Secondary Adv

ETUAL KONSTRUKSION

 

Përshkrimi

E themeluar në vitin 2014, kompania ETUAL ka evoluar nga fillimet e saj modeste për t'u bërë një kompani e madhe në Shqipëri, duke ndihmuar në ndërtimin e  shumë projekteve të spikatura në vend. Në fillimet e kompanisë, themeluesit e ETUAL ndanë një besim se ai mund të ofrojë një qasje krejtësisht të ndryshme, të orientuar nga shërbimi, për industrinë e ndërtimit, duke respektuar parimet e mjeshtërisë, cilësisë dhe integritetit. Është kultura jonë të marrim vendimet e duhura për ju.

Çfarë ofron

Në çdo projekt, Siguria, Cilësia dhe Përsosmëria janë thelbësore për vlerat tona.

 

Etual Konstruksion ofron Paisje Ndertimi dhe Industriale. Realizimi i projekteve të mëdhadhe komplekse kërkon respektimin e standardeve dhe cilësisë më të lartë. Në Etual Construction, ne jemi krenar me realizimin e projekteve më të vështira dhe teknike në lokacionet më sfiduese. Përdorim përvojën dhe aftësitë tona për të zhvilluar zgjidhje inxhinierike inovativatore.

Ne kryejmë punën e rëndë për ju.

"Strukturat jetëgjatë janë të ngirtura mbi themele të forta."

Shërbime

Punime me vinca per transport ne lartesi dhe pesha te renda
Punime me vinca per transport ne lartesi dhe pesha te renda
Trajlera per transport fadroma, eskavatore, rrula etj
Trajlera per transport fadroma, eskavatore, rrula etj
Vinc me kapacitet deri 220 ton
Vinc me kapacitet deri 220 ton
Transport kontenieresh me vinc
Transport kontenieresh me vinc
Transport me vinxh per prodhime celiku
Transport me vinxh per prodhime celiku
Transport me vinxha per konstruksione metalike ne lartesi
Transport me vinxha per konstruksione metalike ne lartesi
Transport me vinxha
Transport me vinxha
Transport mjetesh te renda ndertimi me trajler
Transport mjetesh te renda ndertimi me trajler
Transport per makineri ndertimi
Transport per makineri ndertimi
Transport sisteme kondicionimi te renda ne tarraca
Transport sisteme kondicionimi te renda ne tarraca
Transport strukturash metalike ne kantier
Transport strukturash metalike ne kantier
Vendosje konstruksionesh per stadium
Vendosje konstruksionesh per stadium
Vinca te levizshem me qera
Vinca te levizshem me qera
Vinca me kulle per kantier ndertimi
Vinca me kulle per kantier ndertimi
Vinca me qera per projekte ndertimi
Vinca me qera per projekte ndertimi
Vinca me qera per transport te larte
Vinca me qera per transport te larte
Vinca per punime ne porte detare dhe aeroporte
Vinca per punime ne porte detare dhe aeroporte
Vinca per transport kontenieresh
Vinca per transport kontenieresh
Vinca per transport materialesh ndertimi
Vinca per transport materialesh ndertimi
Vinca per transport traresh metalik per ndertim catie
Vinca per transport traresh metalik per ndertim catie
Vinca per transport tubacione dhe valvula te tonazhit te rende
Vinca per transport tubacione dhe valvula te tonazhit te rende
Vinca per transport tubash te peshave te renda
Vinca per transport tubash te peshave te renda
Vinca te levizshem me qira
Vinca te levizshem me qira
Vinca te levizshem te tonazhit te larte
Vinca te levizshem te tonazhit te larte
Vinca te levizshem
Vinca te levizshem
Vinxha me kosh
Vinxha me kosh
Vinxha per montim konstruksione metalike
Vinxha per montim konstruksione metalike
Vinxha per transport elemente parafabrikat
Vinxha per transport elemente parafabrikat
Vinxha per transport materialesh ndertimi
Vinxha per transport materialesh ndertimi
Vinxha te levizshem me qera
Vinxha te levizshem me qera

Punë të kryera

Adriatic Pipeline
Adriatic Pipeline
Aeroporti Kukesit
Aeroporti Kukesit
Moglice Hydro Power P 4
Moglice Hydro Power P 4
Montimi i mbikalimit per kembesore
Montimi i mbikalimit per kembesore
Porti Detar Vlore
Porti Detar Vlore
Porti i Shengjinit
Porti i Shengjinit
Hidrocentrali Vau i Dejes
Hidrocentrali Vau i Dejes
Kantier ndertimi
Kantier ndertimi
Lezhe
Lezhe
Plazh, Durres
Plazh, Durres
Transport konstrukionesh metalike, Maminas
Transport konstrukionesh metalike, Maminas
Transport me vinc i konstruksioneve metalike
Transport me vinc i konstruksioneve metalike
Transport parafabrikatesh
Transport parafabrikatesh
Transport tubacione dhe konstruksione
Transport tubacione dhe konstruksione
Vendosje ne objekt e elementeve metalike te tonazhit te rende
Vendosje ne objekt e elementeve metalike te tonazhit te rende
Porti i Vlores, Vinca per transport tonazhi te larte
Porti i Vlores, Vinca per transport tonazhi te larte
Transport i materialeve te ndertimit ne kantier
Transport i materialeve te ndertimit ne kantier
Transport konstruksione metalike me vinc
Transport konstruksione metalike me vinc
Transport me vinc ne kantier ndertimi
Transport me vinc ne kantier ndertimi
Sherbim me vinc ne port
Sherbim me vinc ne port
Transport materialesh ne kantier ndertimi
Transport materialesh ne kantier ndertimi

Partnere

tap-etualstatkraftspiecapagsaipemnautiluslimakjan-de-nulgala-etualalbanian-port-operator

Certifkime

Video