Secondary Adv

VELLEZERIT KOLA

 

Përshkrimi

Vëllezërit Kola shpk operon në tregun vendas që nga viti 2003. Qellimi kryesor i firmes është tregtimi i lëndëve drusore të importuara nga Mali i Zi, Bosnja, Austria, Sllovenia, Gjermania, etj. Tendenca e tyre është të jenë më pranë konsumatorit duke ofruar gjithçka që përfshihet në fushën e ndërtimit por gjithashtu për të përmbushur dhe nevojat e klientit privat duke ofruar mallra të një cilësie të lartë dhe të certifikuar. Kompania merret me tregetimin e lendeve drusore si: binare, derrase, betoforma, derrase dekorative, binare dekorativ etj . Eshte distributor i firmes HASSLACHER NORICA TIMBER.

Çfarë ofron

Eksperience
Prej vitit 2003 ne tregun vendas.

Transport i shpejte
Perhere prane klienteve me transport te garantuar.

Cilesi maksimale
Mallra të një cilësie të lartë dhe të certifikuar.

Shumellojshmeri
Lende drusore si: binare, derrase, betoforma etj.

Shërbime

Import eksport lende drusore
Import eksport lende drusore
Furnizim me lende drusore ne te gjithe Shqiperine
Furnizim me lende drusore ne te gjithe Shqiperine
Furnizim me lende druri per zbatim projektesh
Furnizim me lende druri per zbatim projektesh
Distributor lende druri austriake ne Shqiperi
Distributor lende druri austriake ne Shqiperi
Betofilm Peri
Betofilm Peri
Betoforma te perdorura
Betoforma te perdorura
Trare druri H20 Doka dhe Peri
Trare druri H20 Doka dhe Peri
Betoroforma te verdha per ndertim
Betoroforma te verdha per ndertim
Dru austriak
Dru austriak
Furnizim me kompesata te llojeve te ndryshme
Furnizim me kompesata te llojeve te ndryshme
Furnizim me lende druri austriake
Furnizim me lende druri austriake
Lende druri e stazhinuar Austriake
Lende druri e stazhinuar Austriake
Betoforma te perdorura Peri, Doka
Betoforma te perdorura Peri, Doka
Lende drusore Austriake ne Shqiperi
Lende drusore Austriake ne Shqiperi
Lende drusore Austriake
Lende drusore Austriake
Lende drusore me pakice dhe shumice
Lende drusore me pakice dhe shumice
Lende e pare per ndertim me dru
Lende e pare per ndertim me dru
Magazine per shitje lende drusore
Magazine per shitje lende drusore
Pllaka OSB Kronobuild
Pllaka OSB Kronobuild
Lende druri tavane dysheme Austriake
Lende druri tavane dysheme Austriake
Transport lende druri ne kantier
Transport lende druri ne kantier
Transport lende drusore ne objekt
Transport lende drusore ne objekt
Trare te perdorur DOPJO TI
Trare te perdorur DOPJO TI
Tregti lende drusore
Tregti lende drusore
Lende druri per catia
Lende druri per catia

Partnere

hasslacher

Video

Certifikime

Panairi Bauma 2022