Secondary Adv

ARBA SHPK

 

Përshkrimi

ARBA SHPK  eshte nje kompani tregtare e cila shtrihet ne nje siperfaqe mbi 1500 m2, e themeluar ne Durres ne vitin 1999 nga Z.Arben Dervishi. Kompania  ne fillimet e saja u perkushtua kryesisht ne sektorin e aksesoreve per dyer dhe dritare alumini dhe druri. Politika e kompanise eshte te fuse ne treg aksesoret me cilesore te markave me te famshme europiane. Seriozitet, korrektesi, besueshmeri dhe transparena me klientin, karakterizojne kompanine qe nga fillimet e saja. Studimi i tregut nder vite dhe zhvillimi i vendit ne menyre teper te shpejte ne infrastrukture, solli nevojen per te zgjeruar gamen e sherbimeve duke futur sektorin e automatizimit te dyerve dritareve dhe portave dhe duke futur risi te reja sic eshte dhe sipermarrja e prodhimit te aksesoreve per grila persiane.

ARBA shfaqet gjithmone dinamike dhe ne zgjerim te vazhdueshem, gjithmone ne kerkim te vazhdueshem te futjes se markave lider ne Europe. Gjate viteve aktivitet kompania gezon dhe partneritete te shumta me firma mjaft te njohura si ISEO AGB PRODUCTA OMEC LAVAAL APRIMATIC dhe shume marka te tjera. Kompania jone me vendodhje ne nje pozicion ideal qe lidhet me vendet fqinje fare lehte, ka mundesuar shtrirjen e sherbimeve qe ofrojme edhe jasht kufijve si ne Kosove, Mal i Zi dhe Maqedoni. ARBA shfaqet ne treg gjithmone me risi , inovacione dhe projekte te reja duke diversifikuar cdo dite gamen e sherbimeve dhe shume llojshmerine e zgjedhjes se produktit ideal qe ploteson cdo nevoje qe ka tregu. Filosofia e kompanise tone eshte te vendosi standarte ne ofrimin e produkteve qe ofrojme.

Çfarë ofron

Aksesore per dyer dhe dritare

Kompania jone ofron nje game shume te gjere aksesoresh per dyer dhe dritare per profile te ndryshme alumini, pvc ,druri dhe hekuri.Te gjithe aksesoret qe ofrojme vijne nga perfaqesite e kompanise sone  me partneret tane Italiane.Objektivi yne eshte te sigurojme cilesi maksimale ne produktet qe ofrojme ndaj jemi kujdesur te sjellim markat me cilesore ne tregun europian per tju siguruar garanci mbi cdo produkt qe ofrojme.
1. Aksesore per sistemin me rreshqitje.
2. Aksesore per sistemin me hapje.
3. Aksesore per sistemin me palosje.

 

Aksesore per grila persiane
Mekanizma per persiane. Të gjithë aksesorët janë në të ofruara sipas standarteve më të larta teknlogjike dhe kualitative.
1. Mekanizma per persiane 25’.
2. Mekanizma per persiane 36’.

Guarnicione per dyer dritare dhe fasada
Kompania jone ofron nje game shume te gjere guarnicionesh per profile ne alumin, pvc, dru si dhe ne sektorin industrial.Te gjitha guarncionet qe kompania jone ofron jane te prodhuara nga makineri te teknologjise me te fundit duke bere te mundur te ofrojme produktet me cilesore ne treg rezistente ndaj te gjithe faktoreve atmosferik  ne temperaturat me ekstreme.Kompania jone fale bashkpunimeve me perfaqesuesit tane Italian ofron dhe mundesine e te krijuarit te cdo lloj guarnicioni per sektore te ndryshem.
1. Guarnicione xhami
2. Guarnicione per sistemin termik.
3. Guarnicione per sistemin me hapje.
4. Guarnicione per fasada.
5. Guarnicione per sistemin me palosje.
6. Guarnicione per sektore dhe profile te ndryshme industriale

 

Automatizim
Kompania jone ofron ne tregun Shqiptar te gjithe gamen e firmes prestigjoze Aprimatic eskluzivisht. Per produkte te vecanta, kryejme porosi te cilat vijne brenda 1 jave.
1. Motorra dhe aksesore per grila automatike.
2. Motorra dhe aksesore per qepen automatik.
3. Motorra dhe aksesore per porta me rreshqitje.
4. Motorra dhe aksesore per porta me kanata.
5. Porta me fotoelemente.
6. Motorra dhe aksesore per porta me panele tavanore.
7. Barriera dhe pistona parkimi.

Shërbime

Aksesore dhe kite per dritare alumini dhe plastike
Aksesore dhe kite per dritare alumini dhe plastike
Aksesore xhami dhe druri
Aksesore xhami dhe druri
Brava per dyer alumini
Brava per dyer alumini
Brava per dyer druri
Brava per dyer druri
Brava per porta
Brava per porta
Cilindra dhe dryna per dyer
Cilindra dhe dryna per dyer
Mekanizema per dritare persiane
Mekanizema per dritare persiane
Mekanizma per dritare persiane
Mekanizma per dritare persiane
Persiane fikse dhe te levizshme
Persiane fikse dhe te levizshme
Sisteme mekanizma persiane per dritare
Sisteme mekanizma persiane per dritare
Sisteme persiane per dritare
Sisteme persiane per dritare
Aksesore plastik per dyer dritare
Aksesore plastik per dyer dritare
Gomina per dyer dhe dritare
Gomina per dyer dhe dritare
Gomina Polipropileni, EPDM, Silicon, Najloni
Gomina Polipropileni, EPDM, Silicon, Najloni
Guarnicione alumini
Guarnicione alumini
Guarnicione dhe gomina me shumice dhe pakice
Guarnicione dhe gomina me shumice dhe pakice
Guarnicione italiane EPDM industriale
Guarnicione italiane EPDM industriale
Guarnicione per xhama
Guarnicione per xhama
Guarnicione plastike
Guarnicione plastike
Guarnicione druri
Guarnicione druri
Motorra me rreshqitje
Motorra me rreshqitje
Motorra per porta tavanore
Motorra per porta tavanore
Motorra per porta
Motorra per porta
Motorra per tenda dhe grila
Motorra per tenda dhe grila
Motorra qepeni
Motorra qepeni

Katalogu

Katalog ARBA SHPK
Katalog ARBA SHPK

Partnere