Secondary Adv

REAL STONE

 

Përshkrimi

Kompania Real Stone u themelua në Qershor 2017 dhe ushtron aktivitetin e saj në tregtimin e gurëve gëlqeror të mermerizuar dhe granitit. Duke përdorur një strukturë organizative të integruar, ne kontrollojmë prodhimin e produktit duke u kujdesur që nga nxjerrja e tij e deri në përpunimin e produktit përfundimtar duke përdorur teknologjinë e fundit në prerjen dhe krijimin e pllakave, shkalleve, fasadave, bordurave, trotuare, kuzhinave apo cdo lloj projekti ne fusha te ndryshme zbatimi apo projektimi.

 

Stafi ynë i zgjedhur dhe profesional njeh në mënyrë të hollësishme materialet, dhe ju ndihmon në zgjedhjen e produktit të përshtatshëm për ju duke ju dhënë gjithë sygjerimet e nevojshme në varësi të kërkesave dhe nevojave tuaja duke marrë në konsideratë njëkohësisht dhe karakteristikat e llojeve të ndryshme të gurit.

Tregu ndërkombëtar zë një peshë të rëndësishme në kompaninë tonë, por pa lënë pas dore edhe atë kombëtar. Me marrjen e porosisë ne mundohemi që me logjistikën e kompanisë tonë t’ju sjellim produktin e dëshiruar në një kohë sa më të shkurtër. Vizioni ynë është të zgjerojmë gamën e produkteve që ne ju ofrojmë, duke mundësuar për ju sa më shumë zgjedhje.

 

Gjithashtu synojmë të shtojmë partnerët tanë në vendet Europiane dhe ato Arabe. Ne ushtrojmë aktivitetin tonë në tregëtimin e gurit gëlqeror të mermerizuar dhe granitit. Duke përdorur një strukturë të integruar organizative, ne kontrollojmë prodhimin e produktit final duke u kujdesur për të.

Çfarë ofron

INTERIOR DESIGN
Dizenjoni interiorin e ndërtesës tuaj për të arritur një pamje të bukur, estetike & mjedis të këndshëm për ju dhe familjen tuaj.

 

EXTERIOR DESIGN
Dizenjoni mjediset tuaja të jashtme si: oborret, muret rrethuese, fasadat etj, duke zgjedhur gurët e duhur për ndërtimin e tyre.

 

AKSESORË
Jini unikë dhe elegantë duke dekoruar hapësirën tuaj me pajisje guri të ndryshme dhe fantastike, me cilësi dhe qëndrueshmëri maksimale.

Shërbime

Blloqe dhe pllaka mermeri per prodhim hidrosanitaresh
Blloqe dhe pllaka mermeri per prodhim hidrosanitaresh
Blloqe gelqeror ne shitje
Blloqe gelqeror ne shitje
Blloqe gelqeror shitje me shumice, furnizim
Blloqe gelqeror shitje me shumice, furnizim
Blloqe guri mermeri
Blloqe guri mermeri
Blloqe mermeri per prodhim shkallesh dhe dyshemesh
Blloqe mermeri per prodhim shkallesh dhe dyshemesh
Eksport blloqe guri gelqeror
Eksport blloqe guri gelqeror
Fabrike per prodhim guri te mermerizuar
Fabrike per prodhim guri te mermerizuar
Furnizues mermeri, guri gelqeror
Furnizues mermeri, guri gelqeror
Gur gelqeror per dysheme
Gur gelqeror per dysheme
Gur i mermerizuar per shkalle
Gur i mermerizuar per shkalle
Gur Per fasada
Gur Per fasada
Gure gelqeror i mermerizuar
Gure gelqeror i mermerizuar
Gure gelqeror per fasada te jashtme dhe te brendshme
Gure gelqeror per fasada te jashtme dhe te brendshme
Gure mermeri
Gure mermeri
Mermer per korniza dhe veshje dekoruese mermeri
Mermer per korniza dhe veshje dekoruese mermeri
Mermer per prodhim bankosh
Mermer per prodhim bankosh
Mermer per prodhim pllakash per dysheme
Mermer per prodhim pllakash per dysheme
Mermer per veshje fasadash
Mermer per veshje fasadash
Pllaka mermeri per prodhim lavamanesh
Pllaka mermeri per prodhim lavamanesh
Punime dhe prodhime mermeri per interior dhe eksterior
Punime dhe prodhime mermeri per interior dhe eksterior

Katalogu

Katalog REAL STONE
Katalog REAL STONE

Punë të kryera

Banko guzhine
Banko guzhine
Dysheme sipas kerkeses
Dysheme sipas kerkeses
Kollona dekorative
Kollona dekorative
Oxhak me porosi
Oxhak me porosi
Punim dekorativ
Punim dekorativ
Rafte per dekore
Rafte per dekore
Shkalle mermeri vintage
Shkalle mermeri vintage
Shkalle mermeri
Shkalle mermeri
Soxhorno zyre
Soxhorno zyre
Tavolina per dekor me permasa te ndryshme
Tavolina per dekor me permasa te ndryshme
Tavolina te vogla per dekor
Tavolina te vogla per dekor
Tavoline me porosi
Tavoline me porosi
Tavoline mermeri
Tavoline mermeri
Tavoline zyre me porosi
Tavoline zyre me porosi
Tavoline zyre per dekor
Tavoline zyre per dekor
Shtrim dyshemeje me mermer
Shtrim dyshemeje me mermer
Veshje kolonash me mermer
Veshje kolonash me mermer
Veshje me mermer per mure
Veshje me mermer per mure
Mur dekorativ
Mur dekorativ
Punim dekorativ granit
Punim dekorativ granit
Shtrim me mermer
Shtrim me mermer