Secondary Adv

LION FACADE

 

Përshkrimi

Ne Shtator te vitit 1994, u hodh hapi i pare i themelimit te Kompanise LION FACADE (Luan Hysa Shpk), pas 3 viteve pervoje jashte Shqiperise. Duke qene nga te parat kompani, te cilat filluan dhe zhvilluan aktivitetin e tyre ne fushen e ndertimit te fasadave duralumini si dhe te xhamit, kompania kishte filozofi te ecte me te njejtin hap me zhvillimet teknologjike ne fushen e ndertimit.

 

Kete e ka vertetuar fakti, qe te kjo kompani, do te gjeni jo vetem teknologjine dhe materialet me te fundit per fasadat e te gjitha llojeve, por edhe zgjerim te vazhdueshem te games se sherbimeve e produkteve te saj, duke e bere LION FACADE (Luan Hysa Sh.p.k), nje nga kompanite lider, jo vetem te tregut shqiptar por edhe ne rajon.

 

Me nje staf te trajnuar dhe profesionist, jo vetem teknikisht por edhe per nje marredhenie korrekte me klientet. Se bashku me materialet cilesore te certifikuara per tregun europian, LION FACADE, garanton perfundimin ne kohe dhe me cilesi, te cdo projekti te marre persiper. Sigurisht, qe nuk mund te vazhdosh te qendrosh midis me te mireve, nese sherbimit cilesor nuk i bashkengjiten risite me te fundit te materialeve, teknologjise dhe arkitektures. Garanci per materialet tona jane kompanite, me te cilat bashkepunojme prej shume vitesh, kompani, qe vijne duke u shtuar nga viti ne vit.

Çfarë ofron

Fasada te ventiluara
Fasada te ventiluara me terrakote, pllaka porcelani, panel kompozit dhe HPL (Fibra druri, Cimentato)

Dyer Dritare, Alumini + Plastike
Dyer Dritare, Alumini + Plastike (duralumin te ftohta, termike dhe me veshje druri). Dyer Emergjence antipanik per biznese dhe ambjente publike.

Xhama te gjitha llojet
Floak Clear Glass, Opak, te temperuar dhe harkuar ne furre. Xhama antiplumb, Katedrale, Porta xhami etj. Sisteme te ndarjes se dushit, me hapje dhe rreshkitje.

Fasada Strukturale
Fasada Strukturale, Semi Strukturale, Standarte, Spider dhe Sky Light.

Porta me Rreshkitje
Porta me rreshkitje dhe parkim me xham masiv dhe sisteme gijotine, ngritje automatike per lokale.

Accordion (fizarmonike)
Accordion (fizarmonike) dhe Sisteme ballkonesh me parkim dhe Skorevole.

 

Kangjella
Kangjella me alumin, rrethime xhami, kangjella me xham dhe spidera, parapete xhami.

Grila Duralumin , Plastike , Inkaso
Grila Alumini Tip Taparel (rolo) dhe Persiane.

Veshje Fasadash
Veshje Fasadash me Kompozit, me Terrakokte, HPL, Fibra Cimentato etj.

Sisteme Teleskopike
Sisteme teleskopike dhe Sky Light per pishina, veranda dhe ambjente sportive.

Grila brenda xhamave dopio
Grila brenda xhamave dopio.

Veshje dhe mbulime
Veshje dhe mbulime objektesh me sanduiç.

Sisteme per dushe
Sisteme te ndarjes se dushit, me hapje dhe me rreshkitje.

Sisteme Hijezues(Brisole) dhe Tenda
Sisteme hijezues (Brisole - alumini, duralumin, kompozim). Tenda Xhami me tirante. Tenda dielli me tirante auto elektrike (komandim me telekomande) me ndricim LED, te varura dhe me kembe, Mbulesa pishinash mbulesa teleskopike  ) ( me polikarbonat ose xham , Skylight.

Konstruksione
Konstruksione, kangjella dhe porta hekuri.

Porta Automatike
Porta Automatike Geze dhe Patc dhe Porta xhami me fotoelemente.

Perpunim xhami dhe Shitje
Xhama te temperuar, Xhama tresh, Xhama Dopjo, Dekore ne xham, Vitrazh artistik, Bizhute, Zmuso me Linje robotike.

 

Shërbime

Fasada te ventiluara me pllak qeramike
Fasada te ventiluara me pllak qeramike
Projektim zbatim fasadash xhami
Projektim zbatim fasadash xhami
Punime fasadash xhami dhe alukobond
Punime fasadash xhami dhe alukobond
Punime fasade me alukobond
Punime fasade me alukobond
Zbatim (vendosje) fasade xhami
Zbatim (vendosje) fasade xhami
Dyer dritare plastike imitim druri
Dyer dritare plastike imitim druri
Fasade per objekt multifunksional
Fasade per objekt multifunksional
Furnizim me dritare alumini dhe plastike per objekte ne ndertim
Furnizim me dritare alumini dhe plastike per objekte ne ndertim
Furnizim me dritare persiane ne objekte
Furnizim me dritare persiane ne objekte
Prodhim dyer dhe dritare
Prodhim dyer dhe dritare
Prodhim montim dyer dritare druri
Prodhim montim dyer dritare druri
Prodhim montim dyer dritare plastike PVC
Prodhim montim dyer dritare plastike PVC
Prodhim montim vetrata xhami per lokale, restorante, hotele
Prodhim montim vetrata xhami per lokale, restorante, hotele
Prodhim vendosje dritare me grile inkaso
Prodhim vendosje dritare me grile inkaso
Vendosje dritaresh dhe grila per fasade pallati
Vendosje dritaresh dhe grila per fasade pallati
Kabina dushi me porosi
Kabina dushi me porosi
Kabina dushi me xham rreshqites
Kabina dushi me xham rreshqites
Kabina dushi te te gjitha llojeve
Kabina dushi te te gjitha llojeve
Kangjella inoksi dhe alumini me xham
Kangjella inoksi dhe alumini me xham
Kangjella per shkalle, veranda, lokale, vila etj
Kangjella per shkalle, veranda, lokale, vila etj
Ndarje dushi me xham
Ndarje dushi me xham
Porta xhami fizarmonike
Porta xhami fizarmonike
Porta xhami me rreshkitje
Porta xhami me rreshkitje
Punime xhami per dushe
Punime xhami per dushe
Rrethime xhami
Rrethime xhami
Prodhim tenda pergola me ndricim
Prodhim tenda pergola me ndricim
Sisteme hijezuese alumin
Sisteme hijezuese alumin
Sisteme hijezuese me xham
Sisteme hijezuese me xham
Sisteme hijezuese per lokale
Sisteme hijezuese per lokale
Tenda pergola me tiranda per lokale, restorante, vila, hotele
Tenda pergola me tiranda per lokale, restorante, vila, hotele
Konstruksione metalike per cati
Konstruksione metalike per cati
Konstruksione metalike
Konstruksione metalike
Konstruksione per shtesa dhe dalje nga struktura
Konstruksione per shtesa dhe dalje nga struktura
Ndertim konstruksionesh metalike
Ndertim konstruksionesh metalike
Prodhim konstruksione hijezuese
Prodhim konstruksione hijezuese
Fasada xhami strukturale, gjysem strukturale dhe Sky Light
Fasada xhami strukturale, gjysem strukturale dhe Sky Light
Prodhim pergola automatike per ambiente te jashtme
Prodhim pergola automatike per ambiente te jashtme
Tenda xhami me tirante
Tenda xhami me tirante
Veshje fasadash me kompozit
Veshje fasadash me kompozit
Vetrata xhami sistem gijotine
Vetrata xhami sistem gijotine

Katalogu

Katalog LION FACADE

Punë të kryera

Alba Construction Center
Alba Construction Center
Bar Damzi
Bar Damzi
Bar Restorant Ajsbergu
Bar Restorant Ajsbergu
Coffe Bridge
Coffe Bridge
Denisa Sh.p.k
Denisa Sh.p.k
Denisa shpk
Denisa shpk
Ego Bar
Ego Bar
Euroelektra shpk
Euroelektra shpk
Fasade per godine biznesi
Fasade per godine biznesi
Fasade per kapanon industrial
Fasade per kapanon industrial
Fasade per objekt biznesi
Fasade per objekt biznesi
Fasade per objekt multifunksional
Fasade per objekt multifunksional
Fasade vilash
Fasade vilash
Kangjella per shkalle te brendshme
Kangjella per shkalle te brendshme
Ministria e Drejtesise
Ministria e Drejtesise
Mobileri Alfa
Mobileri Alfa
Policia Bashkiake
Policia Bashkiake
QTU
QTU
Tepelena Sport Center
Tepelena Sport Center
Urban Roots
Urban Roots
Vendosje dritare dhe grila per fasade pallati
Vendosje dritare dhe grila per fasade pallati
Bar Caffe EGO
Bar Caffe EGO
Coffe Bridge
Coffe Bridge
Fasade ne vile private
Fasade ne vile private
Punim fasade xhami, Godine Sherbimi
Punim fasade xhami, Godine Sherbimi
Sistem hijezimi ne ambient biznesi
Sistem hijezimi ne ambient biznesi
Zbatim projekti per fasade pallati
Zbatim projekti per fasade pallati

Video