Secondary Adv

FALGEO

 

Përshkrimi

Falgeo Shpk ofron Tregetim dhe Montim te Lodrave te ndryshme per Femije ne Kopshte, Lokale, Shkolla, Shtepi, Ambjente te ndryshme te Brendshme dhe te Jashtme Argetuese per Femije. Jemi fokusuar ne projekte funksionale: Rezidenca banimi, Rezidenca turistike, Komplekse industriale por edhe projekte multifunksionale si qendrat tregtare, etj..! Ne sjellim produktin me te mire per tu rritur vazhdimisht ne nje treg konkurues. Investojme ne komunitetin perreth me pergjegjshmeri te plote duke rritur besimin dhe bashkepunimin me klientin dhe bashkepunetoret tane.

Çfarë ofron

Projektim, shperndarje dhe montim te produkteve dhe artikuj te licensuar:

- Rrëshkitëse të llojeve të ndryshme

- Lisharëse të llojve të ndryshme

- Pelikundëse

- Rrotulluese

- Shtëpi Plasike

- Rrëshkitëse Plastike

- Air Hockey

- Trampolina

- Dysheme sigurie etj.

Shërbime

Furnizim me lodra per femije per ambjente rekreative
Furnizim me lodra per femije per ambjente rekreative
Kend lojrash Indoors
Kend lojrash Indoors
Kende lojrash per lulishte
Kende lojrash per lulishte
Lojra per femije per komplekse banimi
Lojra per femije per komplekse banimi
Projektim zbatim kende lojrash ne Shqiperi
Projektim zbatim kende lojrash ne Shqiperi
Susta dhe Trampolina per femije
Susta dhe Trampolina per femije
Kende lojrash per ambjent te brendshem
Kende lojrash per ambjent te brendshem
Kende lojrash per lokale
Kende lojrash per lokale
Rreshkitese te llojeve te ndryshme
Rreshkitese te llojeve te ndryshme
Furnizim me lodra per femije per ambjente te jashtme
Furnizim me lodra per femije per ambjente te jashtme
Kende lojrash per bare restorante
Kende lojrash per bare restorante
Lisharese te llojeve te ndryshme
Lisharese te llojeve te ndryshme
Park lojrash per hotele
Park lojrash per hotele
Projektim, shperndarje dhe montim te produkteve
Projektim, shperndarje dhe montim te produkteve
Lojra per femije per resorte
Lojra per femije per resorte
Furnizim me lodra per femije per ambjente te brendshme
Furnizim me lodra per femije per ambjente te brendshme
Kende lojrash per komplekse turistike
Kende lojrash per komplekse turistike
Kende lojrash per shtepi private
Kende lojrash per shtepi private
Lojra per femije ne natyre
Lojra per femije ne natyre
Furnizim me lojra per femije per cerdhe dhe kopshte
Furnizim me lojra per femije per cerdhe dhe kopshte
Kend argetimi i brendshem per qendra tregtare
Kend argetimi i brendshem per qendra tregtare
Kend lojerash per rezidenca
Kend lojerash per rezidenca
Kend lojerash per vila private
Kend lojerash per vila private
Rreshqitese me dy dalje per pishina
Rreshqitese me dy dalje per pishina
Trampolina me rrjete mbrojtese
Trampolina me rrjete mbrojtese

Punë të kryera

Bar Restorant Flori
Bar Restorant Flori
Bar Restorant Arbri
Bar Restorant Arbri
Bar Restorant Selimi Shengjergj
Bar Restorant Selimi Shengjergj
Bashkia Memaliaj
Bashkia Memaliaj
Bashkia Shijak
Bashkia Shijak
Don Bosco Tirane
Don Bosco Tirane
Durres
Durres
Dysheme sigurie per ambjent lojrash per femije
Dysheme sigurie per ambjent lojrash per femije
Gjorem, Lezhe
Gjorem, Lezhe
Hotel Miami 2
Hotel Miami 2
Hurmat E Gjuzit
Hurmat E Gjuzit
Kamez
Kamez
Kend lodrash ne Koplik
Kend lodrash ne Koplik
Kopesht ne Tirane
Kopesht ne Tirane
Kopshti 1 Qershori Durres
Kopshti 1 Qershori Durres
Kruje
Kruje
Manastiri i Hirshem i Shen Vlashit
Manastiri i Hirshem i Shen Vlashit
Panorama Dajt
Panorama Dajt
Perla Resort
Perla Resort
Perrenjas
Perrenjas
Playground Berat
Playground Berat
Resort Ballkan , Elbasan
Resort Ballkan , Elbasan
Shenkoll
Shenkoll
Shijak
Shijak
Surrel, Tirane
Surrel, Tirane
Tirane
Tirane
Vishnje
Vishnje
Arena Katering Albania
Arena Katering Albania
Nirvana Resort
Nirvana Resort
Panorama Maminas
Panorama Maminas

Video