Secondary Adv

SSD - Security Solution & Distribution

 

Përshkrimi

SSD - Security Solution & Distribution, u krijua në 27 Tetor 2014 pas një pune disa vjeçare kërkimore. Studiuam tregun botëror e rajonal. Analizuam në detaje kërkesë-ofertën dhe çmimet. Zgjodhëm me kujdes markat dhe produktet që tregtojmë. SSD është distributor zyrtar i DAHUA, i sistemeve te sigurise, IT dhe Telekomunikacionit. Vazhdimisht testojmë çdo element në terren, duke mundësuar për klientelën shërbim cilësor dhe absolutisht inovativ. Gjithçka ofrohet me çmimet më të mira. Krenaria jonë janë stafi i kualifikuar që çojnë përpara këtë kompani.

Misioni ynë

Të ofrojmë produktet më të mira në fushën e sigurisë që si pasojë sigurojnë një jetë më të mirë.

 

Objektivat Parësor

Mbulimi rajonal I tregut në fushën e sigurisë. Standarti më i lartë në rajon i produkteve dhe shërbimit.

 

Vizioni

Emri i I-rë dhe i vetëm që lidhet me produktet e sigurisë. Partneri unik për klientelën.

 

Rruga e zhvillimit

Ne jemi të sigurt drejt zhvillimit. Kjo në sajë të rrugës që kemi nisur dhe kemi zgjedhur të vazhdojmë: “Furnitorët lider botëror dhe shërbimi ynë perfekt”

 

Synimet Afatgjata

- Distributori i vetëm i markave lider në fushën e sigurisë.

- Orientimi i tregut.

- Krijimi i një departamenti implementues rregullator shqiptar

Çfarë ofron

SSD është burimi i juaj i plotë për CCTV, IP Kamera, Video Citofoni, Akses Kontroll, Sistemet e Alarmit të Zjarrit, Anti-Shop Lifting Systems, Sisteme Monitorimi. Nëpërmjet partneriteteve tona strategjike me prodhuesit e klasit botëror, ne kemi ndërtuar katalogun më të plotë të pajisjeve të mbikqyrjes dixhitale dhe produkteve të tjera të sigurisë që janë në dispozicion të tregtarëve dhe profesionistëve të sigurisë në Shqipëri, Maqedoni, Kosovë.

 

Zgjidhjet që SSD ofron

Banka dhe Financa

Zgjidhjet e ofruara nga Dahua Technology për sektorin Bankë Financë, përdorin ristë më të fundit të teknologjisë duke dhënë siguri maksimale në transaksionet bankare dhe në përmirësimin e efiçencës së menaxhimit. Në këtë mënyrë krijoni një klientelë të kënaqur dhe një biznes të suksesshëm.

 

Rezidenca

Sistemi i integruar i Dahuas për Rezidencat, siguron hapsirën ku jetoni duke ju ofruar qetësi maksimale në ambientet tuaja. ANPR (Njohja Autmatike e Targës) për menaxhimin e Hyrje-Daljeve; Zgjedhje manuale e perimetrit të zonës së mbrojtur; Kartë autentike për hyrje të autorizuara; Aplikacion i dedikuar monitorimi live.

 

Dyqane

Sistemi Smart i Dahuas për Qëndra Tregtare, mundëson vëzhgimin dhe ruajtjen e produkteve në ambient duke përmirësuar veprimtarinë e biznesit. Kjo në sajë të funksionit analitik inteligjent të kamerave. Risia sjell mbrojtje ndaj vjedhjeve të konsumatorit dhe vetë stafit; ruajtje të arkës dhe siguri në blerje.

 

Sporte dhe Kohe e Lire

Infrastruktura për ambientet Sportive dhe Argëtimit përballet me një sërë pengesash në siguri, komfort dhe menaxhimin efiçent. Në ndihmë të tyre, Dahua sjell produkte dhe zgjidhje për infrastrukturën e duhur; funksione analitike inteligjente; teknologjinë më të fundit të menaxhimit; VMS të unifikuar për shumë produkte.

Shërbime

Instalime kamera sigurie Dahua
Instalime kamera sigurie Dahua
Kamera monitorimi Full Color Dahua
Kamera monitorimi Full Color Dahua
Kamera vezhgimi panoramike Dahua
Kamera vezhgimi panoramike Dahua
Aksesore per instalime te sistemeve te vezhgimit
Aksesore per instalime te sistemeve te vezhgimit
Regjistrues video dixhital deri 32 kanale
Regjistrues video dixhital deri 32 kanale
Memorie HDD 4, 6, 10 TB per regjistrimet video
Memorie HDD 4, 6, 10 TB per regjistrimet video
Montim sisteme alarmi dhe zjarri
Montim sisteme alarmi dhe zjarri
Sisteme sigurie Wireless
Sisteme sigurie Wireless
Sensore levizjeje, zjarri dhe tymi
Sensore levizjeje, zjarri dhe tymi
Instalime sisteme akses kontrolli per apartamente, hotele, zyra
Instalime sisteme akses kontrolli per apartamente, hotele, zyra
Panele kontrolli Smart per shtepi, apartamente, hotele
Panele kontrolli Smart per shtepi, apartamente, hotele
Kabina Rack per dhoma serveri
Kabina Rack per dhoma serveri
Paisje rrjeti Router Wifi, Switch
Paisje rrjeti Router Wifi, Switch
Sisteme audio, Bokse, Amplifikatore
Sisteme audio, Bokse, Amplifikatore
Bokse murale dhe tavanore
Bokse murale dhe tavanore
Tripod me krahe automatik dhe manual per institucione, aeroporte
Tripod me krahe automatik dhe manual per institucione, aeroporte
Barriera automatike per parkime, vende publike
Barriera automatike per parkime, vende publike
Brava elektronike per hotele, zyra
Brava elektronike per hotele, zyra
Brava smart me wifi, bluetooth, shenje gishti dhe karte
Brava smart me wifi, bluetooth, shenje gishti dhe karte
Dedektues metali per aeroporte, institucione
Dedektues metali per aeroporte, institucione

Punë të kryera

Bariere automatike
Bariere automatike
CCTV Kamera, ambient i jashtem
CCTV Kamera, ambient i jashtem
Instalim kamer me multi sensore ne ambient biznesi
Instalim kamer me multi sensore ne ambient biznesi
Instalimi i kamerave 5MP Full-Color nga Dahua ne katin e pare te pallatit dhe ne ashensore
Instalimi i kamerave 5MP Full-Color nga Dahua ne katin e pare te pallatit dhe ne ashensore
Instalimi i kamerave analoge 5MP nga Dahua
Instalimi i kamerave analoge 5MP nga Dahua
Sistem kamerash Dahua 2 MP Full HD
Sistem kamerash Dahua 2 MP Full HD
Sistem vezhgimi dhe video citofoni ne apartament
Sistem vezhgimi dhe video citofoni ne apartament
Sistem vezhgimi, ambient biznesi
Sistem vezhgimi, ambient biznesi
Videocitofoni ne hyrje pallati
Videocitofoni ne hyrje pallati

Partnere

ssd-acossd-ajaxssd-ayprossd-camboxssd-dahuassd-dorcasssd-ekingenssd-karelssd-rogerssd-teletekssd-zeybekssd-zkteco

Video