Secondary Adv

ALTBIS

 

Përshkrimi

Garanci, korrektësi dhe profesionalizëm

Kompania ALTBIS është krijuar në 23 Tetor 2018 nga Z.Altin BAHITI i cili është specializuar në Itali dhe ka një përvojë pune prej 10 vitesh për riparimin e pirunave (elektrik,diesel dhe Gpl), transpaletave elektrike, makinave larëse për dyshemetë (lavasciuga, spazzatrice) si edhe piataformave elektrike. ALTBIS ofron gjithashtu KONTRATA MIRMBAJTJE PERIODIKE për mjetet tuaja në mënyrë që difektet e vogla të konstatohen në kohë në mënyrë që mjeti juaj të jetë efektiv dhe eficent në punën tuaj të përditëshme. Misioni ynë është që ti shërbejmë cdo klienti me korrektësi dhe profesionalizëm.

Çfarë ofron

Japim garanci dhe mbajmë pergjegjësi për pjesët e këmbimit dhe punën e kryer. Kompania jonë ju ofron servis të garantuar të markave të ndryshme sic janë:

- Për piruna: OM, STILL, LINDE, JUNGHEINRICH, TOYOTA, YALE, HYSTER, etj.

- Për makinat larëse për dyshemetë (lavasciuga pavimenti):  COMAC, HAKO, IPC GANSOW, FIORENTINI, TENANT, DULEVO, NILFISK etj.

- Piataforma elektrike: JLG, GENIE, HAULOTTE etj.

ALTBIS ju ofron tipe të ndryshme të pirunjve dhe mbështetje me asistence teknike pas shitjes se tyre. Kompania ALTBIS ofron gjithashtu pjesë këmbimi origjinale sipas markave të ndryshme( CE, USA , JAPAN). Gjithashtu ofrojme bateri  për piruna, transpaleta elektrike, piataforma elektrike dhe për makinat larëse për dyshemetë, të certifikuara (CE) të kualiteteve të larta me 2 vjet garanci.

 

Ju vijmë në ndihmë klientëve me një gamë të gjerë të pjesëve të këmbimit sic mund të jenë: goma, rrota, rrula,kushineta kollone, kushineta bazamenti, premistopa të presionit të lartë, guarnicione, pompa uji, motorrino dinamo, radiator ftohës, kit disqe freksioni, elektrofren, pompa frenash, kit për frena, skeda elektronike, panele elektronike, lëshuesa dhe kontakte të tensionit DC, potenciometra, sensore, filtra te presionit te lartë, acid dhe ujë për bateritë etj.

Shërbime

Piruna ngrites per shitje dhe qira
Piruna ngrites per shitje dhe qira
Piruna Jungheinrich nafte ose elektrike
Piruna Jungheinrich nafte ose elektrike
Sherbime dhe servise per piruna te markave te ndryshme
Sherbime dhe servise per piruna te markave te ndryshme
Piruna Mitsubishi me nafte per ngarkim shkarkim mallrash
Piruna Mitsubishi me nafte per ngarkim shkarkim mallrash
Piruna ngrites marka Toyota
Piruna ngrites marka Toyota
Pjese kembimi dhe aksesore per piruna
Pjese kembimi dhe aksesore per piruna
Piruna OM ne shitje dhe me qera
Piruna OM ne shitje dhe me qera
Piruna Still, modele te ndryshme me qera
Piruna Still, modele te ndryshme me qera
Piruna elektrik me qera
Piruna elektrik me qera
Servis per marka te ndryshme pirunash
Servis per marka te ndryshme pirunash
Shitje , qera dhe servis pirunash Linde
Shitje , qera dhe servis pirunash Linde
Pistona, censore, centralina, potenciometer per piruna
Pistona, censore, centralina, potenciometer per piruna
Servis per piruna, transpaleta , piatoforma
Servis per piruna, transpaleta , piatoforma
Servise dhe pjese kembimi per piruna te markes Still
Servise dhe pjese kembimi per piruna te markes Still
Bateri per firma te ndryshme pirunash
Bateri per firma te ndryshme pirunash
Goma zevendesimi per piruna
Goma zevendesimi per piruna
Pjese elektrike dhe hidraulike per piruna
Pjese elektrike dhe hidraulike per piruna
Kuzhineta, pompa, permistope etj per piruna
Kuzhineta, pompa, permistope etj per piruna
Pjata forma elektrike, qera dhe shitje
Pjata forma elektrike, qera dhe shitje
Pjese kembimi  per piruna diesel dhe elektrik
Pjese kembimi per piruna diesel dhe elektrik
Shitje te pjeseve te kembimit per piruna
Shitje te pjeseve te kembimit per piruna
Transpaleta elektrike per magazina
Transpaleta elektrike per magazina
Transpaleta manuale per pesha te lehta
Transpaleta manuale per pesha te lehta
Transpaleta me bateri
Transpaleta me bateri
Transpaleta mekanike per zhvendosjen e mallrave ne magazina
Transpaleta mekanike per zhvendosjen e mallrave ne magazina