Secondary Adv

KRALI GROUP

 

Përshkrimi

Themeluar në vitin 1996, me seli në Kavajë, ka qëllim prodhimin e lëndës së parë për dyshekë, krevate dhe mobilieri. Në periudha të ndryshme zgjerohet në 2 drejtime të reja: WORLD FOAM and ALB SPUGNA ( FLE FORM ), të cilat përbëjnë shtyllat e veprimtarisë tonë. Qëllimi jonë kryesor është unifikimi i produktit dhe furnizimi i klientëve nga vende të ndryshme si Itali, Greqi, Kosove, Mal I Zi, Serbi etj. Korrektësia jonë dhe dëshira për inovacion, na ka bërë lider në tregun vendas dhe më gjerë.


WORLD FOAM

Elementi i vetëm përbërës i linjave tona, të cilin e importonim deri në vitin 2012, ishte sfungjeri. Varësia nga tregu i jashtëm në elementin kohë dhe cilësi, na bëri të investonim në linjat e prodhimit më inovatore dhe cilësore të kohës. Ne daten 15.12.2012 fillon prodhimin dega me e re e Krali Group WORLD FOAM, e specializuar në prodhim dhe prerje, me apo pa pantograf, të sfungjerëve me dendësi, ngjyra dhe lloje të ndryshme si poliuretan, memory etj, si dhe sustat bonnel. Lenda e parë me prejardhje nga Gjermania. Për të qënë sa më të përditësuar me kerkesat më të larta në parametrat e cilësisë, fillon edhe prodhimi I “pocket spring” me 1,5 dhe 7 zona.

FLE FORM

Themeluar në vitin 1996, është kompania e parë në Shqipëri për prodhimin e dyshekëve të llojeve e përmasave të ndryshme. Deshira jonë për inovacion, ka bërë që ndër vite, të zgjerojmë gamën e prodhimtarive tona duke u bazuar në teknologjitë e fundit te kohes. Duke marrë spunto nga kërkesat, krenohemi për linjat tona të prodhimeve, jo vetëm asaj të dyshekëve e jastëkeve, por edhe të përpunimit të drurit dhe asaj të metalit, të cilat sjellin në treg produkte si krevate, letina, portative, marinare, shezlong etj.

Çfarë ofron

Produkte Cilësore
Materialet tona si Feltra, Ovata, Thermo Ovata, Poliestër dhe Pambuk, të marketuara në periudha të ndryshme, janë me cilësinë më të lartë të mundshme.


Çmim i arsyeshëm
Ne garantojmë çmimin më të mirë në treg për produktet tona.


Dizanj Kreativ
Inxhinierët dhe dizenjuesit tanë punojnë çdo ditë për të krijuar dyshekë që janë estetikisht të bukur dhe të rehatshëm në të njëjtën kohë.

Shërbime

Dysheke dopio antialergjik dhe antibakterial
Dysheke dopio antialergjik dhe antibakterial
Dysheke dopio me poliuretan sfungjer
Dysheke dopio me poliuretan sfungjer
Prodhim dyshekesh dopio
Prodhim dyshekesh dopio
Prodhim dyshekesh poliuretani
Prodhim dyshekesh poliuretani
Prodhim dysheku Memory Foam
Prodhim dysheku Memory Foam
Dysheke Memory Foam
Dysheke Memory Foam
Dysheke tek antialergjik Memory
Dysheke tek antialergjik Memory
Shtresa mbi dysheku antialergjike dhe antibakteriale
Shtresa mbi dysheku antialergjike dhe antibakteriale
Shtresa dysheku dopio Roll
Shtresa dysheku dopio Roll
Shtresa dysheku Roll teke
Shtresa dysheku Roll teke
Jasteke kunder dhimbjes se qafes dhe kokes
Jasteke kunder dhimbjes se qafes dhe kokes
Jasteke Memory Foam antibakterial
Jasteke Memory Foam antibakterial
Jasteke pambuku
Jasteke pambuku
Prodhim jastekesh
Prodhim jastekesh
Prodhim zgara ortopedike
Prodhim zgara ortopedike
Zgara druri per dyshek
Zgara druri per dyshek
Zgara ortopedike me multistrat me strukture hekuri
Zgara ortopedike me multistrat me strukture hekuri
Zgara druri ortopedike per krevat tek
Zgara druri ortopedike per krevat tek
Krevate portativ me hapje mbyllje
Krevate portativ me hapje mbyllje
Prodhim krevatesh marinar
Prodhim krevatesh marinar
Sfungjera per prodhim dyshekesh
Sfungjera per prodhim dyshekesh
Sfungjere drejtkendor per dyshek
Sfungjere drejtkendor per dyshek
Prodhim sfungjeri
Prodhim sfungjeri
Fabrike sfungjeri
Fabrike sfungjeri
Sfungjera per jastek
Sfungjera per jastek
Shtresa lineare sfungjeri
Shtresa lineare sfungjeri
Shtresa per sfungjer dysheku
Shtresa per sfungjer dysheku
Shtresa sfungjeri per shezllon
Shtresa sfungjeri per shezllon
Susta per dyshek
Susta per dyshek
Susta te mbeshtjella per dyshek
Susta te mbeshtjella per dyshek

Katalogu

Katalog KRALI GROUP

Punë të kryera

Grand Hotel Palace Korce
Grand Hotel Palace Korce
Henry Resort
Henry Resort
Hotel Bonita
Hotel Bonita
Hotel Brillant
Hotel Brillant
Hotel Flamingo Korce
Hotel Flamingo Korce
Hotel Orange Dhermi
Hotel Orange Dhermi
Klajdi Resort
Klajdi Resort
Palace Hotel Durres
Palace Hotel Durres
Pishat e Buta Resort
Pishat e Buta Resort
Porta Kavalja
Porta Kavalja
Royal G MAX
Royal G MAX
Furnizim me dysheke dopio dhe tek, Brillant Hotel and SPA
Furnizim me dysheke dopio dhe tek, Brillant Hotel and SPA
Furnizim me dysheke memory, VM Resort and SPA
Furnizim me dysheke memory, VM Resort and SPA
Kompleksi Pishat e Buta, Sfungjere Fle Form
Kompleksi Pishat e Buta, Sfungjere Fle Form
Royal Hotel and Spa, Kompletim me dysheke
Royal Hotel and Spa, Kompletim me dysheke

Certifikime

Certifikata 1

Certifikata 2

Certifikata 3

Certifikata 4

Certifikata 5