Secondary Adv

EBEZLA SHPK

 

Përshkrimi

Shtëpia e Ulluqeve dhe Profileve të Llamarinës

 

EBEZLA SH.P.K operon në treg që prej disa vitesh, tashmë duke ju ofruar klientëve të saj një shumëllojshmëri produktesh dhe mundësi të shumta ngjyrash.

Shërbejmë si furnizues kryesor për llamarinën, duke ofruar dimensione, trashësi  dhe ngjyra të shumta të llamarinës.

Ofrojmë ulluqe pa shkëputje, ulluqe dhe produkte të tjera të prodhuara nga llamarina, alumini, bakri, inoksi etj, duke ofruar dhe shërbimin e montimit me cmimet më të mira në treg.

Gjithashtu prodhojmë tuba të dimensioneve të ndryshme, duke I plotësuar me brryla dhe aksesorët e tjerë plotësues, si dhe llamarinën e mbulesës në trashësi të ndryshme të llamarines, në gjatësi të ndryshme sipas kërkesave të klientëve tanë.

Kompania jonë gjithashtu merret me përpunimin e telit dhe prodhimin e rrjetave të telit në madhësi dhe gjatësi të ndryshme, prodhuar me telin më të mirë me cmime konkuruese.

Çfarë ofron

Ebezla Shpk - Ulluqe Zari ofron:

-Ulluqe Italiane të cilësisë së parë

-Kthime dhe Kalandrime të ulluqeve

-Ulluqe bakri, alumini, xingato me 12 lloje ngjyrash.

-Ulluqe të gjata pa shkëputje

-Tuba dhe profile llamarinash 

-Brryla dhe aksesorë plotësues

-Llamarinë për veshje

-Rrjeta teli në madhësi dhe gjatësi të ndryshme etj.

Shërbime

Prodhim ulluqesh bakri, alumini, xingate
Prodhim ulluqesh bakri, alumini, xingate
Perpunim dhe prodhim ulluqesh nga llamarina, alumini, bakri, inoksi etj
Perpunim dhe prodhim ulluqesh nga llamarina, alumini, bakri, inoksi etj
Prodhim, montim i ulluqeve metalike, te gjitha llojet
Prodhim, montim i ulluqeve metalike, te gjitha llojet
Prodhim, tregtim dhe montim i ulluqeve metalike pa nderprerje
Prodhim, tregtim dhe montim i ulluqeve metalike pa nderprerje
Prodhim tubash me dimensione te ndryshme
Prodhim tubash me dimensione te ndryshme
Fabrike per prodhimin e llamarines
Fabrike per prodhimin e llamarines
Fabrike per prodhimin e ulluqeve, llamarines, rrjetave te telit dhe tubave
Fabrike per prodhimin e ulluqeve, llamarines, rrjetave te telit dhe tubave
Brryla dhe aksesore te tjere plotesues
Brryla dhe aksesore te tjere plotesues
Furnizues i ulluqeve dhe produkteve te tjera te prodhuara nga alumini, bakri inoksi etj.
Furnizues i ulluqeve dhe produkteve te tjera te prodhuara nga alumini, bakri inoksi etj.
Llamarine mbulese me trashesi te ndryshme sipas kerkeses se klientit
Llamarine mbulese me trashesi te ndryshme sipas kerkeses se klientit
Baker, alumin, inox, llamarine e plastifikuar
Baker, alumin, inox, llamarine e plastifikuar
Rrjeta teli ne madhesi dhe gjatesi te ndryshme
Rrjeta teli ne madhesi dhe gjatesi te ndryshme
Punime llamarine, kthime dhe kalandrime
Punime llamarine, kthime dhe kalandrime
Tregtim te profileve te llamarines me shumellojshmeri ngjyrash
Tregtim te profileve te llamarines me shumellojshmeri ngjyrash
Prodhim tubash per ulluqe
Prodhim tubash per ulluqe
Ulluqe dekorative per punime druri
Ulluqe dekorative per punime druri
Punime llamarine xingato
Punime llamarine xingato
Montim ulluqesh per vila
Montim ulluqesh per vila
Prodhim dhe tregtim baker llamarine
Prodhim dhe tregtim baker llamarine
Furnizues llamarine me dimensione dhe ngjyra te ndryshme
Furnizues llamarine me dimensione dhe ngjyra te ndryshme

Punë të kryera

Montime ulluqesh Shiroke Albania
Montime ulluqesh Shiroke Albania
Punim ulluqesh
Punim ulluqesh
Llamarine per streha lokali
Llamarine per streha lokali
Ulluqe, tuba llamarine dhe aksesore te tjere
Ulluqe, tuba llamarine dhe aksesore te tjere
Ulluqe italiane te perdorura per vile private
Ulluqe italiane te perdorura per vile private
Punime ne Malin e ZI
Punime ne Malin e ZI
Kompleksi Kotorri
Kompleksi Kotorri
Veshje me llamarine, Kamez
Veshje me llamarine, Kamez
Fakulteti UBT (Instituti Kamez)
Fakulteti UBT (Instituti Kamez)
Punime ulluqesh per vila
Punime ulluqesh per vila
Punime Sarande
Punime Sarande
Montim ulluqesh per pallat
Montim ulluqesh per pallat
Montimi ulluku  80 cm
Montimi ulluku 80 cm
Punime montim ulluqesh
Punime montim ulluqesh
Montim ullqesh per shtepi private
Montim ullqesh per shtepi private
Punime llamarine per vile
Punime llamarine per vile
Veshje llamarine
Veshje llamarine
Punime me ulluqe per shtepi private
Punime me ulluqe per shtepi private
Punime nga Ulluqe Zari
Punime nga Ulluqe Zari
Qendra shendetesore ne Peze
Qendra shendetesore ne Peze
Montime ulluqesh per pallate
Montime ulluqesh per pallate
Pallat, ulluqe per kullim ujrash
Pallat, ulluqe per kullim ujrash
Punim ulluk llamarine, rrethim catie shtepie
Punim ulluk llamarine, rrethim catie shtepie
Shtepi guri, rrethim me ulluqe per ujrat e shiut
Shtepi guri, rrethim me ulluqe per ujrat e shiut
Ulluk per ujrat e shiut, vile private
Ulluk per ujrat e shiut, vile private
Ulluk solete ne shtepi private
Ulluk solete ne shtepi private
Vile private, ulluqe per shkarkim ujrash shiu
Vile private, ulluqe per shkarkim ujrash shiu
Montim ulluqe bakri
Montim ulluqe bakri
Punim ulluqesh ne vile private, Bujan
Punim ulluqesh ne vile private, Bujan
Vendosje ulluqesh prej bakri
Vendosje ulluqesh prej bakri