Secondary Adv

Zbogo Trans Shpk

 

Përshkrimi

Zbogo Trans është një kompani transporti mallrash e themeluar në vitin 1994. Kompania fillimisht u vendos në Tiranë, ndërsa shumë shpejt hapi zyrat në Athinë, Greqi, për të përmbushur nevojat dhe kërkesat e klientëve të saj. Duke tregtuar që nga viti 1994, ne ofrojmë vazhdimisht standardet më të larta dhe shërbime cilësore, me përkushtim të plotë ndaj nevojave të klientëve tanë. Bazuar në lëvizjet dhe transportin profesional në të gjithë botën, ne ofrojmë shërbimin dhe njohuritë më të mira të disponueshme sot në të gjitha aspektet e lëvizjes, dërgimit dhe logjistikës. Dega jonë e transportit operon nga Lindja e Largët në territorin e Ballkanit dhe në përgjithësi në të gjithë Evropën, kryesisht midis Greqisë, Shqipërisë, Italisë dhe anasjelltas.

 

Kompania jonë importon dhe eksporton mallra nga ose në Greqi, Shqipëri dhe territorin e Ballkanit dhe nga Lindja e Largët, SHBA dhe në të gjithë botën. Kjo rritje e gjatë e kompanisë sonë, si dhe partneriteti me kompanitë kryesore të transportit, na jep privilegjin për të ofruar çmime konkurruese profesionale dhe transport të sigurt të mallrave. Duke përdorur rrjetet tona mbarëbotërore dhe aftësitë e tyre, qëllimi i Zbogo Trans është të mbështesë të gjitha kërkesat e klientëve. Zbogo Trans është angazhuar për të ofruar shërbime me cilësi të lartë me anë të strategjive tona të tregtimit. Stafi ynë përbën elementin më të rëndësishëm të kompanisë.

Çfarë ofron

-Transport me Kontejner
Kompania jonë punon ekskluzivisht me kompanitë kryesore të transportit detar, në mënyrë që të ketë aftësinë për të ofruar çmime konkurruese dhe siguri në transportin detar të mallrave.

 

-Kamion i plotë
Kompania ofron zyrë zhdoganimi dhe shërbim doganor. Merr çdo mall në zyrë apo kontejnerë të pavarur, grupim,import - eksport, aeroport etj. Gjithashtu perfshin Shërbimin e Transportit Special (STS) 

 

-Organizimi i shërbimeve të grupimit (menaxhimi i grupeve)
Përbën një rol të rëndësishëm në ideologjinë e kompanisë sonë. Ne kemi zhvilluar një sistem pune profesional, bashkëkohor, plotësisht në nevojat e klientëve tanë dhe efektiv, i cili ofron: Një transport derë më derë midis Lindjes së Largët, vendeve të Evropës dhe Ballkanit në të gjithë Greqinë, Shqipërinë dhe Italinë. Gjithashtu ofrojmë magazina që garantojnë sigurinë e produktit para transferimit të tyre. Magazina në Lindjen e Largët, Greqi dhe Shqipëri.

Shërbime

Sherbim transporti mbareboteror
Sherbim transporti mbareboteror
Kompani transporti Shqiperi, Kosove, Maqedoni
Kompani transporti Shqiperi, Kosove, Maqedoni
Kompani per sherbime logjistike
Kompani per sherbime logjistike
Kompani transporti per materiale ndertimi
Kompani transporti per materiale ndertimi
Transport tokesor me trailer frigorifer ne Europe
Transport tokesor me trailer frigorifer ne Europe
Transport detar, shkarkim ne portin e Pireut
Transport detar, shkarkim ne portin e Pireut
Transport grupazh me kontenier
Transport grupazh me kontenier
Transport mallrash ne rruge tokesore brenda dhe jashte vendit
Transport mallrash ne rruge tokesore brenda dhe jashte vendit
Transport me mushama ne Greqi dhe Itali
Transport me mushama ne Greqi dhe Itali
Transport me trailer, me kontenier
Transport me trailer, me kontenier
Kompani per transport kombetar dhe nderkombetar
Kompani per transport kombetar dhe nderkombetar
Transport per paisje spitalore
Transport per paisje spitalore
Transport per makineri qepese
Transport per makineri qepese
Transport me kontenier
Transport me kontenier
Transport per rroba, mermer, elektroshtepiake
Transport per rroba, mermer, elektroshtepiake
Transport grupazh me mushama per Italine dhe Greqi
Transport grupazh me mushama per Italine dhe Greqi
Transport detar
Transport detar
Transport ne te gjithe Europen
Transport ne te gjithe Europen
Import Export ne te gjitha vendet e botes me kontenier
Import Export ne te gjitha vendet e botes me kontenier
Transport per mobilje dhe dru
Transport per mobilje dhe dru
Kompani transporti Shqiperi - Greqi
Kompani transporti Shqiperi - Greqi
Sherbime transporti grupazh dhe ajror
Sherbime transporti grupazh dhe ajror
Kompani transporti per prodhime metalike
Kompani transporti per prodhime metalike
Kompani transporti per lende te pare druri
Kompani transporti per lende te pare druri
Transport me kontenier dhe mushama
Transport me kontenier dhe mushama

Partnere

medcargoarkasmediterranean shippingcosco shippingtcargo trans

Video