Secondary Adv

ALBIT CONSTRUCTION

 

Përshkrimi

ALBIT CONSTRUCTION prej me nje eksperience te gjate ne tregun shqiptar operon ne sektorin e prodhimit te betonit dhe ndertimit. ALBIT CONSTRUCTION eshtë padyshim një nga kompanitë me një fuqi të konsiderueshme ekonomike në tregun shqiptar dhe mjaft kredibile në qarkun e Lezhës e më gjerë, gjithashtu. Fabrika e re eshte ndertuar ne vitin 2007 dhe eshte e pajisur me makineri dhe teknologji te perparuar te ardhura nga Italia. Impianti i prodhimit të betonit ofron cilësi dhe standard i lartë i markave të betonit per ndërtim, armatura dhe struktura etj. Të gjitha makineritë janë të një teknologjie të përparuar e bashkëkohore që nga prodhimi i betonit e deri tek ngarkimi i cili bëhet me një sistem të kompjuterizuar.


Standardi i lartë në impiant, korrektësia me klientin dhe çmimet konkurruese janë të tjera parametra të rëndësishëm të kompanisë tonë. Realizim në afat i projekteve të ndryshme ndërtimore pavarësisht madhësisë së tyre. Jemi pjesëmarrës të suksesshëm në vepra publike dhe private duke u afishuar me rendimet të lartë dhe profesionalizëm. Punime cilësore dhe vepra inxhinierike në të gjithë Shqipërinë, standard i lartë, çmime shumë të mira dhe klientelë e kënaqur. Makineri dhe teknologji e përparuar, realizim në afat i projekteve të ndryshme ndërtimore, pjesëmarrëse në vepra publike dhe private, gjithmonë e para!

Çfarë ofron

Prodhim Betoni - Cilësia e ndërtimit në rritje të vazhueshme është thelbësore për nga rëndësia, pasi duhet të sigurojë jetëgjatësinë për shumë dekada.

Markat e betonit: 

- Beton marka C 12/15 (150)
- Beton marka C 12/16 (200)
- Beton marka C 20/25 (250)
- Beton marka C 28/35 (350)
- Beton marka C 30/37 (370)
- Beton marka C 32/40 (400)

 

Ndërtimtari & Armatura - Në kompanin tonë do të gjeni shërbime ndërtimtarie dhe armatura të të gjitha llojeve me një shërbim cilësor dhe në kohë rekord.

 

Transport - Cmimet më të mira në treg, transport i shpejtë dhe i sigurt për të gjitha materialet, punonjës të komunikueshëm, mjete për transporte të ndryshme.

Shërbime

Betonime ne objekt
Betonime ne objekt
Fabrike prodhimi betoni
Fabrike prodhimi betoni
Furnizim me beton ne objekte ndertimi
Furnizim me beton ne objekte ndertimi
Hedhje betoni ne objekt
Hedhje betoni ne objekt
Impiant betoni
Impiant betoni
Kompani per furnizim me beton
Kompani per furnizim me beton
Kompani prodhuese betoni ne Shqiperi
Kompani prodhuese betoni ne Shqiperi
Mjete per transport inertesh, dherash dhe betoni
Mjete per transport inertesh, dherash dhe betoni
Mjete te renda me qera per punime dherash
Mjete te renda me qera per punime dherash
Mjete te renda me qira si eskavatore, fadroma, maune
Mjete te renda me qira si eskavatore, fadroma, maune
Pompa betoni dhe betoniere
Pompa betoni dhe betoniere
Prodhim dhe furnizim me beton
Prodhim dhe furnizim me beton
Prodhim dhe transport betoni
Prodhim dhe transport betoni
Punime per hedhje betoni
Punime per hedhje betoni
Transport dhe prodhim inertesh
Transport dhe prodhim inertesh
Furnizim kantieresh ndertimi me beton
Furnizim kantieresh ndertimi me beton
Impiant automatik per prodhim betoni
Impiant automatik per prodhim betoni
Impiante prodhimi betoni
Impiante prodhimi betoni
Prodhim betoni ne Lezhe
Prodhim betoni ne Lezhe
Prodhim betoni te markave te ndryshme
Prodhim betoni te markave te ndryshme

Partnere

albayrak groupaltea geostudio 2000ayeneuroteoremagener2junikkurumtetetitanaydinergecishpk