Secondary Adv

EDTEX

 

Përshkrimi

Kompania EDTEX Shpk është themeluar në vitin 2019 nga një staf teknik me eksperiencë në sektorin e pëlhurave dhe tapicerive. Qëllimi kryesor i kompanisë është të krijojë një strukturë menaxhimi, e cila ka fokus plotësimin e kërkesave të klientëve. Si pionerë në të gjitha fushat e veprimtarisë sonë, ne veprojmë me përgjegjësi, duke synuar që me investimet tona të japim kontributin tonë në fushën e ekonomisë dhe punësimit.

Kompania ofron një teknologji të avancuar, cilësi të lartë në produktet e saj dhe burime njerëzore dinamike për të qënë sa më afër klientëve të saj. EDTEX Shpk synon të risë vlerën e produkteve që ofron jo vetëm brenda kufijve të Shqipërisë, por më gjerë në shkallë rajonale dhe globale. Vizioni i kompanisë është të jetë lider në rajon për sektorin e pëlhurave dhe tapicerive.

EDTEX Shpk ofron gjithë shërbimet e saj me synimin për të plotësuar dëshirat e klientit dhe të fitojë besimin e tyre me cilësinë e ofruar. Duke qënë inovativ dhe bashkëpunues, çdo ditë e më shumë përshtatemi me zhvillimet e fundit në sektorin e prodhimit.

EDTEX Shpk u shërben nevojave të klientëve të saj me zgjidhje teknike të fushës dhe studime kërkimore, duke përdorur kanale lidhjeje në mbarë botën. Duke u bërë një partner i besueshëm në zgjidhjen e problemeve të klientëve dhe duke ndarë me ta eksperiencën ndër vite, kompania vazhdon të përmiresohet çdo ditë  e më shumë për të ofruar zgjidhje racionale dhe më eficiente për të arritur produktivitet maksimal.

Shërbime

Furnizim me tapiceri mobiljesh
Furnizim me tapiceri mobiljesh
Magazine per metrazhe per tapiceri
Magazine per metrazhe per tapiceri
Metrazhe me thurje per veshje mobiljesh
Metrazhe me thurje per veshje mobiljesh
Metrazhe per tapiceri karrigesh, kolltuqesh, divanesh
Metrazhe per tapiceri karrigesh, kolltuqesh, divanesh
Metrazhe per tapiceri me shumice
Metrazhe per tapiceri me shumice
Metrazhe per tapiceri mobilerie
Metrazhe per tapiceri mobilerie
Metrazhe per tapiceri shitje me shumice
Metrazhe per tapiceri shitje me shumice
Pelhura cilesore per tapiceri
Pelhura cilesore per tapiceri
Prodhues tapicerish
Prodhues tapicerish
Tapiceri kolltuqesh me ngjyra
Tapiceri kolltuqesh me ngjyra
Tapiceri me fibra sintetike
Tapiceri me fibra sintetike
Tapiceri me shumice per shtepi, hotele, mobileri
Tapiceri me shumice per shtepi, hotele, mobileri
Tapiceri per veshje mobiljesh
Tapiceri per veshje mobiljesh
Tapiceri prej lekure te perpuanuar, ekologjike
Tapiceri prej lekure te perpuanuar, ekologjike
Tekstile me fibra natyrale, antialergjike
Tekstile me fibra natyrale, antialergjike
Set Tavolina anesore per dhome ndenje
Set Tavolina anesore per dhome ndenje
Set tavolina dhe karrige me porosi
Set tavolina dhe karrige me porosi
Tavolina anesore salloni stil minimalist
Tavolina anesore salloni stil minimalist
Tavolina me strukture hekuri dhe xham
Tavolina me strukture hekuri dhe xham
Tavolina mesi te gatshme
Tavolina mesi te gatshme

Punë të kryera

EDTEX1636640140
EDTEX1636640154
EDTEX1636640168
EDTEX1636640209
EDTEX1636640229
EDTEX1636640257
EDTEX1636640278
EDTEX1636640292
EDTEX1636640310
EDTEX1636640331
EDTEX1636640393
EDTEX1636640410

Adresa