Secondary Adv

Atlas Art Stone

 

Përshkrimi

Atlas Art Stone është një nga kompanitë më prestigjioze në vend për punimet artizanale me materiale si guri, graniti, mermeri, druri, kuarze dhe hekur. Të gjitha veprat tona unike të artit janë të punuara me dorë.

 

Me një staf të kualifikuar dhe një eksperiencë 10 vjeçare në treg, kompania jonë ofron një shumëllojshmëri produktesh unike të cilat mund të përdoren për qëllime të dizajnit të jashtëm dhe të brendshëm të ambienteve publike apo private. Duke e pasuruar vazhdimisht koleksionin unik, Atlas ofron një gamë të gjerë produktesh si lavamanë, pllaka dushi, vaska, oxhakë, shkallë, bango kuzhine, pasqyra etj.

Për shkak të materialeve të ndryshme dhe punime 100% me dorë, produktet e Atlas mund të përshtaten me çdo interior design, qoftë ky modern, mesdhetar, kontemporan, skandinav, industrial, minimalist etj.Falë një stafi të kualifikuar dhe me një përvojë të gjatë në treg, Atlas i kushton rëndësi jo vetëm dizajnit të brendshëm, por edhe ambienteve të jashtme.

Skulpturat, nga përmasa të vogla e deri te ato gjigante me lartësi disa metra, i japin identitet çdo hapësire që ka zgjedhur t’ia besojë stilin Atlas. Për momentin ne kemi gjendje mbi 500+ lavamanë dhe me qindra produkte të tjera. Të gjitha janë punuar 100% nga artizanët tanë dhe dëshmojnë klient pas klienti se i kanë rezistuar kohës, qoftë në cilësi ashtu edhe në trend.

Konstruksione Metalike

Atlas Construction është një kompani lider e njohur për shërbimin e saj me cilësi të lartë, ekipin profesional dhe qasjen inovative ndaj konstruksionit metalik. Ne kemi një gamë të gjerë shërbimesh, makineri profesionale dhe një përkushtim ndaj cilësisë dhe sigurisë që na dallon nga konkurrenca. Ne jemi gjithmonë të gatshëm të trajtojmë çdo projekt ndërtimi metalik dhe të ofrojmë rezultatet më të mira të mundshme për klientët tanë.

Shërbime

Gdhendje graniti ne Shqiperi
Gdhendje graniti ne Shqiperi
Gdhendje guri ne Shqiperi
Gdhendje guri ne Shqiperi
Gdhendje ikonash ne mermer
Gdhendje ikonash ne mermer
Gdhendje mermeri me porosi
Gdhendje mermeri me porosi
Gdhendje portretesh ne mermer
Gdhendje portretesh ne mermer
Gdhjendje oxhaku mermeri
Gdhjendje oxhaku mermeri
Oxhaqe me mermer te gdhendur
Oxhaqe me mermer te gdhendur
Oxhaqe me mermer, granit, gure natyral
Oxhaqe me mermer, granit, gure natyral
Punime artizanale mermeri, graniti, guri natyral
Punime artizanale mermeri, graniti, guri natyral
Punime gdhendje mermeri
Punime gdhendje mermeri
Punime kornizash per oxhaqe
Punime kornizash per oxhaqe
Punime mermeri per banaqe lokale, restorante, hotele
Punime mermeri per banaqe lokale, restorante, hotele
Punime per kolona mermeri, graniti, guri me gdhendje
Punime per kolona mermeri, graniti, guri me gdhendje
Skulptura mermeri, graniti, guri me gdhendje
Skulptura mermeri, graniti, guri me gdhendje
Skulptura te gdhendura ne mermer, granit dhe gur
Skulptura te gdhendura ne mermer, granit dhe gur
Gdhendje lavamanesh
Gdhendje lavamanesh
Lavaman graniti me porosi
Lavaman graniti me porosi
Lavaman guri me porosi
Lavaman guri me porosi
Lavaman kuarci me porosi
Lavaman kuarci me porosi
Lavaman me gdhendje
Lavaman me gdhendje
Lavamane mermeri me porosi
Lavamane mermeri me porosi
Lavamane tualeti me porosi
Lavamane tualeti me porosi
Prodhim lavamanesh me kuarc
Prodhim lavamanesh me kuarc
Prodhim lavamanesh te punuar me granit
Prodhim lavamanesh te punuar me granit
Prodhim lavamanesh te punuar me gur natyral
Prodhim lavamanesh te punuar me gur natyral
Prodhim lavamanesh te punuar me mermer
Prodhim lavamanesh te punuar me mermer
Lavamane me gdhendje
Lavamane me gdhendje
Prodhim lavamani me porosi
Prodhim lavamani me porosi
Prodhim lavamani sipas projektit
Prodhim lavamani sipas projektit
Pllaka dushi me porosi
Pllaka dushi me porosi
Fabrike prodhimi per konstruksione metalike
Fabrike prodhimi per konstruksione metalike
Konstruksione metalike per fusha sportive
Konstruksione metalike per fusha sportive
Konstruksione metalike per kapanon
Konstruksione metalike per kapanon
Konstruksione metalike per magazina
Konstruksione metalike per magazina
Asistence teknike per konstruksione metalike
Asistence teknike per konstruksione metalike
Makineri metalpunuese
Makineri metalpunuese
Makineri per perpunim metali
Makineri per perpunim metali
Perpunim hekuri per ndertim
Perpunim hekuri per ndertim
Produkte metali per perdorim te pergjithshem
Produkte metali per perdorim te pergjithshem
Punime dekorative metali
Punime dekorative metali
Rikonstruksion per fabrike prodhimi
Rikonstruksion per fabrike prodhimi
Saldim me elektrode dhe me gaz
Saldim me elektrode dhe me gaz
Saldim per profile metalike
Saldim per profile metalike
Struktura hekuri per kantier ndertimi
Struktura hekuri per kantier ndertimi
Struktura metalike per panele fotovoltaike
Struktura metalike per panele fotovoltaike

Katalogu

Katalog Atlas Art Stone

Punë të kryera

Atlas Art Stone1661433364
Atlas Art Stone1661433433
Atlas Art Stone1661433509
Atlas Art Stone1661433590
Atlas Art Stone1661433624
Atlas Art Stone1661433710
Atlas Art Stone1661433755
Atlas Art Stone1661433793
Atlas Art Stone1711540443
Atlas Art Stone1711540494
Atlas Art Stone1711540510
Atlas Art Stone1711540531
Atlas Art Stone1711540543
Atlas Art Stone1711540569
Atlas Art Stone1711540578
Atlas Art Stone1711540597
Atlas Art Stone1711540605
Atlas Art Stone1711540730
Atlas Art Stone1711629959
Atlas Art Stone1711630032
Atlas Art Stone1711630055
Atlas Art Stone1711630075
Atlas Art Stone1711630099
Atlas Art Stone1711630124
Atlas Art Stone1711630134
Atlas Art Stone1711630150
Atlas Art Stone1711630163

Punimi artizanal i gurit, mermerit, granitit etj.