Secondary Adv

Smart Pack

 

Përshkrimi

Smart Pack është nje kompani e themeluar në 2019, në një treg jo të konsoliduar sa i përket ambalazhit plastik. Një kompani e specializuar në prodhimin dhe përpunimin e ambalazheve të plastikës.

 

Me një eksperiencë 17 vjeçare në tregjet europiane dhe bashkëpunim me kompanitë më serioze në Europë për sa i përket prodhimit të Stretch & Shrink filmit ka bërë të mundur sjelljen e teknologjive dhe një vizion të ri sa i përket paketimit.

 

Vlerat bazë: 

-Fokusimi tek nevojat e klientit

-Të ofrojmë zgjidhje të personalizuara

-Shërbim cilësor dhe të qëndrueshëm

-Miqësorë ndaj mjedisit

-Pasion për të sjellë ide të reja, inovative dhe të qëndrueshme për klientët tanë

-Integriteti, ndershmëria dhe besueshmëria

Çfarë ofron

Produktet tona Stretch film fillojnë nga spesoret 10 my -35 my, produktet Shrink film fillojnë nga spesoret 35 my – 80 my. 

 

Ofrojmë produkte të cilësive të ndryshme duke filluar nga

  • Produkte STD
  • Produkte Power
  • Produkte Super Power

 

Operojmë me teknologjjine më të mirë duke bërë të mundur në këtë mënyrë ofrimin e produkteve më cilësore (pjesa më e madhe e te cilave janë të destinuara për export).

 

Lendet e para qe ofrojme jane: LLDPE, LDPE, HDPE, PET, PVC, ABS, PP, PA, PS, PE

Shërbime

Fabrike prodhimi per strech film te automatizuar dhe manual
Fabrike prodhimi per strech film te automatizuar dhe manual
Amballazhe dhe paketime per export
Amballazhe dhe paketime per export
Ambalazhe plastike
Ambalazhe plastike
Produkte plastike per paketime
Produkte plastike per paketime
Kompani per prodhim dhe exp, stretch filmi
Kompani per prodhim dhe exp, stretch filmi
Plasmase per amballazhe
Plasmase per amballazhe
Plastike e personalizuar per amballazh
Plastike e personalizuar per amballazh
Qese plastike rezistente per paketim paletash
Qese plastike rezistente per paketim paletash
Stretch film per perdorim automatik
Stretch film per perdorim automatik
Stretch film per perdorim manual
Stretch film per perdorim manual
Bobina stretch ose shrink film me permasa dhe ngjyra te ndryshme
Bobina stretch ose shrink film me permasa dhe ngjyra te ndryshme
Prodhim i Stretch dhe Shrink film per amballazhe
Prodhim i Stretch dhe Shrink film per amballazhe
Qese paketimi sipas kerkeses se klientit
Qese paketimi sipas kerkeses se klientit
Rulon per paketime ushqimore
Rulon per paketime ushqimore
Smart Pack Paketime dhe Ambalazhime
Smart Pack Paketime dhe Ambalazhime
Mini Rolls per perdorim manual
Mini Rolls per perdorim manual
Plasmase paketimi ne ngjyra te ndryshme
Plasmase paketimi ne ngjyra te ndryshme
Plastike paketimi Anti UV, Antistatike dhe antikorreziv
Plastike paketimi Anti UV, Antistatike dhe antikorreziv
Stretch film me ngjyra
Stretch film me ngjyra
Stretch film i bardhe
Stretch film i bardhe

Punë të kryera

Smart Pack1649237465
Smart Pack1649237477
Smart Pack1649237492