Secondary Adv

ELAL COM

 

Përshkrimi

ELAL COM është një kompani e cila operon në fushën elektrike. E themeluar që prej vitit 1998 dhe me një shtrirje të gjërë në gjithë territorin e Shqiperisë, ajo është sot një ndër shoqëritë lider në prodhimin dhe shpërndarjen e materiale elektrike si në sektorin civil ashtu edhe atë industrial, ofrimin e materialeve të sinjalistikës së ndriçimit, tensionit të ulët, të mesëm dhe të lartë, teknikave dhe sistemeve të automatizimit, etj. Falë stafit të përkushtuar dhe profesional, punët e realizuara nga Elal Com kanë rezultuar gjithmonë të suksesshme dhe jetëgjata. Elal Com është kompania e cila për herë të parë në Shqipëri, ka realizuar një projekt ndriçimi publik më energji të rinovueshme.

Falë përvojës njëzetë vjeçare dhe bashkëpunimit tekniko-profesional të stafit të saj Inxhinierik, Elal Com ka krijuar partneritete të qëndrueshme me kompanitë më të njohura në fushën elektrike, si për shembull Eaton, bTicino, Urmet, Finder, Beghelli, Osram, Legrand etj. Elal Com është e pranishme në sektorin industrial, me furnizimin dhe shpeshherë edhe me zbatimin e projekteve në terren. Aktiviteti përfshin linjat ajrore të Tensionit të Ulët, automatika industriale, panele për kuadro shpërndarje, komandimi dhe për matjen e energjisë elektrike.

Elal Com është gjithashtu e specializuar në sektorin e ndriçimit. Ofron zgjidhjen e përshtatshme në bazë të nevojave dhe kerkesës së klientit, duke përdorur teknologjitë e ndriçimit më të sukseshme, si përshembull teknologjia LED. Qëllimi kryesor i shoqërisë  Elal Com është ofrimi i produkteve cilësore të niveleve bashkëkohore dhe mundësimi i shërbimeve tona nëpermjet një teknologjie të fjalës së fundit, për të plotësuar kërkesat e klienteve, konfort  standarteve perëndimore të produkteve dhe partnerëve të saj. ELALCOM, sjellim në jetë në mënyrë profesionale, të gjitha idetë dhe kërkesat tuaja!

Çfarë ofron

ELAL COM falë shumëllojshmërisë së produkteve që ofron, paisjeve dhe makinerive speciale si dhe stafit të përgatitur profesionalisht, kryen punime dhe instalime cilësore të certifikuara, në sektorin civil dhe industrial, fabrika, linja prodhimi, punishte, objekte familjare, sociale e kulturore, etj. Gjithashtu, ELAL COM operon edhe në kryerjen e punimeve dhe instalimeve në sektorin e  tensionit të mesëm TM 06/10/20/35KV, ndërtimin e linjave ajrore dhe tokësore, instalimin e kabinave elektrike, Transformatorëve, Paneleve TM të kompletuara, etj. Përkushtimi i plotë i stafit, siguron realizimin unik dhe punimet më të mira në këtë fushë.

Elal Com ushtron aktivitetin në furnizim-implementimin e materialeve elektrike dhe të prodhimit, të shtrirë në të gjithë sektorët:

 

Sektori i ndricimit:

- Ndriçim rrugor

- Ndriçim për parqe, sheshe, lulishte

- Ndriçim për banesa, dyqane, hotele

- Ndriçim për zyra dhe ambjente industriale

 

Sektori Civil: 

- Produkte elektrike për vila, shtëpi, pallate/apartamente

- Produkte elektrike për godina biznesi, hotele, dyqane dhe zyra

- Produkte të monitorimit dhe mbrojtjes kundra zjarrit

- Kabllo fuqie dhe të kontrollit

 

Sektori Industrial: 

- Kanalina metalike, plastike dhe aksesorë të ndryshëm

- Panele fuqie dhe panele të matjes së energjisë

- Automatizime dhe mbrojtje përkatëse

- Sistemet e mbrojtjeve nga shkarkimet atmosferike

- Kabllo fuqie dhe të kontrollit

 

Sektori i Tensionit të Mesëm: 

- Kabina transformimi për 06/10/20KV

- Panele për tension të mesëm TM 10/20KV

- Transformator fuqie të thatë dhe me vaj të tensioneve dhe fuqive të ndryshme

- Kabllo bakri dhe alumini për TM 06/10/20KV

- Percjellës alumini dhe bakri për linja TM 06/10/20KV

- Aksesorë per linjat e TM 06/10/20KV

Shërbime

Asistence per projekte ndricimi
Asistence per projekte ndricimi
Konsulence ndricimi
Konsulence ndricimi
Ndricim LED, IND, llamba me Induksion
Ndricim LED, IND, llamba me Induksion
Ndricim per hapesira publike
Ndricim per hapesira publike
Ndricim rrugor dekorativ
Ndricim rrugor dekorativ
Ndricim rrugor Led
Ndricim rrugor Led
Ndricues dhe Panele diellore
Ndricues dhe Panele diellore
Ndricuesa dekorative Led
Ndricuesa dekorative Led
Ndricuesa rrugore
Ndricuesa rrugore
Projektim ndricimi publik
Projektim ndricimi publik
Prozhektore Led
Prozhektore Led
Realizim projekte ndricimi
Realizim projekte ndricimi
Sisteme ndricimi rrugor
Sisteme ndricimi rrugor
Shtylla elektrike ndricimi
Shtylla elektrike ndricimi
Shtylla ndricimi Led klasike
Shtylla ndricimi Led klasike
Kanalina dhe pasarela metalike
Kanalina dhe pasarela metalike
Linja Ajrore TU
Linja Ajrore TU
Morseteri dhe Kapikorda
Morseteri dhe Kapikorda
Priza, Spina Industriale dhe Kuadro Sherbimi
Priza, Spina Industriale dhe Kuadro Sherbimi
Prodhim dhe asemblim panele shperndarje, komandimi, matje
Prodhim dhe asemblim panele shperndarje, komandimi, matje
Materiale elektrike civile
Materiale elektrike civile
Siguresa dhe Portosiguresa
Siguresa dhe Portosiguresa
Sisteme per mbrojtje magnetotermike, diferenciale, mbi-nen tension
Sisteme per mbrojtje magnetotermike, diferenciale, mbi-nen tension
Sisteme per mbrojtjen nga zjarri
Sisteme per mbrojtjen nga zjarri
Sisteme TV
Sisteme TV

Katalogu

Katalog ELAL COM
Katalog ELAL COM
Katalog ELAL COM

Historiku

Themeluar ne vitin 1998, Elal Com, luajti një rol kryesor në zhvillimin e infrastrukturës dhe ndërtimeve te reja në Shqipëri. Falë furnizimit në kohë dhe në mënyre të vazhdueshme me materiale elektrike, të sektorit civil dhe industrial, si dhe me mundësinë e ofrimit të një sërë produktesh të cilësisë ndërkombëtare , Elal Com është shndërruar tashmë në një pikë referimi për profesionistët e fushës, të cilët nuk kërkojnë vetëm cilësi, jetëgjatësi të produkteve, por kanë vizion për të përmbyllur realizime unike dhe të vecanta. Kjo eksperiencë e gjate dhe shumë e suksesshme, falë përkushtimit maksimal, liston ndër të tjera një sërë partnerësh ndërkombëtarë, bashkëpunimi me të cilët ka ardhur si rrjedhoje e misionit tonë kryesor: Sjellja pranë jush e produkteve më të mira dhe cilësore, si dhe ofrimi i një shërbimi të kompletuar me të gjithë elementët e nevojshëm. Faleminderit që jeni me ne, që na besoni dhe që zgjidhni gjithmonë Elal Com!

Punë të kryera

Divjake
Divjake
Farke
Farke
Fier
Fier
Kalaja e Beratit
Kalaja e Beratit
Kavaje
Kavaje
Kucove
Kucove
Lungo Mare, Vlore
Lungo Mare, Vlore
Lushnje
Lushnje
Ndricim ne fushe sportive
Ndricim ne fushe sportive
Ndricim per zone publike
Ndricim per zone publike
Ndricim publik, Bashkia Fier
Ndricim publik, Bashkia Fier
Ndricim rruge inter urbane, Kucove
Ndricim rruge inter urbane, Kucove
Ndricim rrugor, Elbasan
Ndricim rrugor, Elbasan
Projekti i ndricimit me energji diellore, Fier
Projekti i ndricimit me energji diellore, Fier
Rruga e Elbasanit
Rruga e Elbasanit
Rruga e Prushit, Tirane
Rruga e Prushit, Tirane
Sheshi Nene Tereza
Sheshi Nene Tereza
Shetitorja Sarande
Shetitorja Sarande
Vlore
Vlore
Yzberisht
Yzberisht
Zogu i Zi, Tirane
Zogu i Zi, Tirane

Projekte

2009-2010

Projekti me kompaninë Delta në furnizimin dhe implementimin në antenat e Tensionit të Mesëm të Eagle Mobile - Tiranë

 

2009-2011

Projekti me kompaninë Artiel në furnizimin dhe implementimin e nënstacioneve elektrike dhe sistemeve - Tiranë

 

2010-2011

Projekti me kompaninë Huawei (PRC) në furnizimin dhe implementimin e nenstacioneve elektrike dhe sistemeve - Tiranë

 

2010-2011

Projekti me ARRSH, furnizimin dhe implementimin e shtyllave të ndriçimit rrugor në Autostradën Durrës-Kavajë - Durrës

 

2010-2011

Projekti me Bashkinë e Tiranës, furnizimi dhe implementimi i sistemit të ndriçimit në Sheshin Skenderbej - Tiranë

 

2012-2012

Projekti me Bashkinë Vlorë, furnizimi dhe implementimi i sistemit të ndriçimit në Sheshin Pavarësia - Vlorë

 

2012-2013

Implementimi i impianteve elektrike civile dhe industriale për palë të treta - Shqipëri

 

2013-2014

Furnizimi dhe implementimi i nënstacioneve elektrike dhe furnizimi me materiale të tjera elektrike për ÇEZ Shpërndarje Sh.a. - Tiranë

Certifikime

ELAL COM zotëron certifikimet si më poshtë: 

 

- Certifikim ISO 39001:2012, Road Traffic Safety Management

- Certifikim ISO 14001:2015, Environment Management System

Certifikim ISO 45001:2018, Occupational Health & Safety 

Certifikim ISO 9001:2015, Quality Management System

Certifikim ISO 50001:2018

Partnere