Secondary Adv

J&B Electronics

 

Përshkrimi

Që  prej vitit 1995, J&B Electronics tregton pajisje elektroshtëpiake me shumicë e pakicë. Ne kemi punuar cdo ditë për të lehtësuar jetën e qindra e mijëra konsumatorëve në mbarë Shqiperinë, nëpërmjet teknologjisë. Këtë e kemi arritur duke plotësuar nevojat e tyre për argëtim, komunikim, gatim, siguri dhe shëndet. 

J&B electronics është vendi i duhur për të blere elektroshtëpiaket tuaja, pasi markat më  të  njohura që ne tregtojmë si, e bëjnë  zgjedhjen tuaj më të lehtë. Ne vijmë pranë  jush nëpërmjet dyqaneve J&B Electronics në: Autostradën DR-TR km 5, lagjen “28 Nëntori”, Vlorë dhe dy dyqaneve në lagjen “Vasil Shanto”, Shkodër. 

Duke qenë se jemi një nga kompanitë më të mëdha të tregtimit me shumicë të elektroshtëpiakeve në vend, produktet tona janë prezente në cdo qytet, në  dyqanet e partnerëve tanë aty. Politika e kompanisë tonë është të ndihmojë si konsumatorët e thjeshtë ashtu dhe bizneset e vogla familjare të elektroshëpiakeve ne Shqipëri.

 

J&B Electronics Karakterizohet nga: 

- Cilësia

- Shumëllojshmëria

- Siguria e garancia

- Çmime të ulëta

Çfarë ofron

Tek J&B Electronics do të gjeni cdo pajisje elektro shtëpiake që ju dëshironi:

- Elektroshtepiake Inkaso

- Frigorifera (banak, ngrires, vitrine etj)

- Televizore 

- Lavatrice dhe Tharese rrobash 

- Sisteme Kondicionimi (Kondicionere ECOLUX, ARIELLI, SAMSUNG, LG, DAEWOO)

- Furra, Pjanura, Soba dhe aspiratore

- Elektroshtepiake te vogla (fshesa korrenti, hekur, shtrydhese etj). 

TRANSPORT

Ofrojmë shërbimin e transportit për cdo produkt të porositur në dyqanet tona.

 

GARANCI

Cdo produkt i joni shoqërohet me garancinë përkatëse për cdo klient.

 

ASISTENCË

Ne ofrojmë gjithmonë asistencë për klientët tanë dhe produktet e tyre.

 

SHËRBIM KLIENTI

Ne kujdesemi gjithmonë që klientët tanë të kenë shërbim në cdo moment.

Shërbime

Dyqan elektroshtepiakesh
Dyqan elektroshtepiakesh
Elektroshtepike me shumice
Elektroshtepike me shumice
Pajisje elektro shtepiake inkaso
Pajisje elektro shtepiake inkaso
Tregti me shumice elektroshtepiakesh
Tregti me shumice elektroshtepiakesh
Elektroshtepiake te vogla
Elektroshtepiake te vogla
Elektroshtepiake te gjitha llojeve
Elektroshtepiake te gjitha llojeve
Paisje kuzhine ne shitje
Paisje kuzhine ne shitje
Elektroshtepike te markave te njohura
Elektroshtepike te markave te njohura
Tregtim paisje elektro shtepiake
Tregtim paisje elektro shtepiake
Sete inkaso per gatim
Sete inkaso per gatim
Elektroshtepiake te medha cilesore
Elektroshtepiake te medha cilesore
Paisje gatimi full inkaso
Paisje gatimi full inkaso
Elektroshtepiake me pakice
Elektroshtepiake me pakice
Sisteme kondicionimi mural, dysheme, kollone
Sisteme kondicionimi mural, dysheme, kollone
Aspiratore incaso dhe te jashtem
Aspiratore incaso dhe te jashtem
Friorifera ngrires dhe ftohes
Friorifera ngrires dhe ftohes
Fshesa me korent kapacitete te ndryshme
Fshesa me korent kapacitete te ndryshme
Furra per gatim
Furra per gatim
Hekur rrobash me avull, kaldaje
Hekur rrobash me avull, kaldaje
Lavastovilje inkaso
Lavastovilje inkaso
Lavatrice profesionale per larje, tharje
Lavatrice profesionale per larje, tharje
Pjanura elektrike, me gaz
Pjanura elektrike, me gaz
Televizora Smart LED, LCD
Televizora Smart LED, LCD
Shtrydhese frutash, Blender
Shtrydhese frutash, Blender
Pajisje per kujdes personal
Pajisje per kujdes personal
Boilere te ndryshem per tualete
Boilere te ndryshem per tualete
Frigorifere minibar per apartamente
Frigorifere minibar per apartamente
Grupe dhe rubinete
Grupe dhe rubinete
Lavapjata per kuzhine
Lavapjata per kuzhine
Sisteme qendrore kontrolli per shtepi dhe hotele
Sisteme qendrore kontrolli per shtepi dhe hotele

Partnere

1jb-lg3jb-arielli5jb-gorex6jb-tecnowind7jb-toshiba8jb-aeg9jb-electrolux10jb-masterkitchen11jb-samsung12jb-hitachi13jb-arzum14-jb-philips15jb-bosch16jb-daikin17jb-neff18jb-fulgor19jb-sangiorgio20jb-brawn21jb-aireone22jb-faber23jb-indesit24jb-imetecjb electronics-aristonjb electronics-delonghijb electronics-ecoluxjb electronics-greejb electronics-hisensejb electronics-liebherrjb electronics-rowentajb electronics-schockjb electronics-tefaljb electronics-whirlpool

Video