Secondary Adv

ERMIR SHPK

 

Përshkrimi

ERMIR SHPK eshte nje kompani me nje eksperience tridhjete vjecare ne tregun shqiptar, ne fushen e ndertimit dhe tregtimit te materialeve te ndertimit, prodhimit te zgarave te hekurit, transportit dhe logjistikes, etj. Qe nga fillimi fokusi kryesor i kompanise kane qene gjithmone klientet, duke rezultuar ne rritjen e kompanise ne vite dhe relata afatgjata me klientet dhe furnitoret tane.


Në vitin 2012 kompania investoi në makineri për prodhimin e produkteve dytësore të çelikut. Me këtë investim Ermir është bërë një nga prodhuesiet kryesore ne Shqiperi e Zgarave te hekurit ose Plegmave me diameter hekuri nga 4.0mm në 10mm. Me kuadrat 100mmx100, 150x150, 200x200, dhe 250x300. Gjithashtu prodhohen edhe zgara ne baze te kerkeses se klientit.        

Gjithashtu, produktet te tjera qe tregohen nga kompania jane: hekuri i ndertimit, çimento rifuzho ose të ambalazhuar, tulla, tjegulla dhe materiale të tjera ndërtimi.

Çfarë ofron

Zgara Hekuri (Plegma)

Jane nje komponent kyc ne perforcimin e strukturave te betonit. Te prodhuara me hekur te terhequr ne te ftohte i standarit SAE 1010, zgarat(plegmat) ofrojne disa avantazhe:
- Cilesi te larte.
- Permiresimi i efikasitetit dhe produktivitetit ne kantier duke qene se kerkojne me pak punetore.
- Mundesi e vogel e difekteve ne hekur duke qene se ka kaluar ne procese te ndryshme prodhimi.
- Ofron dimensione te precize duke e ulur mundesine e gabimeve.
- Kohe & kosto me e ulet ne ndertim.
- Siperfaqe betoni shume me te paster.
- Ngjitje ekselente me betonin dhe qendrojne statike.x

 

Tregtimi i materialeve te ndertimit

Ky sherbim ka qene esencial për suksesin tone nder vite. Tek ne mund te gjeni nje game te gjere produktesh, si :
- Cimento
- Hekur    
- Zgara Hekuri
- Beton
- Inerte
- Tulla
- Tjegulla
- Blloqe betoni
- Pllaka shtrimi
- Parkete
- Lende druri te reja & te perdorura
- Skeleri etj.

 

Projektim dhe Ndertim

Mund t’ju ndihmojme qe nga fillimi i projektit deri ne perfundim; Qe nga menaxhimi i dokumentave, projektimi deri ne ndertim; Nje sherbim all-inclusive, ku kenaqesia e klientit eshte gjithmone fokusi jone.

Shërbime

Zgara ndertimi te parafabrikuara
Zgara ndertimi te parafabrikuara
Zgara celiku perforcuese per ndertim
Zgara celiku perforcuese per ndertim
Zgara ndertimi te salduara
Zgara ndertimi te salduara
Zgara per kollona dhe trare
Zgara per kollona dhe trare
Zgara per ndertimim te certifikuara
Zgara per ndertimim te certifikuara
Zgara per stafa
Zgara per stafa
Furnizim me shufra hekuri dhe armature ne objekt
Furnizim me shufra hekuri dhe armature ne objekt
Shufra hekuri dhe armature per ndertim
Shufra hekuri dhe armature per ndertim
Furnizim me materiale ndertimi per ndertim objekti
Furnizim me materiale ndertimi per ndertim objekti
Investitor dhe nenkontraktor ne ndertime civile
Investitor dhe nenkontraktor ne ndertime civile
Kompani per zbatim punimesh ndertimi
Kompani per zbatim punimesh ndertimi
Ndertim komplekse vilash
Ndertim komplekse vilash
Ndertim objekte banimi
Ndertim objekte banimi
Ndertime civile
Ndertime civile
Projekte ndertimi banimi
Projekte ndertimi banimi
Projektim Zbatim punimesh ndertimi
Projektim Zbatim punimesh ndertimi
Bote per transport rifuzho cimento
Bote per transport rifuzho cimento
Koka kamionesh
Koka kamionesh
Rimorkiator Per Pesha te Renda
Rimorkiator Per Pesha te Renda
Rimorkio per Transport Inertesh
Rimorkio per Transport Inertesh
Rimorkio per Transport Skrapi
Rimorkio per Transport Skrapi

Prodhimi