Secondary Adv

Industrial Air Solution (Atlas Copco Albania)

 

Përshkrimi

INDUSTRIAL AIR SOLUTION shpk është një kompani e fokusuar në industri dhe kryesisht tek zgjidhjet që kanë të bëjnë me ajrin e komprimuar. Falë partnerëve serioz dhe të mirënjohur në nivel botëror, Atlas Copco dhe Festo, bën të mundur ti ofrojë klientëve zgjidhje profesionale dhe cilësore në fushën e ajrit të komprimuar.

 

Portofoli yne i produkteve dhe sherbimeve përbëhet nga pajisje, aksesorë dhe komponentë që prodhojnë, trajtojnë dhe komandojnë ajrin e komprimuar. Në ofrojmë një gamë të gjerë pajisjesh Atlas Copco, si kompresorë me pistonë, me vidë, kompresorë pa vaj (Oil-Free), kompresorë të presionit të lartë si dhe fryrës ajri, pompa vakumi, gjeneratorë azoti dhe oksigjeni etj.

 

Industrial Air Solution është gjithashtu një partner i besueshëm për industrinë tek linjat e prodhimit, falë bashkëpunimit me kompaninë e mirënjohur gjermane Festo, lider në sektorin e automatizimit industrial. Ne japim zgjidhje dhe suport teknik duke ju ofruar komponentë të ndryshëm sipas kërkesave tek linjat tuaja të automatizuara.

Çfarë ofron

Kompania INDUSTRIAL AIR SOLUTION ofron:

•Konsulencë, projektim dhe instalim të kompresorëve duke bër përllogaritjen e konsumit të ajrit në Fabrikën tuaj. 

•Bëjmë audite energjie në lidhje me konsumin e kompresorëve të ajrit, evidentimin e humbjeve të ajrit si dhe një përmirësim të mundshëm në instalimin korrekt të linjës kryesore të shpërndarjes së Ajrit të komprimuar, duke mundësuar rritjen e eficencës dhe uljen e konsumit të energjisë.

•Bëjmë projektim dhe instalim të linjave industriale t ëajrit duke përdorur teknologjinë e re të tubave të aluminit dhe inoksit.

•Në lidhje me trajtimin e ajrit, ofrojmë tharësa ajri industrial dhe një gamë të gjerë filtrash për linjat e ajrit duke garantuar cilsëine e ajrit sipas nevojave të klientit.

•Kemi një gamë të plotë aksesorësh për ajrin e komprimuar, sic janë depozitat, tuba alumini dhe inoksi për shpërndarjen e ajrit me gjithë rakorderinë përkatëse, shkarkues kondense automatik, valvula, elektrovalvula, cilindra pneumatic, sensor të ndryshëm rregulator presioni, tuba plastike ajri të seksioneve të ndryshme për automatizimin e makinerive, kapje të shpejta ajri, etj.

•Ne ofrojmë një shërbim profesional për mirëmbajtje dhe riparim të kompresorëve tëmarkave të ndryshme si dhe kontrata shërbimi për kompresorët tuaj duke bërë të mundur parashikimin vjetor të kostove të mirëmbajtjes.

•Gjithashtu trajtojmë kompresorë dhe tharësa të përdorur.

Shërbime

Asistence teknike Kompresor Ajri
Asistence teknike Kompresor Ajri
Auditim te sistemeve te Ajrit te komprimuar
Auditim te sistemeve te Ajrit te komprimuar
Filtra per Linja Ajri
Filtra per Linja Ajri
Instalim Linja Ajri
Instalim Linja Ajri
Komponente Pneumatik per linjat e prodhimit
Komponente Pneumatik per linjat e prodhimit
Kompresor Ajri Industrial
Kompresor Ajri Industrial
Kompresor Ajri me Qera
Kompresor Ajri me Qera
Kompresor Ajri Oil Free
Kompresor Ajri Oil Free
Kompresor Ajri te revizionuar
Kompresor Ajri te revizionuar
Pjese Kembimi per Kompresor Ajri
Pjese Kembimi per Kompresor Ajri
Projektim i Linjave te Ajrit
Projektim i Linjave te Ajrit
Revizionim i Vides se kompresorit
Revizionim i Vides se kompresorit
Riparim Pistona Ajri
Riparim Pistona Ajri
Riparim Thares Ajri
Riparim Thares Ajri
Rakorderi Ajri
Rakorderi Ajri
Thares Ajri
Thares Ajri
Valvola Solenoid
Valvola Solenoid
Filtra per kompresor Atlas Copco
Filtra per kompresor Atlas Copco
Pistona Elektrik Festo
Pistona Elektrik Festo
Pjese Kembimi Atlas Copco
Pjese Kembimi Atlas Copco
Riparim Vidash per Kompresore
Riparim Vidash per Kompresore
Tuba Spiral Festo
Tuba Spiral Festo
Valvula Sigurie per Vakum Festo
Valvula Sigurie per Vakum Festo
Ventilatore Aksial Industrial
Ventilatore Aksial Industrial
Ventuza  Vakumi Festo
Ventuza Vakumi Festo
Aksesore per ajrin e komprimuar
Aksesore per ajrin e komprimuar
Konsulence, projektim dhe instalim i kompresoreve
Konsulence, projektim dhe instalim i kompresoreve
Mirembajtje parandaluese
Mirembajtje parandaluese
Monitorime diagnostike per kutine e matjes se kursimit te energjise
Monitorime diagnostike per kutine e matjes se kursimit te energjise
Pompa vakumi
Pompa vakumi

Katalogu

Katalog Industrial Air Solution (Atlas Copco Albania)

Punë të kryera

Instalim Blower 30 kW
Instalim Blower 30 kW
Instalim Filter Linje per Ajer te komprimuar
Instalim Filter Linje per Ajer te komprimuar
Instalim i dhomes teknike me kompresore Ajri 37kW me inverter
Instalim i dhomes teknike me kompresore Ajri 37kW me inverter
Instalim Kompresor 55 kW
Instalim Kompresor 55 kW
Instalim Linje Ajri me Tuba Alumini ne Mobileri
Instalim Linje Ajri me Tuba Alumini ne Mobileri
Instalim Linje Ajri me tuba Inoks per stacionin e Gazsjellesit TAP
Instalim Linje Ajri me tuba Inoks per stacionin e Gazsjellesit TAP

Partnere

gimaticcompragpneumaxatlas copcofestoairtacacoventmapro