Secondary Adv

Gesart Home

 

Përshkrimi

Gesart Home është showroomi më i ri në Tiranë, dedikuar Perdeve dhe Grilave. Kemi sjelle për ju me profesionalizëm një koleksion të gjerë të tekstileve për shtëpi, hotele, biznese dhe zyra. Pranë showroomit tonë do të gjeni pëlhurat e perdeve me modele dhe qepje unike, si dhe aksesorët përkates të një stili modern, si dhe klasik.  

Sistemet e hijëzimit të të gjitha llojeve zënë një pjesë të madhe të showroomit tonë. Grilat e  brendshme si: grila të motorrizuara, blackout, sunscreen,  grila veneciane druri, veneciane alumini,  grila vertikale, roller, double roller (zebra), roller me printim të personalizuar, të cilat mund të vendosen në cdo ambient zyre, institucion shtetëror,  klinikë dentare, restorant apo bar, për një ambient sa më komod, privat dhe larg rrezeve të diellit.

Sistemi i shinave të motorrizuara dhe grilave të motorrizuara tërësisht dixhitale, komandim me pult, me smartphone ose me anë të zërit, janë një vlerë shtuar për shtëpinë apo zyrën tuaj për ta bërë atë sa më luxury.

GUESTHOUSE, BUJTINAT, HOTELET, tek ne do të gjejnë produkte tekstile të cilësisë superiore si: carcafë saten, jastëkë, jorganë, rrobdishanë, peshqirë etj. 

 

Montimi i kornizave të perdeve dhe grilave realizohet nga stafi ynë me pajisje të teknologjisë së fundit duke evituar pluhurin në ambientet tuaja. 

 

Ju ftojmë të na vizitoni për të parë nga afër detajet, cilësinë dhe profesionalizmin që na karakterizon.


Shërbime

Grila te brendshme me porosi
Grila te brendshme me porosi
Grila blackout per dhoma hotelesh
Grila blackout per dhoma hotelesh
Grila double roller per bllokim te drites
Grila double roller per bllokim te drites
Grila roller, sunscreen per biznese
Grila roller, sunscreen per biznese
Grila roman shade te brendshme
Grila roman shade te brendshme
Grila te motorrizuara dixhitale
Grila te motorrizuara dixhitale
Grila veneciane druri, alumini
Grila veneciane druri, alumini
Grila vertikale te thjeshta
Grila vertikale te thjeshta
Grila zebra per bare dhe restorante
Grila zebra per bare dhe restorante
Roller te personalizuara me logo
Roller te personalizuara me logo
Dyqan perdesh dhe tylesh
Dyqan perdesh dhe tylesh
Perde me porosi per cdo ambient
Perde me porosi per cdo ambient
Perde per shtepi
Perde per shtepi
Set tyl dhe perde per sallon
Set tyl dhe perde per sallon
Perde klasike per vila, rezidenca
Perde klasike per vila, rezidenca
Perde velvet ne ngjyra te ndryshme
Perde velvet ne ngjyra te ndryshme
Tyl lino me qendisje, thurje
Tyl lino me qendisje, thurje
Aksesore modern per perde
Aksesore modern per perde
Korniza per perde inox, gold, te zeza
Korniza per perde inox, gold, te zeza
Shina te thjeshta per perde
Shina te thjeshta per perde
Shina perdesh te motorrizuara
Shina perdesh te motorrizuara
Tuba per perde model antik, gold, mat
Tuba per perde model antik, gold, mat
Suporte kornizash per perde (mbajtese tubi)
Suporte kornizash per perde (mbajtese tubi)
Unaza per korniza perdesh (modele te ndryshme)
Unaza per korniza perdesh (modele te ndryshme)
Rozeta dhe unaza metalike per perde
Rozeta dhe unaza metalike per perde
Tekstile cilesore per Hotele, Bujtina, Guesthouse
Tekstile cilesore per Hotele, Bujtina, Guesthouse
Peshqira dhe robdishane ne permasa te ndryshme
Peshqira dhe robdishane ne permasa te ndryshme
Mbulesa krevati, jorgane dhe jasteke
Mbulesa krevati, jorgane dhe jasteke
Carcafe pambuku, sateni
Carcafe pambuku, sateni
Letra murale moderne, klasike
Letra murale moderne, klasike

Punë të kryera

Beauty Center Leda
Beauty Center Leda
Grila ne ambiente zyre
Grila ne ambiente zyre
Grila Roller Blinds, Farmaci
Grila Roller Blinds, Farmaci
Grila Roller Sunscreen, Bar Restorant
Grila Roller Sunscreen, Bar Restorant
Grila veneciane druri
Grila veneciane druri
Grile roller, Palester
Grile roller, Palester
Grile zebra, Klinike dentare ne Durres
Grile zebra, Klinike dentare ne Durres
Grile zebra, vendosje ne dritare dhe vetrate
Grile zebra, vendosje ne dritare dhe vetrate
Perde klasike, vendosje ne apartament
Perde klasike, vendosje ne apartament
Perde me porosi, Vile luksoze
Perde me porosi, Vile luksoze
Perde per gazebo, Rolling Hills Residences
Perde per gazebo, Rolling Hills Residences
Perde sipas porosise ne apartament, Rezidenca Kodra e Diellit
Perde sipas porosise ne apartament, Rezidenca Kodra e Diellit
Perde velvet kombinim me tyl, apartament
Perde velvet kombinim me tyl, apartament
Perde velvet, Carnival Store
Perde velvet, Carnival Store
Perde, apartament ne Kavaje
Perde, apartament ne Kavaje
Sistem hijezimi, Ola Dent
Sistem hijezimi, Ola Dent
Vendosje grilash, Anchor Restaurant and Apartments
Vendosje grilash, Anchor Restaurant and Apartments
Vendosje perdesh sipas kerkeses, ambient biznesi
Vendosje perdesh sipas kerkeses, ambient biznesi
FJ Hotel, Sarande
FJ Hotel, Sarande
Grile e jashtme alumini, montuar ne shtepi private
Grile e jashtme alumini, montuar ne shtepi private
Grile zebra me porosi, montuar ne apartament
Grile zebra me porosi, montuar ne apartament
Kombinim tyl me perde saten ne apartament
Kombinim tyl me perde saten ne apartament
Kompletim apartamenti me perde sipas deshires se klientit
Kompletim apartamenti me perde sipas deshires se klientit
Perde GesArt te vendosura ne apartament
Perde GesArt te vendosura ne apartament
Perde ne garderobe
Perde ne garderobe
Perde Velvet, apartament ne kompleksin Kontakt
Perde Velvet, apartament ne kompleksin Kontakt
Roller per dritare, vendosje ne apartament
Roller per dritare, vendosje ne apartament
Tyl lino dhe grile automatike ne shtepi pushimi, Palase
Tyl lino dhe grile automatike ne shtepi pushimi, Palase
Tyl lisho ne dhome gjumi
Tyl lisho ne dhome gjumi
Veneciane druri ne apartament
Veneciane druri ne apartament
Apartament, Komuna e Parisit
Apartament, Komuna e Parisit
FJ Hotel, Sarande
FJ Hotel, Sarande
Grila Double Roller, Mado Tirana
Grila Double Roller, Mado Tirana
Kompletim apartamenti me tekstile
Kompletim apartamenti me tekstile
Perde nga Gesart, Vendosje ne restorant
Perde nga Gesart, Vendosje ne restorant
Sistem Hijezimi, Biblioteka Publike Dritero Agolli ne Fier
Sistem Hijezimi, Biblioteka Publike Dritero Agolli ne Fier

Video