Secondary Adv

KAS SHPK

 

Përshkrimi

Kompania Kas Shpk ofron për tregun shqiptar profile për dyer dritare PVC.  Në bashkëpunim me partneret më të njohur në fushën e sistemve për dyer dritare si Roto, winkhouse, Veka, Akpa kompania ofron për klientët e saj produkte të certifikuara, të sigurisë dhe cilësisë të lartë.

 

Kas Shpk Exporton Importon profile ne Itali, Zvicër, Francë. Me produktet e Kas shpk mund të izoloni shtëpite tuaja nga zhurmat që ju shqetësojnë.

Çfarë ofron

Kompania Kas shpk ofron montime per dyer dritare,sisteme Veka për ndërtimet e reja ose rikonstruksionet, fasada xhami per vila, sisteme per grila, dyer plastike me porosi, dyer te jashtme me panel PVC, aksesore te ndryshem Winkhouse, veka ose Akpa, profile Akpa, grila me mekanizem manual ose automatike.

Shërbime

Profile Gjermane VEKA PVC per Dyer dhe Dritare
Profile Gjermane VEKA PVC per Dyer dhe Dritare
Grila termike Vekavariant 210 me polisterol
Grila termike Vekavariant 210 me polisterol
Sisteme profili PVC dhe aksesore per dyer dhe dritare
Sisteme profili PVC dhe aksesore per dyer dhe dritare
Fasada Xhami Komplet
Fasada Xhami Komplet
Profile VEKA PVC, me Xhama te dyfishte ose trefishte
Profile VEKA PVC, me Xhama te dyfishte ose trefishte
Sisteme grilash
Sisteme grilash
Sisteme per grila, Veka Variant 210
Sisteme per grila, Veka Variant 210
Grila persiane te bardha
Grila persiane te bardha
Grila dhe Dritare termike me izolim te larte
Grila dhe Dritare termike me izolim te larte
Alumin termik Akpa
Alumin termik Akpa
Dyer te jashtme me panel PVC Veka
Dyer te jashtme me panel PVC Veka
Montime per dyer dhe dritare
Montime per dyer dhe dritare
Profile Veka
Profile Veka
Profile Veka per dyer dritare
Profile Veka per dyer dritare
Veka sisteme softline 82 MD
Veka sisteme softline 82 MD
Exporte dhe importe ne Itali, Zvicer, France
Exporte dhe importe ne Itali, Zvicer, France
Xhama Triplex Veka
Xhama Triplex Veka
Aksesore per dyer dhe dritare
Aksesore per dyer dhe dritare
Sisteme Veka me izolim perfekt nga lageshtira dhe zhurmat
Sisteme Veka me izolim perfekt nga lageshtira dhe zhurmat
Dyer per apartamente ne bregdet
Dyer per apartamente ne bregdet
Dyer dritare Pvc per apartamente, zyra, banka, showroom etj
Dyer dritare Pvc per apartamente, zyra, banka, showroom etj
Dritare PVC me aksesoret WinkHaus
Dritare PVC me aksesoret WinkHaus
Sisteme bllok, dritare dhe grila Veka
Sisteme bllok, dritare dhe grila Veka
Aksesoret WinkHaus te sigurt dhe lehtesisht te montueshme
Aksesoret WinkHaus te sigurt dhe lehtesisht te montueshme
Dyer, dritare plastike me porosi
Dyer, dritare plastike me porosi

Punë të kryera

Dritare dyer Veka, Rezidence
Dritare dyer Veka, Rezidence
Dritare, dyer per pallat
Dritare, dyer per pallat
Sisteme Veka per pallate
Sisteme Veka per pallate
Dritare Pvc
Dritare Pvc
Dritare termike, Guardian Glass
Dritare termike, Guardian Glass
Fasada Xhami per vila
Fasada Xhami per vila
Profile Veka per vila
Profile Veka per vila
Profile Veka, Sarande
Profile Veka, Sarande
Sisteme bllok per apartamente
Sisteme bllok per apartamente
Sisteme Veka per apartament
Sisteme Veka per apartament
Dritare dhe vila Veka
Dritare dhe vila Veka
Dere kryesore per apartamentet tuaj ne bregdet
Dere kryesore per apartamentet tuaj ne bregdet
Dere kryesore per shtepi
Dere kryesore per shtepi
Vile Sarande
Vile Sarande
Grila termike Vekavariant, Kosove
Grila termike Vekavariant, Kosove
Kangjella xhami, punim me profile Veka
Kangjella xhami, punim me profile Veka
Rrethim oborri me xham ne vile private
Rrethim oborri me xham ne vile private
Furnizim me dyer dritare Veka, Kompleks rezidencial banimi
Furnizim me dyer dritare Veka, Kompleks rezidencial banimi
Godine banimi, Vendosje dyer dritare Veka
Godine banimi, Vendosje dyer dritare Veka
Rezidenca Kontakt
Rezidenca Kontakt
Veka Profile, Vendosje dritare dhe dyer ne institucion
Veka Profile, Vendosje dritare dhe dyer ne institucion
Vile private, Dritare dhe Dyer sistem Veka
Vile private, Dritare dhe Dyer sistem Veka

Partnere

RotoVekaAkpawink haus