Secondary Adv

ALBA PELLETS & PALLETS

 

Përshkrimi

ALBA PELLETS & PALLETS SHPK prej vitesh ofron në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar prodhimin e peletit dhe paletave për paketim. Pelleti i prodhuar nga kompania jonë është i kualitetit të lartë, prodhuar nga druri natyral dhe i certifikuar me cilësinë A1, në formatin paketim 15kg. Pelleti si lendë djegëse vlerësohet nga ekspertet si mënyra më efiçente e ngrohjes krahasuar me naftën, gazin, energjinë elektrike etj. Pelleti prodhohet nga përpunimi i mbetjeve të drurit dhe përbën një zgjidhje ekonomike për ngrohjen gjatë dimrit. Pelleti përdoret si lëndë djegëse në: Soba me pellet dhe Kaldaja me pellet etj. 

Sa i përket paletave për amballazhim, firma jonë ofron:

 

- Paleta me tra mbështetës,

- Bllok paleta,

- Paleta rrëshqitëse,

- Paleta sipas kërkesës së klientit.

 

ALBA PELLETS & PALLETS SHPK ofron shitje me shumicë dhe pakicë të pelletit dhe paletave për amballazhim. 

Shërbime

Fabrike per prodhimin e peletit ne Shqiperi
Fabrike per prodhimin e peletit ne Shqiperi
Fabrike prodhimi per pellet
Fabrike prodhimi per pellet
Furnizim me pellet
Furnizim me pellet
Pelet Ahu
Pelet Ahu
Pelet me pakice ne Shqiperi
Pelet me pakice ne Shqiperi
Pelet me shumice ne Shqiperi
Pelet me shumice ne Shqiperi
Pelet per kaldaja
Pelet per kaldaja
Pelet per soba
Pelet per soba
Pellet cilesia A1
Pellet cilesia A1
Pellet ekologjik
Pellet ekologjik
Pellet me shumice
Pellet me shumice
Pellet me thase
Pellet me thase
Prodhim peleti ne Shqiperi
Prodhim peleti ne Shqiperi
Prodhim pelleti ne Shqiperi
Prodhim pelleti ne Shqiperi
Prodhim pelleti
Prodhim pelleti
Paleta druri me shumice dhe pakice
Paleta druri me shumice dhe pakice
Paleta druri ne shitje
Paleta druri ne shitje
Paleta per amballazhim
Paleta per amballazhim
Prodhim paletash druri
Prodhim paletash druri
Prodhim paletash te te gjitha dimensioneve
Prodhim paletash te te gjitha dimensioneve