Secondary Adv

Vellezerit Lama

 

Përshkrimi

Vellezerit Lama, prej shume vitesh prezent ne treg duke ofruar punime te standartit europian te xhamave per cdo kerkese tuajen. Teknologjia e perparuar e perpunimit te xhamit, asistenca teknike e vazhdueshme dhe garancia jane pika kyce e veprimtarise se tyre. Vellezerit Lama vijne prane jush duke ofruar punime xhami per shtepi private, vila, godina civile apo industriale, godina publike dhe jo publike.

Vellezerit Lama marrin persiper cdo kerkese te bizneseve, kompanive apo industrive, gjithashtu plotesojne me se miri cdo kerkese te klienteve individuale ne Shqiperi dhe Kosove. Cdo porosi realizohet ne kohe dhe me profesionalizem nga nje staf i kualifikuar dhe i perkushtuar. Cilesia me e larte ne treg e punimit te xhamit per cdo projekt qe i besohet Vellezerve Lama, madje dhe me cmime konkuruese.

Çfarë ofron

Fusha e veprimtarise se kompanise Vellezerit Lama perfshin: 

 

- Punim Fasada xhami (xham tek ose dopio), 

- Dopio xham termik, 

- Tavolina xhami me porosi,

- Kabina dushi, 

- Pasqyra te personalizuara,

- Arredim argjendarish dhe biznesesh,

- Xhama te temperuar

- Kangjella xhami, 

- Punime Alumini dhe PVC etj.

Shërbime

Punime xhami me porosi
Punime xhami me porosi
Punim xhami ne Shqiperi, Kosove
Punim xhami ne Shqiperi, Kosove
Gdhendje ne xham dhe bombardime
Gdhendje ne xham dhe bombardime
Perpunim xhami
Perpunim xhami
Punime alumin dhe PVC
Punime alumin dhe PVC
Dekore me xham per biznese
Dekore me xham per biznese
Dopio xham termik
Dopio xham termik
Dopio xham
Dopio xham
Dyer xhami
Dyer xhami
Dysheme prej xhami, mbulim pishinash
Dysheme prej xhami, mbulim pishinash
Fasada xhami termike
Fasada xhami termike
Kabina dushi sipas kerkeses
Kabina dushi sipas kerkeses
Kangjella xhami
Kangjella xhami
Objekte dekorative prej xhami
Objekte dekorative prej xhami
Pasqyra te personalizuara
Pasqyra te personalizuara
Prodhim dhe montim fasadash xhami
Prodhim dhe montim fasadash xhami
Prodhim tripla xhamash termoizoluese
Prodhim tripla xhamash termoizoluese
Prodhim xham tek
Prodhim xham tek
Realizim vetrata xhami
Realizim vetrata xhami
Tavolina xhami
Tavolina xhami
Teknika ne xham
Teknika ne xham
Xhama ne ngjyra te ndryshme
Xhama ne ngjyra te ndryshme
Xhama per dyer dhe dritare
Xhama per dyer dhe dritare
Xhama te temperuar
Xhama te temperuar
Zmuso xhami
Zmuso xhami

Punë të kryera

Argjendari Zen Diamond
Argjendari Zen Diamond
Beauty Salon Selvie, Tirane
Beauty Salon Selvie, Tirane
Bujtine ne Shengjergj
Bujtine ne Shengjergj
Chetau Rexhekri, Surrel Tirane
Chetau Rexhekri, Surrel Tirane
Dizenjim, projektim Banak Lokali
Dizenjim, projektim Banak Lokali
Equos Resort Albania
Equos Resort Albania
Fasade Bar Coffee
Fasade Bar Coffee
Klinika Dentare Sinur
Klinika Dentare Sinur
Klinika ES Dent
Klinika ES Dent
La Parisienne Bistro Cafe, Tirane
La Parisienne Bistro Cafe, Tirane
Mark Hotel
Mark Hotel
Miamar Hotel
Miamar Hotel
Olea Residence
Olea Residence
Punim fasade ne Bar Restorant
Punim fasade ne Bar Restorant
Punim fasade xhami, Godine Hotelerie
Punim fasade xhami, Godine Hotelerie
Punime ne vile private
Punime ne vile private
Rezidenca Rainbow
Rezidenca Rainbow
Violeta Aesthetics Salon
Violeta Aesthetics Salon
Ambjent i jashtem lokali, rrethuar me vetrate gijotine
Ambjent i jashtem lokali, rrethuar me vetrate gijotine
Di Vino, Vetrate Gijotine
Di Vino, Vetrate Gijotine
Fasade xhami ne resort pushimi
Fasade xhami ne resort pushimi
Garderobe xhami, Punim me porosi
Garderobe xhami, Punim me porosi
Kabine dushi me porosi dhe pasqyre ne tualet
Kabine dushi me porosi dhe pasqyre ne tualet
Kangjella xhami per ballone
Kangjella xhami per ballone
Pasqyre dhe xham statik dushi
Pasqyre dhe xham statik dushi
Punim sipas projektit, Vetrate xhami me hapje vertikale
Punim sipas projektit, Vetrate xhami me hapje vertikale
Punime ne Pogradec
Punime ne Pogradec
Dream Place Lounge Bar
Dream Place Lounge Bar
Fasade e vazhduar xhami per objektin ne Elbasan
Fasade e vazhduar xhami per objektin ne Elbasan
Fasade objekti sherbimi, Shkoder
Fasade objekti sherbimi, Shkoder
Furnizim me dyer dhe dritare, Elbasan
Furnizim me dyer dhe dritare, Elbasan
Shkalle xhami, Mbeshtetese dhe kangjella
Shkalle xhami, Mbeshtetese dhe kangjella
Punim fasade xhami, Elbasan
Punim fasade xhami, Elbasan
Montim dritare ne kapanon
Montim dritare ne kapanon

Filiale

Filiale: Rruga Agim Qarri, Unaza e Re (Fabrika e Miellit), Tirana, Albania 

Filiale: Prush, Vaqarr, Tirana, Albania

Video