Secondary Adv

MUSLIA INOX

 

Përshkrimi

"Muslia Inox" është e specializuar në prodhimin e pajisjeve profesionale me material inox-i të cilësisë së parë, duke ofruar një gamë të gjerë produktesh si kuzhina profesionale dhe pajisje për bare,restorante, hotele, spitale etj. 

Eksperienca 20-vjeçare,cilësia e inoxit dhe implementimi i risive teknologjike dhe inovative me dizajn bashkëkohor dhe funksional, është garanci për një produkt të standardeve më të larta.

Vizioni ynë është ti ofrojmë klientëve tanë cilësi, korrektësi dhe çmime konkuruese.

Përkushtimi, profesionalizmi si dhe investimet e vazhdueshme në teknologji dhe burime njerëzore na japin mundësinë të ofrojmë produktet tona në Shqipëri dhe më gjerë në rajon.

Çfarë ofron

Muslia Inox ofron pajisje inoxi për kuzhina profesionale,paisje per fast food-e, frigoriferët më cilësorë për baret/restorantet/hotelet tuaja,lavamane, ekspozitore,rafte profesionale, aspiratore etj me çmimet më konkuruese, garanci dhe profesionalizëm maksimal.

"Ne jemi të kujdesshëm që të punojmë me më të mirët në treg, e ashtu duhet te bëni dhe ju! Zgjidhni 'Muslia Inox' dhe shtojini vlera biznesit tuaj."

Shërbime

Prodhime industriale inoksi
Prodhime industriale inoksi
Punime inoksi per kuzhina profesionale sipas porosise
Punime inoksi per kuzhina profesionale sipas porosise
Furnizim me paisje profesionale per guzhina
Furnizim me paisje profesionale per guzhina
Arredime industriale inoksi
Arredime industriale inoksi
Produkte Inoksi per Guzhina
Produkte Inoksi per Guzhina
Banake inoksi per per guzhina restoranti
Banake inoksi per per guzhina restoranti
Prodhim banak frigoriferik dhe lavamane
Prodhim banak frigoriferik dhe lavamane
Banake guzhine Kombi
Banake guzhine Kombi
Aspiratore profesional mural inoksi
Aspiratore profesional mural inoksi
Aspiratore profesional qendror inoksi
Aspiratore profesional qendror inoksi
Lavamane dhe lavapjata inoksi me porosi
Lavamane dhe lavapjata inoksi me porosi
Lavamane inoksi per shume persona per ambjente publike
Lavamane inoksi per shume persona per ambjente publike
Prodhim eksporizitore per dyqan peshku
Prodhim eksporizitore per dyqan peshku
Prodhim Guzhina inoksi me porosi
Prodhim Guzhina inoksi me porosi
Prodhim tavolinash inoksi sipas porosise
Prodhim tavolinash inoksi sipas porosise
Prodhim tavolinash profesionale inoksi
Prodhim tavolinash profesionale inoksi
Prodhim zgarash inoksi me porosi
Prodhim zgarash inoksi me porosi
Prodhime inoksi me porosi per spitale, klinika, qendra shendetesore, veterinari
Prodhime inoksi me porosi per spitale, klinika, qendra shendetesore, veterinari
Tavolina per pastrimin e bimeve mjekesore, medicinale
Tavolina per pastrimin e bimeve mjekesore, medicinale
Dekor me Inox Gold
Dekor me Inox Gold
Karrela levizese inoksi per qendra spitalore1
Karrela levizese inoksi per qendra spitalore1
Kompletim te pajisjeve te guzhinave per restorante
Kompletim te pajisjeve te guzhinave per restorante
Prodhime banaqesh inoksi ushqimor
Prodhime banaqesh inoksi ushqimor
Transport brenda dhe jashte vendit
Transport brenda dhe jashte vendit
Zbatim i projekteve per guzhina
Zbatim i projekteve per guzhina

Punë të kryera

Kuzhine profesionale me inox
Kuzhine profesionale me inox
Kuzhine profesionale e kompletuar
Kuzhine profesionale e kompletuar
Kuzhine Inoxi
Kuzhine Inoxi
Kuzhine inox per bar, restorant
Kuzhine inox per bar, restorant
Kuzhine e punuar me inox
Kuzhine e punuar me inox
Furnizim me paisje per dyqan peshku
Furnizim me paisje per dyqan peshku
Grand Hotel, Sarande
Grand Hotel, Sarande
Klajdi Resort
Klajdi Resort
Restorant Bar, Il Ristoro
Restorant Bar, Il Ristoro
Prodhim ne seri per banake frigoriferike
Prodhim ne seri per banake frigoriferike
Lavaman me porosi per stadium
Lavaman me porosi per stadium
Kape aspirimi per restorant
Kape aspirimi per restorant
Ekspozitor peshku, Peshk i Fresket Narte
Ekspozitor peshku, Peshk i Fresket Narte
Banak i punuar me inox
Banak i punuar me inox
Dekor me Inox Gold
Dekor me Inox Gold
Arredim banaku, Lac
Arredim banaku, Lac
Opal Lounge Bar, Sarande
Opal Lounge Bar, Sarande
Transport ne Sarande
Transport ne Sarande
Velipoja Grand Europa Resort
Velipoja Grand Europa Resort