Secondary Adv

FREDI GJENERATOR

 

Përshkrimi

Shoqeria Fredi ka nje eksperience 30 vjecare ne tregun shqipetar vendas dhe ne diaspore, kryesosht Malazez, Kosovar, Maqedonas. Nga viti 1991-2001 njihet si person fizik dhe nga viti 2001 deri me sot person juridik.

 

Gjate viteve shoqeria ka njohur rritje graduale ku pikat kryesore jane ne Tirane perballe Ish doganes dhe ne Fushpreze Km 7. Se fundmi shoqeria ka hapur fabriken e dopozitave plastike ne fushepreze km 7. Ne historikun e kompanise sone njihet fabrika e polisterolit, e cila pati suksesin e saj.

“Ne ofrojme ate qe ju kerkoni”, motoja qe udheheq shoqerine tone, pasi ne zoterojme kapacitetet teknike dhe teknologjike per t’ju ofruar produkte cilesore ne treg, sherbim te specializuar si dhe cmime konkuruese: Ne kemi punuar per t’ju gjendur prane klienteve duke u shtrire ne nje game te gjere produktesh te cilet gjenden vetem ne kompanine tone.

Çfarë ofron

- Pajisje te sektorit: Energjitik (Gjeneratore, Stabilizatore, Ups, Inverter, Transformatore, etj.)

- Bujqesor (Freza, Traktore, Korrese bari, Pompa uji, etj.)

- Ndertimit dhe te punes (Pirun, Vinca, Betoniere) pajisje te ndryshme.

Ofrojme pjese kembimi per te gjitha pajisjet qe kemi. Ne interesohemi per klientin tone edhe pas blerjes se produktit duke ofruar asistence teknike te kualifikuar, pasi stafi yne eshte i specializuar nga tekniket me te mire te huaj.Produktet vijne nga markat me konkurruese ne treg: Cummins, Mitsubishi, Man, Perkins, Volovo, Iveco, Scania, Deutz, Sdec, Kipor etj. (Te certifikuara nga: ISO14001:2004, ISO9001:2008, Turkish Standart’s Institution  (TSI), OHSAS18001:2007,   IEC  62040-1:2008,  Certificate for European Product Safety(SEMKO), etj). Pasi ne dime cfare ju kerkoni: ciles, garanci, besueshmeri.

Shërbime

Gjeneratore inverter
Gjeneratore inverter
Gjeneratore me benzine
Gjeneratore me benzine
Gjeneratori me nafte
Gjeneratori me nafte
Stabilizatore tensioni
Stabilizatore tensioni
UPS invertera
UPS invertera
Kompresore silencioze
Kompresore silencioze
Kompresore ajri
Kompresore ajri
Pompa zhytese
Pompa zhytese
Pompa  uji me nafte
Pompa uji me nafte
Pompa uji elektrike
Pompa uji elektrike
Pompa me benzine
Pompa me benzine
Bombula shkume per lavazhe
Bombula shkume per lavazhe
Pompe presioni lavazhesh
Pompe presioni lavazhesh
Depozita plastike horizontale dhe vertikale
Depozita plastike horizontale dhe vertikale
Elektromotorre 1,2,3 fazor
Elektromotorre 1,2,3 fazor
Freze me benzine
Freze me benzine
Hapese gropash me tryele
Hapese gropash me tryele
Helikopter betoni per sheshime punime
Helikopter betoni per sheshime punime
Karikues baterie industriale
Karikues baterie industriale
Korrese bari me benzine
Korrese bari me benzine
Parango elektrike
Parango elektrike
Pompe sperkatese
Pompe sperkatese
Saldatrice MIG-MAG
Saldatrice MIG-MAG
Vibratore sheshues
Vibratore sheshues
Vinca elektrik
Vinca elektrik

Punë të kryera

Casa Di Sol Himare, Gjenerator 90 kva silencioz
Casa Di Sol Himare, Gjenerator 90 kva silencioz
Gjenerator 100 KVA silencioz, Himare
Gjenerator 100 KVA silencioz, Himare
Gjenerator 100 kva silencioz, Plazhi Livadh Dhermi
Gjenerator 100 kva silencioz, Plazhi Livadh Dhermi
Gjenerator 330 kva tek Iliria Palas, Durres
Gjenerator 330 kva tek Iliria Palas, Durres
Montim gjeneratori Kipor, Dase Alba ne Korce
Montim gjeneratori Kipor, Dase Alba ne Korce
Vendosja e gjeneratorit silencioz 120 kw, Diber e Madhe
Vendosja e gjeneratorit silencioz 120 kw, Diber e Madhe
Ambasada Arabe
Ambasada Arabe
Gjenerator per veprimtari biznesi
Gjenerator per veprimtari biznesi
Montim, Instalim gjeneratori
Montim, Instalim gjeneratori

Bashkepunime

Klientet tane shrihen ne te gjithe rajonin mbi 120.000, pasi ne gjendemi kudo, 24 ore me stafin tone per ti sherbyer misionit tone: Te furnizojme klientet tane kudo me produkte te nje cilesie te larte ne fushen e gjeneratoreve dhe stabilizimit te energjise, materialeve dhe pajisjeve te ndertimit , pajisjeve bujqesore etj…

 

Shoqeria jone shenon bashkepunime te suksesshme me klientet tane sipas klasifikimeve:
Institucionet (Ujesjellesi Kanalizimeve Kucove, DRSHTRR Sarande, Sherbimi Informativ i Shtetit (SHISH), DRSHTRR Tirane, Agjensia Kombetare e Mjedisit  (AKM), OSHEE, Posta Shqipetare, Bashkia Selenice, ISHPK Tiran, Ujesjellesi Kanalizime Tepelene, DRSHTRR Fier, Bashkia Kamez, Ujesjellesi Orikum, Policia Ushatarake, Dega e Doganes Vlore, Drejtoria e Pergjithshme e Meterologjise, Komisioneri per mbrojtjen e te dhenave Personale, Qendra Kulturore Tirana, INSTAT, Gjykata e rrethit Kruje, Biblioteka Kombetare, DRSHTRR Shkoder, Aluizni Kukes, Agjencia Kombetare e Burimeve Natyrore, Gjykata e rrethit Kurbin, Ministria e Shendetesise, Ambasada Daneze Albpetrol, Spitali Rajonal vlore etj):

Kompani te Televizionit dhe marketingut & komunikimit (Digitalb, F&M Reklama, Albdesign, Top Chanel, AlbTelecom, Tv Ballkan, Abcom, Dixhiprint etj…)

Institucione Financiare, te sigurimit ( Credins Leasing, Sigal Uniqa gROUP aUSTRIA, aLBSIG ETJ…)

Kliente te tjere (Delta, Shpresa AL, Mobileri Murebest, Abisset, Neptun, Big Market, DHL, Hotel Park Voskopoje, Geher 2, BBI Group, Bolv Oil, Rea’s , Dast, Ideatel, AgroAL International, Agikons, Pirraci U6, Mobileri Ardeno, Kisha Katolike Durres, spitali Hygeia, Neranxi, Fabrika Tona Koirce, Mapo (Cash&Carry), Pienvis, Rametal,

Kliente nderkombetare (MCM Rental Service DOO) etj.

Pikat tona

Pika Nr 1
Adresa: Rruga e Durresit Km 1 .Tirane Albania
Tel: +355 68 90 10 664 ; +355 68 90 26 835 ; +355 68 90 26 833
E-mail: marketingfredi@gmail.com

 

Servisi
Adresa: Rruga e Durresit Km 1, Tirane, Albania
Tel: +355 68 90 10 632 ; +355 68 90 27 597
E-mail: marketingfredi@gmail.com

 

Pjeset e kembimit
Adresa: Rruga e Durresit Km 1, Tirane, Albania
Tel: +355 68 90 10 628 ; +355 68 90 27 597
E-mail: frediservisgjenerator@gmail.com

 

Pika Nr 2
Adresa: Vore Fush –Kruje Km 7
Tel: +355 68 20 26 781 ; +355 68 20 00 176  +355 68 90 10 665
E-mail: fredigjenerator18@gmail.com ; fredigenerators1@gmail.com

 

Fabrika e Polisterolit
Adresa: Vore Fush –Kruje Km 7
Tel: +355 68 90 27 593 ; +355 68 40 93 683
E-mail: fredigjenerator18@gmail.com

 

Fabrika e Depozitave Plastike
Adresa: Vore Fush –Kruje Km 7
Tel: +355 68 90 27 593 ; +355 68 20 00 176
E-mail: fredigjenerator18@gmail.com


Video