Secondary Adv

AllGllas

 

Përshkrimi

Shoqëria AllGllas është një kompani me përgjegjësi të kufizuar e themeluar në vitin 2001. Shoqëria ka dy ortakë me pjesë të barabarta dhe konkretisht: Llambi Roci; Besim Roci. Administrator i kompanisë është zoti Llambi Roci dhe organet drejtuese të shoqërisë janë ortakët dhe administratori i saj. Selia e shoqërisë tani ndodhet në fshatin Ahmetaq të Tiranës, investim të cilin firma e ka bërë së fundmi.

 

Zanafilla e kompanisë nis pas kthimit të zotit Llambi dhe Besim Roci te cilet punuan si emigrante në Greqi po në të njëjtin profil pune. Pas kthimit të tyre, themeluan kompaninë AllGllas shpk. Objekti themelor i kompansië ishte pëpunimi dhe tregtimi i xhamit. Pra bazë për ndërrmarjen ishte iniciativa dhe eksperienca 10 vjecare 1990-2000 ne kete fushe , nëpërmjet punës dhe kualifikimeve të shumta të kryera nga ana e tyre si  dhe trajnimeve të ndryshme.

 

Bazuar në eksperiencën e mësipërme dhe shpirtin e tyre krijues ata vendosen qe te investojnë në fushën e përpunimit dhe tregtimit të produkteve prej xhami për plotësimin e nevojave përherë e në rritje të tregut shqipëtar për këto produkte. Për këtë qëllim ata investuan të gjitha kursimet e tyre në themelimin e kësaj kompanie, duke sjellë teknologjinë e fundit për përpunimin e materialeve të xhamit.

AllGllas shpk me një experience 22 vjecare operon në tregun shqipëtar në fushën e përpunimit dhe tregtimit të produkteve prej xhami.

Aktivitet fillestar i kompanisë është ushtruar në një ambient 600 metër katrorë, më vonë, pas zgjerimit të kompanisë u shtua nevoja për një ambient më të madh me sipërfaqe ndërtimore rreth 4000 metër katror dhe magazinat ne Ahmetaq 3000 m2.

Këto ndërmarrje ndodhen në Rrugen Vore- Fushkruje tek kthesa e Rinasit , në të cilën firma ndodhet edhe sot. Objekti kryesor i kompanisë është prodhimi dhe tregtimi i artikujve të ndryshëm prej xhami të përpunuar, alumini të përpunuar, artikujve të kombinuar prej tyre si edhe import dhe eksporti i këtyreve produkteve.

AllGllas shpk është e vetmja firmë shqiptare e cila ka investuar në Shqipëri në linjën më moderne europiane të prodhimit të xhamave të fasadave strukturale dhe gjysemstrukturale.

Bashkëpunimi më firma prestigjoze si: AGC Glass, Saint-Gobain dhe Guardian Glass i ka dhënë kompanisë AllGllas besueshmëri si në tregun shqipëtar ashtu edhe më gjërë. Nëse kërkoni që të keni një arkitekture moderne dhe nje faturë të ulet të energjisë elektrike këtë ua ofrojnë vetëm produktet e AllGllas. Për një jetë plot drite dhe më të shëndetshme.

Çfarë ofron

Kompania AllGllas shpk ju ofron të gjitha punimet në xham dhe pasqyra. Gjithashtu tek AllGllas do të gjeni të gjithë llojet e xhamave që nga më të thjeshtit deri tek xhamat termik, izolues, vetëlarës;

        Fasada te vazhduara
        Vetrata te ndryshme
        Xhama termik
        Dopjo xham
        Punime te ndryshme ne xham
        Pasqyra
        Perpunim xhami
        Temperim xhami
        Xhama dopiotermik
        Fasada etalbon kompozit
        Dyer dritare alumini
        Parmak dhe shkalle xhami
        Laminim xhami
        Vetrata te Ndryshme
        Punime te ndryshme ne xham
        Punime te ndryshme duralumini.

AllGllas ju ofron shërbim efikas  për cdo dëshirë tuajën, si dhë një transport të garantuar për të gjitha produktet.

Kompania AllGllas realizon projektimin e fasadave që klienti kërkon, më pas bën përpunimin e produktit dhe montimin e tij, duke ju ofruar në këtë mënyrë një shërbim të zbatuar hap pas hapi dhe korrekt. Tek AllGllas do të gjeni atë që gjithmonë keni dëshiruar, efikasitet, ruajtje të energjisë dhe elegancë, të cilën ua ofrojnë vetëm produktet e kompanisë AllGllas.

Shërbime

Dyer xhami me palosje
Dyer xhami me palosje
Fasada etalbon kompozit
Fasada etalbon kompozit
Fasada te vazhduara
Fasada te vazhduara
Laminim xhami
Laminim xhami
Parmak dhe shkalle xhami
Parmak dhe shkalle xhami
Perpunim xhami
Perpunim xhami
Porta me fotoelement
Porta me fotoelement
Punime alumini per dyer dritare
Punime alumini per dyer dritare
Punime plastike
Punime plastike
Punime te ndryshme ne xham
Punime te ndryshme ne xham
Temperim xhami
Temperim xhami
Xham me izolim akustik te larte SGG STADIP SILENCE
Xham me izolim akustik te larte SGG STADIP SILENCE
Xham tripleks per fasade
Xham tripleks per fasade
Xhama akulli
Xhama akulli
Xhama antivandalizem
Xhama antivandalizem
Xhama dopiotermik
Xhama dopiotermik
Xhama Low-E
Xhama Low-E
Xhama me ngjyre
Xhama me ngjyre
Xhama me vetelarje (Vetepastrim)
Xhama me vetelarje (Vetepastrim)
Xhama per pasqyra
Xhama per pasqyra
Xhama per vetrata alumini dhe plastike
Xhama per vetrata alumini dhe plastike
Xhama reflektues
Xhama reflektues
Xhama te lyer me boje me pjekje
Xhama te lyer me boje me pjekje
Xhama te thjeshte 4,6,8, 10,15,20mm
Xhama te thjeshte 4,6,8, 10,15,20mm
Xhama termik per fasada, dritare dhe vetrata
Xhama termik per fasada, dritare dhe vetrata

Katalogu

Katalog AllGllas

Punë të kryera

Banak xhami me porosi
Banak xhami me porosi
Dyer Dritare ne godine banimi
Dyer Dritare ne godine banimi
Dyer xhami ne ambient zyre
Dyer xhami ne ambient zyre
Dyer, dritare dhe fasade xhami ne ndertese
Dyer, dritare dhe fasade xhami ne ndertese
Fasade dyqani
Fasade dyqani
Grila automatike, apartament
Grila automatike, apartament
Kabine dushi flamur punim me porosi
Kabine dushi flamur punim me porosi
Kabine dushi me dyer me hapje
Kabine dushi me dyer me hapje
Kabine dushi me porosi, dyer me rreshqitje
Kabine dushi me porosi, dyer me rreshqitje
Kangjella alumini, punim me porosi
Kangjella alumini, punim me porosi
Kangjella xhami ne ambient lokali
Kangjella xhami ne ambient lokali
Kioske sherbimi, punim fasade xhami sipas projektit
Kioske sherbimi, punim fasade xhami sipas projektit
Melia Hotels
Melia Hotels
Ndarje ambienti zyre me xham
Ndarje ambienti zyre me xham
Parapete xhami per shkalle te brendshme
Parapete xhami per shkalle te brendshme
Parmak xhami per ballkon
Parmak xhami per ballkon
Pasqyre me porosi
Pasqyre me porosi
Punim dekorativ, Xham per rrethim ballkoni
Punim dekorativ, Xham per rrethim ballkoni
Punim strehe xhami
Punim strehe xhami
Punim vetrate xhami sipas projektit
Punim vetrate xhami sipas projektit
Rrethim lokali me kangjella xhami
Rrethim lokali me kangjella xhami
San Pietro Hotel and Residences
San Pietro Hotel and Residences
Sportel sherbimi, ndarje me xham
Sportel sherbimi, ndarje me xham
Strehe xhami sipas porosise
Strehe xhami sipas porosise
Veshje me xham
Veshje me xham
Vetrate xham dhe alumin
Vetrate xham dhe alumin
Xham dekorativ ne kuzhine gatimi
Xham dekorativ ne kuzhine gatimi
Dyer te brendshme xhami
Dyer te brendshme xhami
Giotina statike me led
Giotina statike me led
Melia Hotel, Durres
Melia Hotel, Durres
Parapete xhami, Vlore
Parapete xhami, Vlore
Punim Fasade Xhami Sistemi M6
Punim Fasade Xhami Sistemi M6
Punim parapete xhami per rrethim ballkonesh
Punim parapete xhami per rrethim ballkonesh
Punime ne Vlore
Punime ne Vlore
Shkolla Avni Mula
Shkolla Avni Mula
Xheko Imperial
Xheko Imperial

Certifikime

ALL GLLAS është i certifikuar për: 

 

COOL-LITE ST | PLANISTAR SUN | PLANITHERM 4S | PLANITHERM ULTRA N |
SAINT GOBAIN GLASS INSULATING

 

Procesi i prodhimit