Secondary Adv

Timex

 

Përshkrimi

Timex SHPK, gjetur në vitin 1993 operon në tregun shqiptar, duke ofruar një gamë të gjerë produktesh hidrosanitare për banjo dhe kuzhine. Timex gjithnjë ka në fokus të përmbushi të gjitha nevojat që ka një shtëpi moderne. Varieteti i produkteve tona fillon që prej Mobijeve, WC-ve, Lavamanëve, Bolierëve, Dusheve, Grupe për ndërrim e shumë të tjera. 

 

Misioni

Për krijimin e ambienteve të reja moderne në jetën e gjithësecilit.

 

Vizioni

Të ndryshojmë konceptin mbi arredimin e ambienteve tona me mbizotrimin e Modernes dhe Elegancës.

 

Vlerat

Modern, Cilësi, Thjeshtësi, Elegancë.

Çfarë ofron

Çfarë ofrojmë ne?! Elegancë, Thjeshtësi, Dizajn modern! Eksploroni të gjithë gamën e gjerë të produkteve të Timex: 

 

- Hidrosanitare: WC, Bide, Lavamane, Kabina dushi, Vaska, Boliera.

- Rubineteri: Mix lavamani, Bide, Inkaso dushi, Lavapjate, Kollona dushi.

- Mobilje banjo, Pasqyra, Lavamane.

- Aksesore tualeti, Piantana, Aksesore hotelerie.

- Kaseta Inkaso, Pileta dyshemeje dhe lavamani, Sifona. 

 

Nëse jeni duke kërkuar diçka speciale, jeni në vendin e duhur!

Shërbime

WC klasike tokesore, me kapje ne mur
WC klasike tokesore, me kapje ne mur
WC dyshemeje me cisterna te jashtme uji
WC dyshemeje me cisterna te jashtme uji
Bide tualeti linja moderne dhe klasike
Bide tualeti linja moderne dhe klasike
Dyqan hidrosanitaresh moderne
Dyqan hidrosanitaresh moderne
Lavamane per vendosje mbi mobilje, te integruar
Lavamane per vendosje mbi mobilje, te integruar
Mobilje tualeti dhe rafte
Mobilje tualeti dhe rafte
Grupe dushi inkaso, montim ne mur
Grupe dushi inkaso, montim ne mur
Kollona dushi, salishent
Kollona dushi, salishent
Mishelatore lavapjate, Rubineta me filtra te integruar
Mishelatore lavapjate, Rubineta me filtra te integruar
Mix Bide, rubineta per bide tualeti
Mix Bide, rubineta per bide tualeti
Mix inkaso dushi, grupe dushi
Mix inkaso dushi, grupe dushi
Mix Lavamani inkaso, rubineta mbi mobilje
Mix Lavamani inkaso, rubineta mbi mobilje
Rubineteri per tualete, kuzhina
Rubineteri per tualete, kuzhina
Boliera uji ne madhesi te ndryshme
Boliera uji ne madhesi te ndryshme
Kaseta inkaso tualeti dhe butona
Kaseta inkaso tualeti dhe butona
Piantana, aksesore hotelerie per tualete
Piantana, aksesore hotelerie per tualete
Set aksesoresh tualeti
Set aksesoresh tualeti
Pileta dyshemeje, tualeti dhe tarrace
Pileta dyshemeje, tualeti dhe tarrace
Pileta lavamani inoksi
Pileta lavamani inoksi
Sifona per lavamane
Sifona per lavamane

Katalogu

Katalog Timex
Katalog Timex
Katalog Timex
Katalog Timex
Katalog Timex
Katalog Timex

Punë të kryera

Timex1648136247
Timex1648136264
Timex1648136280
Timex1648136297
Timex1648136324
Timex1648136344
Timex1648136361
Timex1648136384
Timex1648136400
Timex1648136413
Timex1648136429
Timex1648136444

Partnere

timex-adelltimex-bgltimex-crsmarttimex-evimetaltimex-guglielmitimex-guralvittimex-meltimex-primanovatimex-progettotimex-queenswoodtimex-siamp

Video