Secondary Adv

EXTRABIS SHPK

 

Përshkrimi

EXTRABIS SH.P.K është një lider i mirënjohur në tregun shqiptar, duke ofruar produkte cilësore, të rehatshme, atraktive, bashkëkohore të EC Certifikuara me çmim shumë konkurrues.

 

Extrabis është furnizuesi i parë industrial që ofron produkte të sigurisë EN të certifikuara nga Shtëpitë e Testimit Evropian me çmime konkuruese dhe Trajnim për Sigurinë në Punë dhe Arsim ne bashkpunim me parnertet tane në tregun shqiptar, gjë që ka ndihmuar në rritjen e niveleve të standardeve të sigurisë në të gjithë industritë, të arritshme dhe të përballueshme për çdo biznes.

 

Kompania EXTRABIS SH.P.K ofron një gamë të gjerë të paisjeve Mbrojtese në Punë falë bashkepunimit të saj me disa nga kompanitë më të mëdha Europiane dhe Botërore si PORTWEST, KRATOS, ARDON, MAVINSA, CLIMAX, MASTER LOCK,BRADY, NITRAS etj.

Një herë në kohë në Shqipëri "Përshtatja dhe Aplikimi i Produkteve dhe Procedurave të Shëndetit dhe Sigurisë në Vendin e Punës" u perceptua si shenzime luksi ose barrë e shtrenjtë dhe e pajustifikuar për bizneset. Tani, gjithnjë e më shumë biznese po shohin përfitimet e Përputhshmërisë dhe Aplikimit të Produkteve dhe Procedurave të Shëndetit dhe Sigurisë në Vendin e Punës që shkojnë përtej eliminimit të aksidenteve dhe mbrojtjen e fuqisë punëtore për të rritur produktivitetin, cilësinë dhe besueshmërinë dhe kreativiteti në produktet dhe shërbimin që ata ofrojnë.

Të gjitha prodhimet tona janë të importuara nga prodhuesit kryesorë evropianë dhe SHBA. One Stop Shop për të gjitha nevojat tuaja të sigurisë, të gjitha industritë dhe rreziqet.

Çfarë ofron

EXTRABIS SH.P.K është themeluar për qëllimin e vetëm të furnizimit me:

 

- Veshje pune bashkohore dhe Veshje të përditshme (Bluze T-shirt, Bluze Polo, Këmisha, Triko, Xhaketa, Pantallona, ​​Kominoshe me Rripa, Kominoshe dhe Jelek)

- Veshje Mbrojtese Multi Norm = Rezistente nga Zjarri , Harku i Shkurter Elektrik (ARC), Mbrojtje nga Nxhetesia, Antistatike, Resistente Kimike, Termo Izoluar dhe i Papërshkueshëm nga Uji (Kominoshe, Xhaketë, Pantallona, Kominoshe me Rripa, Bluze T-shirt, Bluze Polo, Këmishë Triko dhe Aksesore)

- Veshjet e Dukshmërisë së Lartë (Xhaketë, Pantallona,​​Kominoshe me Rripa, Bluze T-shirt, Bluze Polo, Këmishë, Triko, Softsell, Xhup Fleece dhe Aksesore)

- Këpucët e Sigurisë dhe Këpucë Pune (Këpucë, Këpucë me Qafa, Atlete, Çizme, Sandale, Corape dhe Aksesore)

- Dorezat e Mbrojtjes së Duarve Industriale Multi Norm = Mbrojtja e Rrezikut Mekanik, Anti-Prerje, Anti-Goditje, Rezistenca Kimike dhe Biologjike, Izolim nga Nxehtësia dhe Izolimi nga i Ftohti, Mbrojtje Anti-Statike dhe ESD

- Game e plote te te gjitha Pajisjet Mbrojtëse Personale (helmetat e sigurisë, syzet pune dhe syze mbrojtese, mbrojtja e degjimit, kufje dhe tapa veshi, Maska pluhuri dhe maska ​​kimike, kostume mbrojtëse kimike, kontrolli i derdhjes dhe pajisjet ndihmëse)

- Pajisjet për zbulimin dhe indetifikim i gazrave te rrezikshem dhe pajetje matese tjera

- Lockout-tagout (LOTO), Kyce dhe Drynje, Plumce dhe Etiketat e Identifikimit

- Ndihma e Parë, Larja Emergjente e Syve, Dushet Emergjente, Produkte Pastrimi dhe Higjenike dhe Produktet mbrojtëse të lëkurës

- Veshje per Mjedise Pune të Ftohtë (Ambjente Frigoriferike) dhe Aksesore.

- Veshje Shiu dhe Dimerore të Papërshkueshëm nga uji, të Papërshkueshëm nga era, Ajrosese dhe te termoizoluar nga i ftohti

- Veshje dhe Aksesorët e Promocionale të ofruara nën divizionin e sapoformuar EXTRABIS Promo Shop (www.veshjepromocionale.com)

Shërbime

Uniforma profesionale pune
Uniforma profesionale pune
Produkte sigurie te certifikuara
Produkte sigurie te certifikuara
Veshje sigurie ne pune
Veshje sigurie ne pune
Kostume pune me elemente sigurie
Kostume pune me elemente sigurie
Kepuce pune mbrojtese
Kepuce pune mbrojtese
Kepuce te thjeshta pune
Kepuce te thjeshta pune
Doreza mbrojtese per pune te renda,lehta
Doreza mbrojtese per pune te renda,lehta
Paisje mbrojtese profesionale
Paisje mbrojtese profesionale
Doreza anti prerje, anti goditje
Doreza anti prerje, anti goditje
Doreza pune izoluese ndaj te nxehtit, te ftohtit
Doreza pune izoluese ndaj te nxehtit, te ftohtit
Veshje te plota dimerore per punonjes
Veshje te plota dimerore per punonjes
Xhupa termoizolues ndaj te ftohtit
Xhupa termoizolues ndaj te ftohtit
Xhaketa trafiku me shirita reflektive
Xhaketa trafiku me shirita reflektive
Xhaketa, Pantallona, Kostume shiu
Xhaketa, Pantallona, Kostume shiu
Mushama shiu
Mushama shiu
Veshje profesionale zjarrduruese
Veshje profesionale zjarrduruese
Veshje biokimike,mbrojtese nga kimikatet
Veshje biokimike,mbrojtese nga kimikatet
Uniforma stafi per Horeca
Uniforma stafi per Horeca
Uniforma per zjarrefikes
Uniforma per zjarrefikes
Mbrojtje ndaj elektricitetit
Mbrojtje ndaj elektricitetit
Aparate, dedektore gazi
Aparate, dedektore gazi
Helmeta sigurie per pune ne lartesi
Helmeta sigurie per pune ne lartesi
Maska mbrojtese profesionale
Maska mbrojtese profesionale
Rripa mberthyes shpetimi per lartesi
Rripa mberthyes shpetimi per lartesi
Kufje mbrojtese degjimi
Kufje mbrojtese degjimi

Katalogu

Katalog EXTRABIS SHPK
Katalog EXTRABIS SHPK
Katalog EXTRABIS SHPK

Partnere

Filiale

1-  Zaimi 10, Pireas 185 47, Greece 

(Ζαΐμη 10, Πειραιάς 185 47, Ελλάδα)

 

 

2- ul. 34 br.30 nas. Ilinden, Skopje 1000, North Macedonia

(ul.34 br.30 nas. Ilinden, Skopje 1000, Македонија)

Video