Secondary Adv

BRAKA GIPS

 

Përshkrimi

Me një eksperiencë të gjatë në fushën e ndërtimit, punime e gipsi dhe punime finiture, Braka Gips ofron punime gipsi për apartamente, vila, zyra, lokale, restorante, hotele, dyqane, qëndra tregtare dhe cdo lloj hapsire. Ofrojme cilësi dhe çmime konkuruese.

- Punime finiture (Lyerje, Suvatim,e Patinime)
- Punime gipsi dekorative
- Tavane te varura prej gipsi
- Mure ndare prej gipsi
- Vendosje korniza dekorative per tavane dhe mure
- Montime te dekoreve allcive
- Modelime te personalizuara sipas projekteve te arkitekeve
- Zbatim punimesh ndertimi sipas projekteve te arkitekteve

 

Ju ofrojmë klientëve materiale cilesore dhe te certifikuara sipas standarteve me te larta. Tek Braka Gips do te gjeni Korrektesi, Shpejtësi dhe Garanci per punimet dhe produktet tona.

Shërbime

Furnizim me materiale izolimi ne objekt
Furnizim me materiale izolimi ne objekt
Furnizim ne objekt me pllaka gipsi dhe cimentato
Furnizim ne objekt me pllaka gipsi dhe cimentato
Izolime te brendshme dhe te jashtme
Izolime te brendshme dhe te jashtme
Kompani nenkontraktuese per punime ndertimi
Kompani nenkontraktuese per punime ndertimi
Lyerje te brendshme dhe te jashtme te mureve
Lyerje te brendshme dhe te jashtme te mureve
Lyerje, Patinime, Suvatime, Izolim fasade
Lyerje, Patinime, Suvatime, Izolim fasade
Ndertim mure ndares per hapsira te brendshme
Ndertim mure ndares per hapsira te brendshme
Ndertim vilash komplet
Ndertim vilash komplet
Ndertim vilash me celsa ne dore
Ndertim vilash me celsa ne dore
Nenkontraktor per punime ndertimi
Nenkontraktor per punime ndertimi
Projektim zbatim punimesh ndertimi per hapsira biznesesh
Projektim zbatim punimesh ndertimi per hapsira biznesesh
Punime gipsi dekorative
Punime gipsi dekorative
Punime izolimi per fasada
Punime izolimi per fasada
Punime per tavane gipsi
Punime per tavane gipsi
Punime rifiniture fasade per projekte ndertimi
Punime rifiniture fasade per projekte ndertimi
Punime rifiniture te jashtme
Punime rifiniture te jashtme
Punime tavanesh te varura dhe ndarje me gips
Punime tavanesh te varura dhe ndarje me gips
Punime te ndryshme ndertimi per dyqane
Punime te ndryshme ndertimi per dyqane
Restaurime godinash
Restaurime godinash
Rikonstruksion banjosh
Rikonstruksion banjosh
Rimodelime te brendshme ambjenti
Rimodelime te brendshme ambjenti
Sisteme ndarje hapsirash me mure gipsi
Sisteme ndarje hapsirash me mure gipsi
Zbatim punimesh ndertimi per lokale, restorante, hotele
Zbatim punimesh ndertimi per lokale, restorante, hotele
Zbatim punimesh per apartamente
Zbatim punimesh per apartamente
Zbatim punimesh te brendshme per apartamente vila
Zbatim punimesh te brendshme per apartamente vila
Punime gipsi dhe finiture per dhoma gjumi
Punime gipsi dhe finiture per dhoma gjumi
Struktura gipsi per kuzhina
Struktura gipsi per kuzhina
Veshje dekorative gipsi per ambiente  te brendshme
Veshje dekorative gipsi per ambiente te brendshme
Veshje gipsi per bare dhe restorante
Veshje gipsi per bare dhe restorante
Zbatim punimesh me gips per qendra tregtare
Zbatim punimesh me gips per qendra tregtare
Dekor me gips per salla eventesh
Dekor me gips per salla eventesh
Korniza dhe dekore gipsi per shtepi, vila, apartamente
Korniza dhe dekore gipsi per shtepi, vila, apartamente
Mure ndarese me gips
Mure ndarese me gips
Ndertim me sisteme te thata gipsi
Ndertim me sisteme te thata gipsi
Punime gipsi per apartamente
Punime gipsi per apartamente

Punë të kryera

Lyerje muresh me boje dekorative
Lyerje muresh me boje dekorative
Lyerje, Patinime, Suvatime, Tavane te varura per apartament
Lyerje, Patinime, Suvatime, Tavane te varura per apartament
Punime gipsi, finiture, shtrime, per showroom
Punime gipsi, finiture, shtrime, per showroom
Punime ndertimi interior
Punime ndertimi interior
Punime ndertimi per dyqane
Punime ndertimi per dyqane
Punime ndertimi te pergjithshme per vile 2 kateshe
Punime ndertimi te pergjithshme per vile 2 kateshe
Punime ndertimi tek FlorFarma
Punime ndertimi tek FlorFarma
Punime per izolim dhe lyerje fasade
Punime per izolim dhe lyerje fasade
Punime per ndertim vile (Shtepi private)
Punime per ndertim vile (Shtepi private)
Punime si nenkontraktor per projekt ndertimi
Punime si nenkontraktor per projekt ndertimi
Punime te brendshme sipas projektit
Punime te brendshme sipas projektit
Punime te ndryshme konstruksioni
Punime te ndryshme konstruksioni
Punime vilash
Punime vilash
Restaurime te brendshme per apartaent
Restaurime te brendshme per apartaent
Vendosje sistem kapote per fasade
Vendosje sistem kapote per fasade
Zbatim punime ndertimi per dyqan rrobash Elisabeta Franchi
Zbatim punime ndertimi per dyqan rrobash Elisabeta Franchi
Zbatim punime ndertimi per lokal sipas arkitektit
Zbatim punime ndertimi per lokal sipas arkitektit
Zbatim punimesh ndertimi ne kompleks banimi Gener 2
Zbatim punimesh ndertimi ne kompleks banimi Gener 2
Zbatim punimesh ndertimi te brendshme per dyqan
Zbatim punimesh ndertimi te brendshme per dyqan
Zbatim punimesh te brendshme per bar restorant
Zbatim punimesh te brendshme per bar restorant
Zbatim punimesh te pergjithshme per projekte ndertimi
Zbatim punimesh te pergjithshme per projekte ndertimi
Dekor i brendshem ne apartament me gips dhe allci
Dekor i brendshem ne apartament me gips dhe allci
Punime ndertimore dhe gipsi ne apartament, Dhome gjumi
Punime ndertimore dhe gipsi ne apartament, Dhome gjumi
Realizim punime gipsi ne dhome gjumi
Realizim punime gipsi ne dhome gjumi
Realizim tavane gipsi ne dhome gjumi
Realizim tavane gipsi ne dhome gjumi
Rainbow Center, Tirane
Rainbow Center, Tirane
Book Builiding Tirana
Book Builiding Tirana