Secondary Adv

Ideal Hidrosanitare

 

Përshkrimi

Kompania Ideal 1 Shpk, e krijuar që në vitin 2014, është lider në fushen e tregëtimit të paisjeve hidrosanitare, hidraulike, sisteme ngrohje ftohje, rubineteri etj. Kompani bije e firmes Blu Star shpk, e cila është krijuar që në vitin 1992, me vendodhje në Vlore. 

E konsoliduar me vite experiencë, pasqyron seriozitet dhe garanci në shërbimet dhe produktet që ofron, duke ndërthurur me ngjyrë, stil dhe cilësi të lartë të shprehura dhe garantuara në markat më prestigjoze të tregjeve botërore. 

 

Kjo shoqëri pas 23 vitesh experiencë dhe bashkepunim me firmat Italiane, Turke, Greke, Kineze ka fituar cilësi dhe garanci në produktet e saj si në fushën e rubineterive, aksesorëve që i disponon me një gamë të gjerë, hidrosanitareve (pllaka dushi, wc, bide, lavamane, vaska), gabinave të dushit, pasqyrave, boliera etj. 

Me dy showroom-et e saj në Tiranë dhe në Vlore, Ideal Hidrosanitare ofron komoditet në përzgjedhjen e tyre. Ideal shpk me gamën e gjerë të produkteve ofron cdo mundësi për konceptimin e hapësires tuaj. Me ekspozimin e produkteve e bën më të lehte zgjedhjen dhe zgjidhjen e nevojave tuaja. 

Shërbime

Hidrosanitare moderne, klasike
Hidrosanitare moderne, klasike
Lavamane porcelani
Lavamane porcelani
Mobilje per tualete
Mobilje per tualete
Shitje hidrosanitaresh me shumice, pakice
Shitje hidrosanitaresh me shumice, pakice
Wc dhe bide sospezo, murale
Wc dhe bide sospezo, murale
Grupe dushi, Sete dushi
Grupe dushi, Sete dushi
Kabina dushi ne permasa te ndryshme
Kabina dushi ne permasa te ndryshme
Mishelatore te ndryshem, cezma, rubineta
Mishelatore te ndryshem, cezma, rubineta
Vaska hidromasazhi, te thjeshta (quartz dhe resine)
Vaska hidromasazhi, te thjeshta (quartz dhe resine)
Wc tokesore ose tradicionale
Wc tokesore ose tradicionale
Tualete per invalide
Tualete per invalide
Tualete per femije
Tualete per femije
Salishente inkaso dhe te jashtem
Salishente inkaso dhe te jashtem
Aksesore tualeti
Aksesore tualeti
Pasqyra LED
Pasqyra LED
Aspiratore tualeti
Aspiratore tualeti
Boliera dhe dushe
Boliera dhe dushe
Lavapjata inoxi, graniti me grupe te posacme
Lavapjata inoxi, graniti me grupe te posacme
Panele diellore sipas litrave
Panele diellore sipas litrave
Radiatore per ambiente te brendshme, tualeti
Radiatore per ambiente te brendshme, tualeti
Ene zgjerimi dhe tuba
Ene zgjerimi dhe tuba
Kaseta inkaso per WC
Kaseta inkaso per WC
Sisteme ngrohje dhe ftohje
Sisteme ngrohje dhe ftohje
Rakorderi multistrade, xingato, bronzi
Rakorderi multistrade, xingato, bronzi
Tharese profesionale per duar
Tharese profesionale per duar

Punë të kryera

Ideal Hidrosanitare1650630971
Ideal Hidrosanitare1650631061
Ideal Hidrosanitare1650631074
Ideal Hidrosanitare1650631099
Ideal Hidrosanitare1650631113
Ideal Hidrosanitare1650631132
Ideal Hidrosanitare1650631147
Ideal Hidrosanitare1650631167
Ideal Hidrosanitare1650631181
Ideal Hidrosanitare1650631197
Ideal Hidrosanitare1650631215
Ideal Hidrosanitare1650631240
Ideal Hidrosanitare1650631257
Ideal Hidrosanitare1650631269
Ideal Hidrosanitare1650631284
Ideal Hidrosanitare1681818264
Ideal Hidrosanitare1681818276
Ideal Hidrosanitare1681818296
Ideal Hidrosanitare1684915093
Ideal Hidrosanitare1684915120
Ideal Hidrosanitare1684915170
Ideal Hidrosanitare1684915196
Ideal Hidrosanitare1684915206
Ideal Hidrosanitare1684915231
Ideal Hidrosanitare1688627296
Ideal Hidrosanitare1688627314
Ideal Hidrosanitare1688627326
Ideal Hidrosanitare1688627337
Ideal Hidrosanitare1688627353
Ideal Hidrosanitare1688627365

Partnere

ideal-asilideal-clivetideal-cyrasilideal-fornaraideal-goldbanyomideal-italthermideal-marianiideal-remerideal-solimpexideal-kinedoideal-sdr

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ideal.hidrosanitare (@idealhidrosanitare)