Secondary Adv

ZIKA Konstruksion

 

Përshkrimi

“Zika Konstruksion” është një kompani ndërtimi, e cila operon në Shqipëri që nga viti 2000, duke qenë e angazhuar në sipërmarrje ndërtimi nga kompani të mëdha ose investitorë të mëdhenj. Nga viti 2016, “Zika konstruksion” kaloi si një industri individuale, duke u angazhuar në objekte civile, godina banimi, projekte të ndryshme private etj. Kompania jonë ka një fuqi punëtore prej 50 personash, duke përfshirë dhe bordin administrativ, me qendër në Lundër, Tiranë. “Zika Konstruksion” operin kryesisht në qarkun Tiranë, në të gjitha njësitë e saj administrative, duke zbatuar me përpikmëri legjislacionin dhe kodin e punës të shtetit shqiptar, ndërsa nuk përjashtohet angazhimi dhe në qarqe të tjera të vendit.

Çfarë ofron

Zika Konstruksion prej vitit 2000 e angazhuar në sipërmarrje ndërtimi ofron:

-    Punime Germimi
-    Punime Karpentieri
-    Punime Hekurkthimi
-    Punime Betoni
-    Punime Catie
-    Punime Mur Tulle
-    Punime Suvatimi
-    Punime Fasade
-    Punime Sistem Kapote
-    Punime Fasade Ventiluese
-    Punime Pllakash
-    Punime Veshje Dekorative
-    Punime Rikonstrusioni
-    Punime Hidraulike
-    Punime Izolimi
-    Punime Elektrike etj .

Shërbime

Ndertime Vilash me celsa ne dore me te gjithe dokumentacionet e nevojshme
Ndertime Vilash me celsa ne dore me te gjithe dokumentacionet e nevojshme
Ndertim vilash banimi
Ndertim vilash banimi
Godina Banimi 1-3 Kat me 1 Kat Nentoke
Godina Banimi 1-3 Kat me 1 Kat Nentoke
Godina Sherbimi 1 dhe 2 Kat
Godina Sherbimi 1 dhe 2 Kat
Magazine 1 Kat
Magazine 1 Kat
Asfaltim Rrugesh
Asfaltim Rrugesh
Betonime
Betonime
Punime Armature
Punime Armature
Punime Beton Arme
Punime Beton Arme
Punime Betoni
Punime Betoni
Punime Catie
Punime Catie
Punime Druri
Punime Druri
Punime Fasade Ventiluese
Punime Fasade Ventiluese
Punime Fasade
Punime Fasade
Punime gipsi, tavane dhe ndarje
Punime gipsi, tavane dhe ndarje
Punime Hekurkthimi
Punime Hekurkthimi
Punime izolimi, hidroizolimi dhe akustike
Punime izolimi, hidroizolimi dhe akustike
Ndertime Godina Banimi Inidividuale
Ndertime Godina Banimi Inidividuale
Punime Murature
Punime Murature
Punime Mure Tulle
Punime Mure Tulle
Punime Pllakash, Punime hidraulike, Punime elektrike
Punime Pllakash, Punime hidraulike, Punime elektrike
Punime Rikonstrusioni
Punime Rikonstrusioni
Punime Sistem Kapote
Punime Sistem Kapote
Shtrim Pllaka Trotuaresh
Shtrim Pllaka Trotuaresh

Punë të kryera

Asfaltim rruga Haki Shehu
Asfaltim rruga Haki Shehu
Banese indivuale 2 Kat me 1 Kat pjeserisht nentoke
Banese indivuale 2 Kat me 1 Kat pjeserisht nentoke
Godine banimi 1-3 kat me 1 kat nentoke
Godine banimi 1-3 kat me 1 kat nentoke
Godine sherbimi 1 dhe 2 kat
Godine sherbimi 1 dhe 2 kat
Inevitable - Nga Robert Aliaj
Inevitable - Nga Robert Aliaj
Punime catie
Punime catie
Punime magazine 1 Kat
Punime magazine 1 Kat
Punime per pishine dimerore individuale
Punime per pishine dimerore individuale
Vile me 1 Kat Banimi Nentoke dhe 2 kat banimi
Vile me 1 Kat Banimi Nentoke dhe 2 kat banimi