Secondary Adv

Erv2Flex

 

Përshkrimi

Erv2Flex është një fabrikë që prodhon dyshekë të një cilësie europiane! Operojmë në tregun shqiptarë dhe jashtë tij prej 20 vitesh.Përdorim teknologjitë më inovative që të mund të japim tek ju cilësinë dhe garancinë e duhur. Motoja jonë është t’ju ofrojmë klientëve cilësinë me çmim ekonomik. Ju sigurojmë që tek ne do të gjeni dyshekun ideal për një gjumë të mirë.

 

Pëlhurat e dyshekëve tanë janë pambuk me trajtim transpirant, i cili mundëson ajrosjen e rregullt të dyshekut. Ndër të tjerë prodhojmë edhe dyshekë ortopedik dhe antialergjik. I japim mundësinë klientëve që të personalizojnë sipas dëshirës dyshekun e tyre duke zgjedhur vet përmasat e tij,dekorin e mbulesës,si edhe materialin / Erv2Flex është një fabrikë që prodhon dyshekë të një cilesie europiane! Pëlhura e dyshekut është pambuk me trajtim transpirante ku mundëson ajrosjen e rregullt të dyshekut.

Gjumi ndikon në mënyrën se si mendojmë . A keni pasur ndonjëherë vështirësi të merrni vendime të thjeshta? Nëse po, kjo mund të jetë si pasojë e mungesës së gjumit, sepse aftësitë tona të mendimit dobësohen kur ne nuk bëjmë gjumë të mirë. Gjumi ndikon keq në disponimin tonë.  Kjo është një nga disavantazhet më të njohura të mungesës së gjumit.

 

Nëse nuk flini mjaftueshëm, ju do të irritoheni edhe me gjërat më të vogla, e kjo është e rrezikshme sepse jeni më të prirë të keni më shumë konflikte me miqtë dhe familjarët. Vigjilenca ju dobësohet. Kur nuk keni fjetur mirë, edhe vigjilenca juaj është ndikuar nga kjo. Kjo nënkupton se nëse punoni në një punë ku duhet të jeni tërë kohën vigjilent, atëherë do të keni probleme. Por edhe nëse nuk keni punë të tillë, ju prapëseprapë mund të keni aksidente si pasojë e mungesës së vigjilencës.

Çfarë ofron

10 arsye përse të zgjidhni ERV2FLEX:

- Prodhojmë dyshek me standarte europiane.
- Ofrojmë 10-15 vite garanci.
- Lëvizja e personit tjetër nuk do të ndihet.
- Nxehtë gjatë dimrit dhe freskët gjatë verës.
- Dyshekët janë Antialergjik, të sigurt për lëkurën e ndjeshme.
- Dyshek Ortopedik – mbështet shpinën dhe shpatullat.
- Dyshek Antibakterial – për një gjumë të qetë.
- Të përshtatshëm për gjumë anësor, mbrapa dhe stomak.
- Dyshek me sistem ajrosjeje.
- Mbështjella e dyshekut mund të lahet në lavatriçe.

Shërbime

Fabrike prodhimi dyshekesh
Fabrike prodhimi dyshekesh
Dysheke me garanci 10, 15 vjecare
Dysheke me garanci 10, 15 vjecare
Prodhim dyshekesh ne Shqiperi
Prodhim dyshekesh ne Shqiperi
Dysheke antialergjik, antibakterial
Dysheke antialergjik, antibakterial
Dysheke me gome, pa susta
Dysheke me gome, pa susta
Dysheke higjenike
Dysheke higjenike
Dysheke me fortesi te ndryshme
Dysheke me fortesi te ndryshme
Dysheke me pelhure pambuku
Dysheke me pelhure pambuku
Dysheke me permasa te personalizuara
Dysheke me permasa te personalizuara
Dysheke me sfungjere cilesor
Dysheke me sfungjere cilesor
Dysheke me sistem ajrimi 3D
Dysheke me sistem ajrimi 3D
Dysheke me sistem sustash Pocket Spring
Dysheke me sistem sustash Pocket Spring
Dysheke me shtresa Antistress
Dysheke me shtresa Antistress
Dysheke me shtrese me zinxhir
Dysheke me shtrese me zinxhir
Dysheke me trajtim transpirant
Dysheke me trajtim transpirant
Dysheke Memory
Dysheke Memory
Dysheke organik Aloe Vera
Dysheke organik Aloe Vera
Dysheke ortopedik
Dysheke ortopedik
Dysheke standart europian
Dysheke standart europian
Dysheke te pershtatshem me format trupore
Dysheke te pershtatshem me format trupore

Video