Impianti i trajtimit te ujerave te ndotura, Peje
Implementimi i Sistemit SCADA ne ujesjellesin Gjirokastrer
Implementimi i Sistemit SCADA ne ujesjellesin Gjirokastrer
Perparimi Sha, Durres
Perparimi Sha, Durres
Projekti Prishtina Smart City, Ndricim publik
Projekti Prishtina Smart City, Ndricim publik
Sejega, Fuqia e instaluar 265 kw
Sejega, Fuqia e instaluar 265 kw
Tirana Business Park, Fuqia e instaluar 315 kWp
Tirana Business Park, Fuqia e instaluar 315 kWp
Uji Vlora, Fuqia e instaluar 230 kw
Uji Vlora, Fuqia e instaluar 230 kw
Winplast, Fuqia e instaluar 186 kw
Winplast, Fuqia e instaluar 186 kw
ZDS, Fuqia e instaluar 200 kw
ZDS, Fuqia e instaluar 200 kw

Filiale

Magazina Qendrore: Autostrada Tiranë – Durrës,  Rruga  Dytësore, Km 5,
T: +355 4 4538 400

Filiali Tirane 1: Adresa: Rruga“Perla Rrexhepi”, Nr 12, C: +355 68 60 38 996,
T: +355 4 4538 451

Filiali Tirane 2: Adresa: Rruga “Theodor Keko” Nr 12, C: +355 67 45 86 455

Filiali Durres: Adresa: Rruga  Plazhit (Përballë Hotel “Florida”), C: +355 68 60 40 140

Prodhim Panele: Autostrada Tiranë – Durrës,  Rruga  Dytësore, Km 5, T: +355 4538 445

 

Filiali Shkoder: Rruga Inxh. Gjovalin Gjadri, Blloku i Magazinave, Shkoder, Albania; Cel: +355 68 40 56 468

 

Filiali Fier: Rruga Teodor i II Muzaka, Fier, Albania; Cel: Cel: +355 69 70 27 596

Certifikime

ISO 9001:2008, ISO 140001:2004, ISO 18001:2007, ISO 27001:2013, PASS 99:12 Schneider Certificate for Electrical Switchboards up to 4000A

Partnere

ITE Group në rolin e distributorit në Shqipëri, është përfaqësuese e firmave nga më prestigjiozet në botë. Partnerët e zgjedhur paraqesin cilësi të produkteve dhe shërbimeve të tyre, duke ofruar standarde të larta dhe garantuar suksesin e kompanisë.

 

Schneider Electric, General Elcetric, SEA, Telegrup, Elcos, Phoneix Contact, Finder, Lovato, Perry, Frer, Vimar, Elvox, Vortice, Farfisa, Fracarro, BFT, Femi CZ, Arnocanali, Electrocanali, Egi, LDT, Euro2000, Comfra, Brunobaldasari, General Cavi, Special Cavi Baldasar, Fanton, ETK, Panduit, OMS, Idealux, Zumbtobel, 3Philipi, Relco, Bosch, Honeywell, Netwohm, Gobal Fire, Solari Udine, APC.

Video