Secondary Adv

Eta Lift

 

Përshkrimi

Zgjidhni ashensorin e duhur për ambientin tuaj!

Zgjidhni Etalift!

 

Etalift operon që nga tetori i viti 2015. Secili antarë i stafit është i çertifikuar për fushën përkatëse. Me anë të seriozitetit të treguar në punë, Etalift është rritur dita ditës duke marrë projekte të rëndësishme përsipër duke përfshire intitucionet më të rëndësishme të vendit tonë.

 

Etalift është e bazuar në cilësinë e produkteve të përdorura, në koston që ka si shërbim dhe kohën e mirmbajtjes. Produktet dhe shërbimi i ofruar lehtësojnë jetën e klientëve tanë. Ne ofrojmë te klientët tanë ide inovative për mirmbajtje dhe modernizim. Ashensorët dhe shkallët elektrike janë prodhuar dhe ndërtuar nën standartet me strikte të cilësisë duke kaluar përgjatë fazave të testimit për tu siguruar që produkti përfundimtar është në gjendje perfekte për klientin tonë.

 

Ne ndihemi të kënaqur ta prezantojmë veten si specialist në Lift ENGINEERING dhe mund të ofrojmë shërbim ekspert ndër të tjera; instalimin, mirëmbajtjen, inspektimin, riparimet dhe modernizimin e çdo ashensori nga ekipi ynë i Inxhinierëve të kualifikuar dhe me përvojë dhe teknikë të trajnuar. Ne i mbështesim klientët tanë në çdo hap të rrugës nga projektimi, prodhimi dhe instalimi deri te mirëmbajtja dhe modernizimi.

EtaLift ndihmon klientët e saj për të menaxhuar levizjen e qetë të njerëzve dhe mallrave nëpër ndërtesat e tyre.Puna e realizuar nga Etalift karakterizohet me cilësi të shkëlqyeshme, besueshmëri dhe siguri të ekzekutimit dhe garanci. Ne shërbejmë në cdo ambient si banesa, tregje me pakice, qendra, spitale, sektorin tregtar etj.

Çfarë ofron

Etalift ofron të gjitha aspektet e inxhinierisë së ashensorëve përfshirë mirëmbajtjen, instalimin, modernizimin, riparimin, opsionin e thirrjes së emergjencës 24 orë ne dite dhe të gjitha shërbimet e tjera të lidhura me ashensorët. Etalift punëson disa nga inxhinierët më me përvojë të ashensorave në vend. Punonjes te cilët  janë të kënaqur me punën e tyre dhe kujdesen për klientët e tyre me profesionalizem.

 

Ne kujdesemi që :

-Siguria juaj të jetë primare

-Të ofrojmë asistencë në kohë reale në çdo ambient që ne punojmë

-Shërbim 24 orë në 7 ditë të javës !

 

Ngjisni pa frike cdo shkalle Etalift!

Ne kujdesemi çdo ditë që përdorimi i ashensorit apo shkallëve elektrike të jetë sa më i sigurt për ju dhe familjarët tuaj!

Shërbime

Kompani projektimi per ashensore
Kompani projektimi per ashensore
Riparime dhe mirembajtje ashensoresh, shkalleve dhe tapeteve elektrike
Riparime dhe mirembajtje ashensoresh, shkalleve dhe tapeteve elektrike
Projektime dhe montime ashensoresh modern
Projektime dhe montime ashensoresh modern
Platforma per njerez me aftesi te kufizuar
Platforma per njerez me aftesi te kufizuar
Ashensore barelash per qendra spitalore
Ashensore barelash per qendra spitalore
Servis ashensoresh
Servis ashensoresh
Ashensore per persona me aftesi te kufizuar
Ashensore per persona me aftesi te kufizuar
Platforma dhe ashensore per makina
Platforma dhe ashensore per makina
Sisteme sigurie per ashensore
Sisteme sigurie per ashensore
Shkalle elektrike per qendra tregtare
Shkalle elektrike per qendra tregtare
Ashensore magazinash per levizjen e mallrave
Ashensore magazinash per levizjen e mallrave
Mirembajtje ashensoresh per institucione te ndryshme shteterore
Mirembajtje ashensoresh per institucione te ndryshme shteterore
Projektim ashensoresh dhe shkallesh elektrike sipas kerkeses se klientit
Projektim ashensoresh dhe shkallesh elektrike sipas kerkeses se klientit
Aksesore te ndryshem per ashensore
Aksesore te ndryshem per ashensore
Modele butonerish per kabina ashensoresh
Modele butonerish per kabina ashensoresh
Tavane dhe dysheme per ashensore
Tavane dhe dysheme per ashensore
Cmontime dhe zevendesime ashensoresh
Cmontime dhe zevendesime ashensoresh
Riparim i aksesoreve dhe pjeseve te demtuara per ashensore
Riparim i aksesoreve dhe pjeseve te demtuara per ashensore
Shkalle dhe tapete elektrike
Shkalle dhe tapete elektrike
Dyer gjysem automatike per ashensore
Dyer gjysem automatike per ashensore
Ekrane LCD dhe butona per ashensore
Ekrane LCD dhe butona per ashensore
Tapete elektrike per qendra komerciale
Tapete elektrike per qendra komerciale
Dyer automatike per ashensore
Dyer automatike per ashensore
Ashensore sherbimi per kuzhina
Ashensore sherbimi per kuzhina
Ashensore dhe platforma industriale
Ashensore dhe platforma industriale
Instalime ashensoresh modern
Instalime ashensoresh modern
Ashensore personal
Ashensore personal
Ashensore per pallate, vila, rezidenca etj
Ashensore per pallate, vila, rezidenca etj
Kabina moderne per ashensore
Kabina moderne per ashensore
Kabina panoramike per ashensore
Kabina panoramike per ashensore

Katalogu

Katalog Eta Lift

Punë të kryera

Ashensor personal, Durres
Ashensor personal, Durres
Cmontim ashensori hidraulik dhe zevendesim me Ashensore Girles, Durres
Cmontim ashensori hidraulik dhe zevendesim me Ashensore Girles, Durres
Flagship, Qender Tregtare Durres
Flagship, Qender Tregtare Durres
Instalim dhe mirembajtje ashensori
Instalim dhe mirembajtje ashensori
Kuvendi Popullor, instalim dhe mirembajtje ashensori
Kuvendi Popullor, instalim dhe mirembajtje ashensori
Ashensor, Lushnje
Ashensor, Lushnje
Mbajtese ashensori, Brryli
Mbajtese ashensori, Brryli
Montim ashensori, Hotel Onufri
Montim ashensori, Hotel Onufri
Montim ashensori, Kombinat
Montim ashensori, Kombinat
Peshkopia, Diber, Albania
Peshkopia, Diber, Albania
Platforme 3000 kg per makina
Platforme 3000 kg per makina
Projekt, Spitali Universitar i Traumes
Projekt, Spitali Universitar i Traumes
Servis ashensori, Dajt
Servis ashensori, Dajt
Shkembi Kavajes
Shkembi Kavajes
Mirembajtje ashensoresh, Spitali Nene Tereza
Mirembajtje ashensoresh, Spitali Nene Tereza
Ashensor vile, Rolling Hills Residences, Tirana
Ashensor vile, Rolling Hills Residences, Tirana
Fakulteti i Infermierise
Fakulteti i Infermierise
Hotel ne Pogradec
Hotel ne Pogradec
Ministria e Financave dhe Ekonomise
Ministria e Financave dhe Ekonomise
Mirembajtje ashensori, Shkoder
Mirembajtje ashensori, Shkoder
Montim ashensor ne pallat banimi
Montim ashensor ne pallat banimi
Montim ashensori per individe me aftesi te kufizuara
Montim ashensori per individe me aftesi te kufizuara
Muzeu Historik Kombetar, Mirembajtje ashensoresh
Muzeu Historik Kombetar, Mirembajtje ashensoresh
Personalizim kabine ashensori
Personalizim kabine ashensori
Qendra tregtare Bluestar
Qendra tregtare Bluestar
Spitali Rajonal Vlore
Spitali Rajonal Vlore
The Crown Hotel Tirana
The Crown Hotel Tirana
Ashensor modern, pallat banimi
Ashensor modern, pallat banimi
Godine multifunksionale, Vendosje ashensori
Godine multifunksionale, Vendosje ashensori
Instalim ashensori ne godine ekzistuese
Instalim ashensori ne godine ekzistuese
Kabine e modernizuar ashensori, me ndricim led
Kabine e modernizuar ashensori, me ndricim led
Montim ashensori, Kabine moderne
Montim ashensori, Kabine moderne
Projektim dhe zbatim projekti, Ashensor ne ndertese
Projektim dhe zbatim projekti, Ashensor ne ndertese
Instalim ashensor panoramik ne vile private
Instalim ashensor panoramik ne vile private