Secondary Adv

MR LIGHT

 

Përshkrimi

Mr.Light u krijua në maj të 2019-ës dhe në vitin 2020 u bë pjesë e grupit R&M. Ne synojmë të përmirësojë cilësinë tuaj të jetesës duke ju ofruar ndriçim modern, cilësor dhe ekonomik. Mënyra se si jetojmë, si sillemi dhe si i përdorim shtëpitë tona mund të ketë ndryshuar gjatë 30 viteve të fundit, por gjithsesi shtëpia mbetet streha ku thurim ëndrrat, krijojmë kujtimet dhe gjejmë qetësi.

 

Ndriçimi ndihmon në krijimin e një ambienti mikpritës dhe produktiv duke rritur vlerën estetike të hapësirës. Prodhuesit kryesorë të ndriçimit LED besojnë se ndriçimi perben suksesin për një dizajn të mirë të brendshëm. Ai jo vetëm që ndikon në perceptimin e hapësirës, ambientin dhe gjendjen shpirtërore të njerëzve, por gjithashtu mban një hapësirë të madhe për rritjen e koeficientit të efikasitetit të hapësirës.

 

Ne jemi të përkushtuar maksimalisht që biznesi ynë të jetë i qëndrueshëm, në mënyrë që të ndihmojmë klientët tanë të bëjnë zgjedhje miqësore për planetin në shtëpitë e tyre.

Çfarë ofron

Ndriçimi është një nga elementët më të rëndësishëm të interior design në të gjitha hapësirat. Mr Light ofron për klientët nje ndricim modern, cilësor, dhe ekonomik. Në Showroom-in tonë ju do të gjeni shumëllojshmëri ndricuesash dekorativ, mural, të varur, toke, tavoline, sete ndricuesash etj.

 

Gjithashtu aksesorë të tjerë për të kompletuar ambjentit tuaj të brendshëm si spote, shina, ndricuesa led, shirite led, ndricuesa linear.
Mr light ofron produkte dhe për ndricim të jashtëm, oborre, rrugë si prozhektorë, wallwasher, shirita led etj

Shërbime

Kompani ndricimi
Kompani ndricimi
Ndricuesa mural per ambient te jashtem
Ndricuesa mural per ambient te jashtem
Shitje ndricuesash  mural per biznese, apartamente etj
Shitje ndricuesash mural per biznese, apartamente etj
Ndricuesa te brendshem me permasa te medha
Ndricuesa te brendshem me permasa te medha
Ndricuesa dekorativ te varur per ambiente te brendshme
Ndricuesa dekorativ te varur per ambiente te brendshme
Ndricim me dizajne te ndryshem per sallone
Ndricim me dizajne te ndryshem per sallone
Ndricuesa tavoline per dekor
Ndricuesa tavoline per dekor
Spote ndricimi
Spote ndricimi
Ndricim teknik per rruge
Ndricim teknik per rruge
Ndricuesa toke dekorativ
Ndricuesa toke dekorativ
Ndricuesa per oborre
Ndricuesa per oborre
Aksesore dhe pulte komandimi per ndricim
Aksesore dhe pulte komandimi per ndricim
Ndricim modern dhe produkte cilesore
Ndricim modern dhe produkte cilesore
Ndricim Led per ambiente te  brendshme
Ndricim Led per ambiente te brendshme
Sensore te ndryshem, kuti per sensore dhe aksesore
Sensore te ndryshem, kuti per sensore dhe aksesore
Sete dekorative ndricuesash
Sete dekorative ndricuesash
Shirita Led me permasa te ndryshme
Shirita Led me permasa te ndryshme
Llamba Filament, led etj, me permasa te ndryshme
Llamba Filament, led etj, me permasa te ndryshme
Aksesore per shina ndricimi
Aksesore per shina ndricimi
Ndricim teknik per ambient te brendshem
Ndricim teknik per ambient te brendshem

Punë të kryera

MR LIGHT1648127655
MR LIGHT1648127674
MR LIGHT1648127688
MR LIGHT1648127706
MR LIGHT1648127719
MR LIGHT1648127731